Allen University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Create afarÄ din African Methodist Episcopal (AME) BisericÄE dorinta de a educa sclavi recent eliberati, Universitatea Allen a fost fondatÄ Ã®n 1870 ca privat, CreÈtin, ÈtiinÈele umaniste, Punct de vedere istoric Colegiul negru Èi Universitatea (HBCU).

dtyka

Universitatea Allen este numit dupÄ Richard Allen, Fondator al Biserica AME. Universitatea Allen, Recunoscut ca fiind prima universitate din Carolina de Sud gasit de Afro-americani pentru educarea afro-americani, Este, de asemenea, prima universitate numit dupÄ un african american. In timp ce obiectivul iniÈial al Universitatea Allen a fost de formare pastorii Èi profesorii, universitatea a crescut de-a lungul anilor pentru a instrui Èi de a dota absolvenÈi în alte domenii academice. Universitatea se angajeazÄ sÄ ofere cea mai înaltÄ calitate instruirii studenÈilor sÄi.

Dedicat lui Student Realizare

AstÄzi, Universitatea Allen a crescut de a oferi 21 de concentraÈiile în opt specializÄri academice, inclusiv matematicÄ Èi ÈtiinÈe naturale, umaniste, administrarea afacerilor, religie, ÈtiinÈe sociale. Fiecare membru al facultatii noastre de predare are o diplomÄ de master, Cu mulÈi care conÈin Doctorate. studenÅ£ii de la Universitatea Allen se bucurÄ de o comunitate de învÄÈare strâns unit cu o facultate dedicat Èi acces la experienÈe din lumea realÄ. OdatÄ ce aÈi pas piciorul în campus, deveniÈi parte din familia Allen.

Locații

Columbia

Address
1530 Harden Street Columbia, SC
29204 Columbia, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: