Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Înființată ca colegiu de educație pentru cadrele didactice din 1864, Concordia University Chicago este astăzi o universitate de arte liberale și absolvent universitare din River Forest, sub conducerea Rev. Dr. Daniel Lee Gard.

Cu peste 5000 de studenți full-time, Concordia oferă programe universitare, postuniversitare și doctorale și peste 60 de domenii de studiu prin colegiile sale de Arte și Științe, Afaceri, Educație și Studii Postuniversitare și Programe de Inovare și Profesionale.

Colegiul de Inovare și Programe Profesionale a fost special structurat și personal pentru a satisface nevoile elevilor de azi la nivel de absolvent care:

 • să caute un program de studii universitare, respectat la nivel național, care recunoaște pe deplin realizările lor de licență.
 • necesită opțiuni de planificare și predare non-tradiționale și flexibile, inclusiv oportunități extinse de învățare on-line și corespondență.
 • preferă conținutul curriculei care este imediat aplicabil cerințelor exigente ale forței de muncă din lumea reală.
 • apreciați avantajele unice de a fi încredințat un personal "concierge" care oferă consultanță de evaluare a gradului și a cursului personalizate, pe lângă îndrumarea în selectarea suportului financiar și a alternativelor de planificare.
 • valorifică importanța capacității de a echilibra responsabilitățile familiale și de muncă cu urmărirea unui grad avansat.

Programele noastre

Concordia University Chicago, în parteneriat cu NASM, acceptă acum aplicații pentru Master of Science în Aplicații Exercise Science cu următoarele concentrații:

 • Fitness și promovarea sănătății
 • Stiinta miscarii umane
 • Sport Nutriție
 • Instruire pentru performanță sportivă
Programe de absolvire:
 • 100% cursuri online de absolvent
 • 30 de credite în program compus din 10, 8-săptămâni cursuri
 • Rata de școlarizare accesibilă, garantată pe tot parcursul programului
 • Dimensiuni garantate pentru clasa mică, în general 12-18 studenți
 • Acreditările NASM oferite: CES, CPT,
  • Studenții din domeniul mișcării umane realizează acreditarea CES NASM
  • Studenții de performanță în formarea sportivilor realizează acreditările PAS ale NASM
  • Fitness și elevii de promovare sănătos realiza acreditare CPT NASM la finalizarea
 • Studenții din domeniul nutriției sportive completează certificarea cu Societatea Internațională de Nutriție Sportivă (CISSN)
 • Universitatea Concordia este o instituție acreditată la nivel regional, calificată să ofere studenților un ajutor financiar federal

Prezentare generală

Programele noastre universitare, dintre care multe se numără printre cele mai mari națiuni, pregătesc lideri cu diplome de master în domenii atât de diverse precum consilierea comunității și gerontologia, religia, serviciile sociale și o serie de studii de specialitate în domeniul educației, inclusiv tehnologia educațională.

Programele postmasteri ale universității includ programe de doctorat în educația timpurie, conducerea școlii, conducerea organizațională și învățământul superior și managementul sportiv ... și un certificat combinat și un program de MBA pentru managerii de afaceri în școli - primul program de acest gen din țară.

În plus față de programele sale inovatoare de absolvent, Universitatea oferă în continuare o gamă largă de programe on-și off-campus care beneficiază profesioniștii forței de muncă prin intermediul Institutului de Studii Profesionale.

Programul de studii accelerate (ADP) pentru adulți, care servește adulți cu o înaltă motivare cu cel puțin doi ani de experiență de muncă cu normă întreagă, care au nevoie de o opțiune de frecventare a colegiilor non-tradiționale, răspunde cerințelor elevilor care își echilibrează studiile cu responsabilitățile de muncă și de familie.

Prin intermediul programului nostru, acești studenți pot completa o diplomă de licență de arte, ghidată de facultate și personalul care sunt sincer dedicat succesului lor ca indivizi.

Pe lângă programele de licență, Universitatea oferă programe de certificare pentru profesioniștii din domeniul managementului resurselor umane, managementului tehnologiilor informaționale, proceselor organizaționale, pedagogiei pianului și coaching-ului atletic.

În cele din urmă, programul nostru unic de colegii 55 - un program de programe non-grad pentru cei cu vârsta de cincizeci și cinci de ani - permite seniorii eligibili să auditeze practic orice curs pe care Concordia îl oferă pentru îmbogățirea personală și exercitarea unor interese speciale.

Acreditare

Comisia de Învățământ Superior

Toate programele sunt oferite 100% online și nu sunt eligibile pentru vize pentru studenți.

Locații

Pădurea râului