Care Hope College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria noastra

Care Hope College (înființat în mod oficial ca instituție profesională Palm Beach) a fost înființat în 1996 ca o instituție de formare educațională pentru a satisface o nevoie tot mai mare de educație de sănătate de calitate. Acesta a fost conceput pentru a dezvolta "hands-on" lucrătorilor profesioniști în domeniul sănătății. Programele sunt concepute pentru a aborda pregătirea calitativă a celor care oferă asistență medicală în spitale, în instituțiile de îngrijire pe termen lung și în locuințele private.

În 2008, Colegiul a înființat o nouă proprietate care modifică structura și organizarea școlii și sa născut recent grupul Care Hope College . În 2011, Colegiul sa mutat într-o locație mai mare, a adăugat programe noi și a angajat cadre didactice suplimentare / personal pentru a găzdui corpul elevului mai mare.

Colegiul a devenit casa unui corp de studenți, care include adulții care lucrează, adulții care își schimbă cariera și adulții care au dorit și au dorit întotdeauna să se aventureze în industria de sănătate.

117829_CHCBANNER9.jpg

Declarația noastră de misiune

Care Hope College este dedicat furnizării către studenții noștri a celei mai înalte calități de educație și formare concentrată care să permită diversității populației studențești să-și atingă obiectivele academice și profesionale.

Declarația noastră de viziune

Viziunea Care Hope College este de a oferi H SĂNĂTATE, O pportunity, P și E ducație PARTENERIAT (HOPE) tuturor rezidenților și cetățenilor din Palm Beach County și zonele învecinate. Declarația viziunii oferă îndrumări pentru ceea ce Colegiul se angajează să realizeze prin angajarea de profesioniști calificați și cadre didactice și personal cu experiență pentru a preda și a ghida asistența medicală și alți profesioniști din domeniul sănătății aliate pentru a fi îngrijitori, îngrijitori, compasiune și competenți.


117828_CHCBANNER6.jpg

Locații

Plaja Boynton

Address
901 N. Congress Avenue
Suite C-201

33426 Plaja Boynton, Florida, Statele Unite ale Americii