Boston College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Educație cu inimă și suflet - și puterea de a se transforma

Boston College , prima instituție de învățământ superior care operează în orașul Boston, este astăzi printre cele mai importante universități ale națiunii, lider în artele liberale, în cercetarea științifică și în formarea studenților.

Întemeiat pe idealurile care au inspirat fondatorii iezuiților noștri, Boston College îi îndeamnă pe elevi să privească în interior, dar întotdeauna să se adreseze - să-și dezvolte mintea și talentele la maxim și să le folosească în slujba altora.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Despre Colegiul Morrissey

Colegiul de Arte și Științe Robert J. Morrissey promovează dezvoltarea intelectuală riguroasă și creșterea religioasă, etică și personală a studenților săi. Colegiul Morrissey College și studenții se angajează direct în problemele cele mai presante din lume, folosind darurile lor pentru a spori bunul comun.

Colegiul Morrissey oferă programe postuniversitare în științe umaniste, științe sociale și științe naturale. Elevii se pregătesc să se dezvolte într-o gamă largă de cariere și sunt pregătiți să servească drept lideri capabili și pasionați, care lucrează ca aluat pentru bine în comunitățile din întreaga lume.

Ca cea mai veche și cea mai mare divizie a Boston College din Boston College , Boston College Morrissey întruchipează angajamentul catolic, iezuit, profunzimea cercetării, excelența academică și educarea întregii persoane printr-un angajament formativ cu artele liberale.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

De ce Boston College ?

Când elevii intră în Boston College , ei iau primii pași pe o călătorie de descoperire - una care stimulează dezvoltarea lor intelectuală, personală, etică și spirituală. Programul Colegiului de Arte și Științe din Morrissey le cere elevilor să învețe despre ei înșiși, comunitățile lor și lumea, să caute adevărul oriunde ar merge și să-și folosească talentele pentru a îmbunătăți viețile celorlalți.

Cei care caută o educație care durează o viață vor găsi provocarea și sprijinul pentru a construi viitorul semnificativ și îndeplinit.

1. O educație artistică dinamică liberală

Explorați gama de discipline care formează oameni bine educați pregătiți să prospere în secolul XXI. O educație artistică liberă la Boston College dezvoltă abilități valoroase, inclusiv gândirea critică, luarea deciziilor etice, comunicarea eficientă și capacitatea de a vedea experiența umană dintr-o serie de perspective.

2. Rigor intelectual

Colegiul Morrissey îi invită pe elevi să descopere și să-și atingă întregul potențial. Facultatea renumită, cursurile inovatoare și oportunitățile din afara campusului sporesc cunoștințele și experiența studenților.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jesuitul, tradiția catolică

Rigoritatea intelectuală, integrarea cunoștințelor, formarea studenților, îngrijirea indivizilor, utilizarea educației noastre în slujba altora - aceste valori catolice iezuite definesc experiența Boston College .

4. Ancheta între discipline

Aici, colaborarea științifică atrage cercetarea și învățarea dincolo de granițele disciplinare tradiționale. Curriculum-ul Core, Institutul pentru Arte Liberale, Institutul pentru Știință și Societate Integrată și o varietate de proiecte de cercetare reunesc studenți și facultăți din diferite domenii de cercetare.

5. Beneficiile din Boston

Cu mai mult de 50 de instituții de învățământ superior în zona metropolitană, Boston este cu adevărat unul dintre orașele de colegiu preeminente. Este, de asemenea, un oraș de clasă mondială plin de istorie, inovatori științifici și tehnologi, cultura și posibilități de stagiu.

6. Rețeaua Alumni

Elevii beneficiază de conexiunile și sprijinul rețelei strânse și loiale de aproape 180.000 de absolvenți ai Boston College .

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Locații

Boston

Address
Boston College
Gasson Hall 108
140 Commonwealth Avenue
Chestnut Hill, MA 02467

02467 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră