Concordia University Portland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dacă educația este pasiunea ta, aceasta este universitatea ta. Unul dintre cele mai respectate nume de învățare de astăzi, Concordia University-Portland este remodelarea modului în care lumea văd profesorii și studenții. Oferim programe de studii la toate nivelurile - dintre care multe pot fi obținute online - de la un program de licență în învățământ până la master și doctorat.

Tu crezi în puterea și în domeniul educației. Și noi credem în puterea voastră. Știm că aveți ceea ce este necesar pentru a face o diferență și vrem să vă ajutăm să ajungeți acolo. De aceea, studiile noastre universitare și postuniversitare îmbină rigurozitatea academică, suportul studenților și opțiunile de program flexibil, astfel încât să puteți continua sau să vă avansați cariera ca educator. Suntem aici pentru a ne asigura că nu există nimic în calea visului tău de a ghida și inspira următoarea generație de cursanți.


De ce Concordia University-Portland?

Ca inovatori în domeniul învățării, Colegiul Concordia University-Portland College of Education a împuternicit profesorii timp de peste un secol și continuă să influențeze educația de la nivel prenatal până la doctorat. De fapt, Colegiul nostru de Educație este găzduit în școala-pilot a noului nostru model educațional, cunoscut sub numele de 3toPhD®. Aceleași minți îndrăznețe din spatele acestui prototip inovator sunt, de asemenea, acelea care modelează cercetarea educațională în curs de desfășurare și programele noastre universitare și postuniversitare.

Acreditat, nonprofit și predat de practicanți, toate programele MEd online ale Concordia reflectă aceeași experiență semnificativă pe care am furnizat-o în campus încă din 1905. Comoditatea de 100% on-line, cursuri clar definite - asociate cu termene realiste și capacitatea de a aplicați ceea ce învățați în clasă - face programele noastre ideale pentru stilul de viață ocupat. Iar beneficiile potențiale în carieră - de la plata mai mare la promoții - sunt al doilea doar pentru recompensa de a avea un impact veșnic asupra vieții elevilor tăi.

Suntem în creștere comunitatea noastră de educatori profesioniști pentru a avansa învățarea în fiecare etapă-alăturați-ne.


Istoria noastra

Fondată de Biserica Luterană-Sinodul Missouri, Concordia University-Portland și-a deschis porțile în 1905 ca o academie de patru ani pentru pastori și profesori. În 1977, Concordia a devenit un colegiu de patru ani, iar 18 ani mai târziu, Concordia College a devenit Concordia University-Portland, membru al Concordia University System - o rețea de 9 universități private nonprofit.

Astăzi, Concordia University-Portland oferă o educație solidă în domeniul artelor liberale cu programe universitare și postuniversitare în educație, afaceri, asistență medicală, asistență medicală, științe sociale, religie, matematică și științe, precum și un grad Juris Doctor la Școala noastră de Drept din Boise, Idaho.


Misiunea noastră

Misiunea noastră ca universitate creștină-Portland este de a pregăti lideri pentru transformarea societății. Ne angajăm să oferim un mediu de învățare provocator, susținut și bazat pe credință, în care cercetarea intelectuală spiritedă ne întărește dedicarea față de justiție, compasiune și integritate morală.

Bogat în diversitate, unde studenții oricărei credințe sunt bineveniți, Concordia University-Portland integrează următoarele principii ale unei educații luterane în fiecare curs:

  • Învățarea la întrebare
  • Adoptarea științei și folosirea tehnologiei pentru totdeauna
  • Descoperind darurile pe care ți le-a dat Dumnezeu și le împărtășești în slujba altora
  • O educație riguroasă pentru toți

Bazându-se pe peste un secol de experiență, Concordia University-Portland satisface nevoile elevilor noștri din educație, comunității noastre și lumii din jurul nostru.


Acreditare

Toate programele noastre de educație, fie ele în campus sau online, sunt acreditate de către Comisia de Nord-Vest pe colegii și universități la nivel universitar și absolvent. Acreditarea prin intermediul NWCCU înseamnă că Concordia University-Portland îndeplinește standardele stabilite de Comisie cu privire la calitatea și eficacitatea educațională.

În plus, programele noastre de educație a cadrelor didactice din Oregon și Washington sunt aprobate de Comisia de Standarde și Practici ale Profesorilor Oregon.106899_ncu-logo.png

Locații

Portland

Address
Northeast Holman Street,2811
97211 Portland, Oregon, Statele Unite ale Americii