Columbia College Hollywood

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Columbia College Hollywood este construit pe baza unei pedagogii și învățării practice. Noi credem că cea mai bună cale de a vă pregăti pentru oportunitățile care stau în față este de a promova o cultură a campusului care reflectă lumea reală. De aceea, programele noastre încurajează colaborarea creativă între discipline.

Începând cu prima zi, veți face mai multe eforturi în timp ce încercați și încercați roluri noi și tehnologii necunoscute implicate în realizarea conținutului media creativ. Facultatea noastră de producători de filme, tehnicieni, artiști și mentori cu experiență, cu experiență, utilizează expertiza lor pentru a vă angaja în metodele inovatoare de predare în mediile interactive din clasă.

De ce să ne alegeți?

Pentru filmari

Columbia College Hollywood este colegiul pentru regizori, unde veți învăța toate aspectele filmului. Programele noastre de gradul vă îmbracă în întreaga gamă de abilități creative, tehnice și de afaceri necesare pentru a naviga în oportunitățile antreprenoriale nelimitate într-o industrie competitivă. Vă oferim acces la baza industriei filmului cu stagii, oportunități de angajare, echipamente profesionale și experiență în lumea reală.

Cu filmatorii

Veți lucra cu producători de filme profesionale care vă împărtășesc pasiunea și vă vor conecta direct la ambarcațiunile și afacerile industriei de film. Cursurile sunt concepute pentru a echilibra instrucțiunile practice practice cu principiul și teoria, astfel încât veți avea abilitățile și cunoștințele pentru a vă realiza viziunea personală.

Accesul în industrie

Veți studia filmul în Los Angeles, centrul industriei de divertisment. Veți avea acces la liderii din industrie, de la instructorii dvs. din sala de clasă la cei care lucrează cu vorbitori profesioniști. Stagiile vă vor oferi experiență în lumea reală pe care o puteți lua pe piața muncii după absolvire.

Echipamente și facilități

Veți avea acces la echipamente profesionale și facilități care includ seturi de fotografiere permanente, filme separate și sonore, programe de editare digitală și un teatru de sunet surround de înaltă definiție pentru a vă prezenta munca. Filmul și inventarul camerelor digitale sunt actualizate în mod constant pentru a include echipamentele profesionale utilizate în prezent de profesioniștii care lucrează.

Declarația de misiune

Columbia College Hollywood educă studenții în artă și știința comunicațiilor și diversele medii ale povestirii contemporane în cadrul unei explorări a artelor liberale. Cursul riguros de studiu și practică pregătește absolvenții să fie gânditori analitici și comunicatori eficienți, care sunt creativi, informați și contribuie cu responsabilitate la avansarea unei comunități globale curioase, grijulii și compasiune.

Filozofie

Columbia College Hollywood se angajează să promoveze o comunitate de învățare care promovează creativitatea, inovația și creșterea prin educație, colaborare și o iubire comună a artelor de divertisment. Încercăm să oferim o experiență de arte liberale provocatoare, care pregătește studenții pentru cetățenie în comunitatea globală, oferind:
  • Curricula îmbogățită cu experiențe practice de învățare care reflectă lumea reală a industriei de divertisment.
  • Cursurile bazate pe proiect solicită elevilor să lucreze în echipă pentru a învăța toate aspectele procesului de filmare.
  • O facultate de inspirație a profesioniștilor din industria de divertisment, cu experiența de a ajuta elevii să-și elibereze potențialul creativ.
  • Un mediu educațional intim, care încurajează fiecare student să-și asume riscurile necesare pentru a dezvolta o viziune artistică și o voce unică.
  • Oportunități pentru accesul profesional și învățarea continuă prin intermediul relațiilor din industria divertismentului pentru a ajuta absolvenții să creeze o bază pentru succesul creativ și profesional.

Istorie

De peste 65 de ani, Columbia College Hollywood a oferit o educație practică în domeniu

Columbia College Hollywood fost inițial înființată în 1952 în cartierul MacArthur din Los Angeles, ca un campus de filiale al Colegiului Columbia din Chicago. Curriculum-ul a fost conceput pentru a se concentra asupra industriei de televiziune și radio în creștere și a prezentat o facultate formată din profesioniști de televiziune și radio. În 1959, Columbia College Hollywood separat de instituția din Chicago, pentru a funcționa ca un colegiu independent, privat, nonprofit.

În 1997, Columbia College Hollywood înființat campusul actual în fostul sediu central al Panavision, cel mai important designer și producător de cele mai bune camere și lentile pentru industria cinematografică și de televiziune. Colegiul este acum situat central în inima San Fernando Valley, oferind studenților și accesul la facultate la toate studiourile de film și de televiziune importante din zona Los Angeles.

Viață de student

Indiferent dacă visezi să creezi conținut pentru ecranul mare, ecran mic, consola de jocuri sau scenă, prezentând viziunea dvs. creativă în lumea reală sau în lumea virtuală sau stabilind locul tău ca lider în industrie sau comandant al meseriei tale, a creat o cultură campus concepută pentru a vă permite să vă inventați, să modelați, să vă perfecționați și să vă perfecționați brandul artistic personal și să vă pregătiți pentru a vă găsi locul în lumea infinită, antreprenorială a creației mass-media globale.

Locații

Los Angeles

Address
Oxnard Street
18618 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: