Benedictine College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Moștenitor al celor 1500 de ani de dedicație Benedictină la învățare, misiunea Benedictine College ca o catedrală catolică, benedictină, arte liberale, colegiu rezidențial este educația bărbaților și a femeilor în cadrul unei comunități de credință și bursă.

Puncte de excelență

Planul Benedictine 2020: O viziune pentru măreție aduce recunoașterea pentru Benedictine Col ,,,.,

liste

 • Top 15 Colegiul Best - Știri din SUA
 • Newman Guide - una dintre cele mai bune colegii catolice din America.
 • Cel mai bun din Kansas - CollegeSimply.com
 • Best Private - TheBestSchools.org
 • Hidden Gem - CollegeRaptor.com
 • Un Top 50 Program de Nursing și un Top 25 Program de Cărți Mare.

Din anul 2000, realizările absolvenților includ:

 • 13 președinți de bănci, inclusiv Tom Hoenig '68, fost președinte al Băncii Federale a Rezervelor din Kansas City și actualul vicepreședinte al FDIC.
 • 8 președinți universitari, inclusiv statul Boise, statul San Jose și Universitatea din Pittsburgh.
 • 7 episcopi și 200 au urmat vocații religioase.
 • 2 secretari de comerț din Kansas.
 • 1 laureat al Premiului Nobel pentru Pace, cel târziu Wangari Maathai '64.

Sponsored by Google Chromebooks

Brooke Cagle / Unsplash

Misiune

Moștenitor al celor 1500 de ani de dedicație Benedictină la învățare, misiunea Benedictine College ca o catedrală catolică, benedictină, arte liberale, colegiu rezidențial este educația bărbaților și a femeilor în cadrul unei comunități de credință și bursă.

Misiunea noastră

Benedictine College este o comunitate academică sponsorizată de călugări ai mănăstirii Sf. Benedict și surorile mănăstirii Muntele Sf. Scholastica. Moștenitor la 1500 de ani de dedicație Benedictină la învățare, Benedictine College în timpul său este ordonat scopului înțelepciunii trăite în conștiința responsabilă a lui Dumnezeu, a naturii, a familiei și a societății. Misiunea sa ca catolică, benedictină, arte liberale, colegiu rezidențial este educația bărbaților și femeilor într-o comunitate de credință și bursă.

În calitate de colegiu catolic, Benedictine College se dedică acestor convingeri și principii naturale care formează cadrul tradiției iudeo-creștine și se dedică în continuare acelor aspecte specifice ale credinței tradiției romano-catolice, așa cum a fost descoperită în persoana lui Isus Hristos și a predat în învățăturile Bisericii. Colegiul îmbrățișează studenții și facultatea de la toate credințele care își acceptă obiectivele, căutând în membrii săi un angajament personal față de idealurile și principiile vieții spirituale și exprimarea acestora în cult și acțiune. Benedictine College promovează implicarea tot mai mare a religiilor și a laicilor în ministerele Bisericii.

Ca colegiu fondat pe tradiția benedictină, Benedictine College moștenește temele pe care le-a predat familia benedictină: pacea, echilibrul de activitate și contemplare și glorificarea lui Dumnezeu în toate întreprinderile. Cu idealul unei vieți comune vitalizate de spiritul Sfântului Benedict, membrii comunității Benedictine College pot împărtăși munca și rugăciunea în participarea comună și fidelă la viața comunității, deschiderea atentă la Cuvântul lui Dumnezeu, profunda îngrijorare pentru problemele legate de justiție și pace, precum și căutarea moderării, ospitalității și îngrijirii pentru darurile creației.

Ca colegiu de arte liberale, Benedictine College este dedicat furnizării unei educații artistice liberale prin programe academice bazate pe un nucleu de studii în domeniul artelor și științelor. Prin intermediul acestor programe, colegiul îi îndrumă pe elevi să își perfecționeze capacitatea de a căuta și de a dobândi adevărul, de a aprecia realizările majore în gândire și cultură și de a înțelege principiile care necesită judecata teoretică și practică. În plus, colegiul oferă educație pentru carieră atât prin cursuri profesionale de studii, cât și prin programe majore în domeniul artelor și științelor liberale. Ca un element esențial în misiunea sa de învățământ, Benedictine College promovează bursă, cercetare independentă și performanță în studenții și facultățile sale ca mijloc de a participa și a contribui la lumea mai largă a învățării.

