Citește Descrierea Oficială

Despre Appalachian Colegiul de Farmacie

Colegiul de Farmacie Appalachian este pe deplin acreditat de către Consiliul de Acreditare pentru Educatie Farmacie (ACPE) și este singurul de trei ani Doctor a programului Farmacie din Commonwealth din Virginia. Prin urmare, studenții noștri absolvent și introduceți forței de muncă un an mai devreme decât absolvenți dintr-un program tradițional de patru ani și fac acest lucru cu ore de clasă și de formare echivalent clinic. Studentii nostri salva un an de școlarizare și cheltuielilor aferente timp ce câștigul salarial venit o ani mai devreme, oferind economii monetare substanțiale și o educație de calitate farmacie.

Colegiul Appalachian misiunii Farmacie este de a cultiva o comunitate de învățare angajat la educație, comunitatea de mobilizare, precum și dezvoltarea profesională a farmaciștilor.

O majoritate dintre absolvenții noștri sunt practica farmacie din regiunea Appalachian - impact pozitiv de ingrijire a sanatatii intr-o regiune deservite.

Situat în sud-vest Virginia, Appalachian Colegiul de Farmacie oferă un medic de trei ani a programului farmacie, și se angajează să deservesc nevoile comunităților rurale și insuficient deservite in Appalachia, precum și din întreaga lume.

Colegiul a fost infiintata in luna august 2003, la Universitatea din Appalachia de Frank Kilgore, avocat județ asistent pentru județul Buchanan, Virginia. Consiliul Județean Buchanan de supraveghere și Buchanan County Autoritatea de Dezvoltare Industrială a solicitat ca domnul Kilgore a stabili o instituție de învățământ superior ca și proiect de dezvoltare de asistenta medicala economice, educaționale. Colegiul este poziționat strategic în județul Buchanan, Virginia, care împarte granițele cu Kentucky și Virginia de Vest în centrul bazinele Appalachian. Regiunea se confruntă cu Appalachian barierelor economice și educaționale importante, precum și provocările de asistenta medicala. Un raport anterior Virginia legislativ documentate că locuitorii din sud-vest Virginia au dificultati obtinerea si plata pentru asistența medicală, inclusiv asistență stomatologică și farmaceutică. Prin aducerea învățământului superior și avansuri in domeniul asistentei medicale în regiune, Colegiul este bine pozitionata pentru a fi un catalizator pentru schimbări pozitive în dezvoltarea economică, educație, asistență medicală și.

Viziunea ACP

Colegiul Appalachian de Farmacie (Colegiul), prin calitate și educație inovatoare, servicii și burse, va îmbunătăți starea generală de sănătate și bunăstarea locuitorilor populația rurală sau deservite, in special populatiile vulnerabile din cadrul Central Appalachia. Colegiul va educa farmacistilor de a imbratisa cunoștințe și tehnologie pentru a optimiza livrarea-farmacist de ingrijire a pacientilor si a rezultatelor de sanatate intr-un mediu de ingrijire a sanatatii interdisciplinar. Colegiul va colabora cu părțile interesate pentru a dezvolta centre de excelență pentru a răspunde nevoilor identificate în mediul rural de sănătate.

Misiunea ACP

Colegiul Appalachian de Farmacie, un colegiu de învățământ superior care conferă medicului de gradul farmacie, oferă academice, științifice, și de educație farmacie profesionale pentru a răspunde nevoilor legate de sănătate ale comunităților rurale și insuficient deservite, în special cele din Appalachia, prin educație, servicii, și burse. Filosofia Colegiului este de a cultiva o comunitate de învățare angajat la educație, comunitatea de mobilizare, precum și dezvoltarea profesională a farmaciștilor.

Appalachian Colegiul de Farmacie este acreditat prin următoarele trei instituții:

Consiliul de Acreditare pentru Educatie Farmacie Colegiul Appalachian de Farmacie a fost acordat statutul de acreditare pe deplin de Consiliul de Acreditare pentru Educatie Farmacie (ACPE).

Asociația de Sud de colegii și școli Colegiul Appalachian de Farmacie este acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli Comisiei privind Colegii (SACSCOC) de atribuire a medicului de grad Farmacie. Contactați Comisia cu privire la Colegii 1866 de Sud Lane, Decatur, Georgia 30033 - 4097 sau sunati 404-679-4501 pentru întrebări cu privire la statutul de Appalachian Colegiul de Farmacie.

Consiliul de Stat de Educație superior pentru Virginia Consiliul de Stat de Educație superior pentru Virginia (SCHEV) a certificat Colegiul Appalachian de Farmacie de a opera în Virginia, și a aprobat utilizarea oficială a numelui "Appalachian Colegiul de Farmacie,", precum și dreptul ACP de a conferi medic de grad Farmacie .

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și: