Ala-Edge

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

American Learning Advant-edge ( Ala-Edge ) este o companie de servicii educaÈionale cu sediul în Toledo, Ohio. Compania a început în calitate de furnizor de servicii de formare standardizatÄ a pregÄtirii testelor Èi de îndrumare academicÄ. PiaÈa ÈintÄ principalÄ a fost studenÈii internaÈionali care aveau nevoie sÄ obÈinÄ scoruri ridicate în testele de englezÄ sau de plasare în limba englezÄ.

Ala-Edge s Ala-Edge angajat sÄ ofere elevilor cu servicii educaÈionale Èi de formare profesionalÄ solide. Ne-am angajat nu numai sÄ garantÄm excelenÈa serviciilor, dar Èi pentru a-Èi ghida cursanÈii pentru a-Èi atinge obiectivele pertinente. Pentru a realiza acest lucru, am ales o echipÄ de înaltÄ calitate, formatÄ din formatori Èi tutori calificaÈi, care nu numai cÄ au dobândit competenÈe diverse, dar Èi cÄ fac pasiune pentru a transmite cunoÈtinÈe pentru a depÄÈi aÈteptÄrile oferite de serviciile noastre.

Sloganul nostru este "Serviciile noastre de ultimÄ generaÈie, avantajul pentru viitorul dvs. avantaj!" .

Misiune

Misiunea noastrÄ este de a oferi studenÈilor o experienÈÄ unicÄ Èi de a-Èi depÄÈi aÈteptÄrile cu o ofertÄ de servicii de calitate Èi excelenÈÄ. Suntem întotdeauna acolo pentru a satisface nevoile studenÈilor noÈtri care au nevoie de avansare în limba englezÄ pentru nevoile lor academice, profesionale Èi personale. Dorim sÄ oferim instruire de înaltÄ calitate Èi suntem hotÄrâÈi sÄ creÄm un mediu pozitiv de învÄÈare. Astfel, promovÄm cele patru valori cheie: excelenÈÄ, diversitate, profesionalism Èi consistenÈÄ. De asemenea, oferim instruire modernÄ Ã®n clasÄ, instrumente eficiente de evaluare Èi instructori / instructori calificaÈi pentru a ne asigura cÄ studenÈii noÈtri îÈi vor atinge obiectivele educaÈionale.

Servicii cheie

Curs intensiv de predare a limbii engleze: gestionÄm profesional Programul intensiv de învÄÈare a limbilor (ILP) la Colegiul Davis. ILP este o diplomÄ intensivÄ de limbÄ englezÄ, aprobatÄ de Consiliul de Stat al Colegiilor de CarierÄ

PregÄtirea testului standard: oferim cursuri de pregÄtire pentru TOEFL, IELTS, MELAB, PTE Èi alte teste de englezÄ de competenÈÄ. Ofertele noastre variazÄ de la cursuri de pregÄtire pânÄ la teste de admitere absolvite, cum ar fi GMAT, GRE Èi LSAT. Oferim cursuri Full-time, Part-time Èi On-demand pentru a rÄspunde cerinÈelor de învÄÈare ale elevilor Èi a le ajuta sÄ-Èi atingÄ nevoile academice.

EduFun vara: imbunatatirea abilitatilor de limba engleza si abilitatile IELTS / TOEFL de a lua abilitati in timpul pauzei de vara in timp ce te distrezi, atunci ai ajuns la locul potrivit unde Educatia

Locații

Toledo

Address
Columbus, Ohio
43210 Toledo, Ohio, Statele Unite ale Americii