Ca colegiu rezidențial, Benedictine College susține și încurajează dezvoltarea completă a studenților săi printr-o viață comunitară care exprimă și proclamă valoarea și demnitatea fiecărui individ. Într-o atmosferă grijuliu și de susținere, elevii sunt ajutați să dezvolte un sentiment al scopului semnificativ în viață și sunt încurajați să participe la programe care promovează corpurile sănătoase, echilibrul emoțional și dedicarea bunăstării celorlalți.

Viziunea noastra

Construirea uneia dintre marile colegii catolice din America

Construirea unei mari colegii catolice necesită un angajament comunitar pentru excelență. Ne dedicăm educării elevilor pentru a deveni lideri în tradiția benedictină, care vor transforma lumea prin angajamentul lor față de măreția intelectuală, personală și spirituală.

Din punct de vedere intelectual, realizăm acest lucru printr-un mediu academic în care toți elevii sunt provocați să-și atingă potențialul maxim prin strânsă colaborare cu facultatea și colegii. Printr-o educație artistică liberală bazată pe larg, studenții sunt instruiți să privească lumea dintr-o varietate de perspective academice și să folosească instrumentele unui număr de discipline pentru a înțelege, analiza și rezolva problemele. La Benedictine, Colegiul Discovery al Americii, studenții experimentează puterea de colaborare și bucuria de a descoperi, și învață să comunice clar, eficient și persuasiv. Îi încurajăm să formeze obiceiul învățării pe tot parcursul vieții și se așteaptă ca ei să aplice standarde etice bine dezvoltate în fiecare aspect al vieții lor.

Personal, prin imersia într-o comunitate rezidențială dinamică, elevii sunt provocați să crească în caracter, în relațiile lor și ca lideri. Ele devin echipate cu abilitățile de a hrăni și de a dezvolta legăturile comunității. În calitate de lideri de afaceri, profesioniști, profesori, cetățeni, vecini și părinți, absolvenții noștri vor fi învățați să-i vadă pe alții cum le vede Dumnezeu - să aprecieze valoarea unică și valoarea infinită a fiecărei ființe umane. Ei vor fi formați pentru a prețui bunăstarea celorlalți, loialitatea față de comunitățile și familiile lor și o dedicare absolută pentru integritatea personală.

Spiritual, elevii cresc într-o atmosferă care prețuiește credința în Isus Hristos. Ca instituție catolică, suntem dedicați "căutării arzătoare a adevărului și a transmisiei sale altruiste ... pentru a acționa în mod corect și pentru a servi mai bine omenirii". [Ex Corde Ecclessiae] Din această dedicație, salutăm și sprijinim studenții tuturor credințelor și încurajați-i în încercarea lor de a se apropia mai mult de Dumnezeu. Împărtășim frumusețea și misterul credinței catolice cu toți membrii comunității noastre, în timp ce respectăm libertatea esențială care este cheia unei credințe mature. Toți elevii sunt convinși să pună credința în acțiune.

Aceste angajamente sunt promovate în cadrul carismei benedictine. Comunitatea colegiilor încearcă să urmeze exemplul Sfântului Benedict și Sfântului Scholastica, în cuvânt și în faptă, găsind îndrumări pentru a trăi zilnic în Sfânta Scriptură și în regulile Sfântului Benedict. Acest lucru ne cheamă pe toți să trăim unite prin căutarea adevărului, zeloși în promovarea și recunoașterea demnității fiecărei persoane și angajarea într-un mod echilibrat de viață. Prin acest cadru, elevii sunt pregătiți să trăiască o viață de serviciu, care să conducă cu adevărată umilință. Abordarea noastră distinctă benedictină a educației culminează cu absolvenții care se dedică vieții lor "astfel încât Dumnezeu să poată fi glorificat în toate lucrurile". [Regula Sf. Benedict]

Locații

Atchison

Address
66002 Atchison, Kansas, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: