Criswell College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Criswell este un colegiu creștin în Dallas, Texas, oferind grade la nivel universitare și postuniversitare. De la înființarea sa în 1970, colegiul a jucat un rol unic și important în viața baptistă și biserica. Recunoscător pentru că moștenirea, vom continua să construim o instituție de învățământ superior, cu o comunitate diversă de Christian, credincioși evanghelici, care este dedicată excelenței academice și vitalitate spirituală.

Criswell menține o facultate credentialed și cu experiență, care sunt dedicate minister și la biserica. Dimensiune relativ mică de fotbal a permite profesori nu numai pentru a instrui, ci și de mentor, care oferă studenților posibilitatea de a explora probleme teologice atât în ​​condiții de siguranță și profund, și să obțină competențele necesare pentru a influența societatea.

Colegiul este dedicat dezvoltării studenților, căutând să modeleze caracterul și cunoștințele unui student în multe feluri. În același timp, studenții noștri forma comunitatea noastră cu prezența lor, deoarece acestea testa ideile și provocare lor și să învețe de la colegii si mentorii lor. Noi, prin urmare, pentru a alege studenții noștri cu atenție, pentru că sunt investite în dezvoltarea lor academică și spirituală și contribuțiile vor oferi societății.

Campus

Criswell College este situat în Old East Dallas, o comunitate vibrantă și în creștere în apropierea Downtown Dallas.

Studenții

75% la sută din elevii Criswell lui sunt de sex masculin; 25% la sută sunt femei. 38% sunt afro-americani, Asia, hispanici / Latino, sau nativ american.

Facultate

95% din full-time facultate Criswell dețin un doctorat sau alt grad terminale în domeniul lor, care reprezintă, de asemenea, o diversitate de discipline.

Student-Facultatea de Ratio

Cu un raport elev-facultatea de 12 la 1, Criswell este un loc unde profesorii cunosc personal și pasă de elevii lor.

Programe de studii

Cu un curriculum expansiune, Criswell studenti alege din diverse programe de grad. Elevii interesati de o educație generală întemeiată pe o bază solidă biblică și teologică poate urmări o asociat de Arte. Studenții de la nivel de bacalaureat poate urmări un Bachelor of Arts în Studii Biblice, Biserica Plantare și revitalizare, Ministerul, Psihologie, Filosofie sau, Politica, și Economie (PPE) și un Bachelor of Science în educație.

Studenti absolventi pot alege un Master of Arts program de minister în, consiliere, sau de studii biblice și teologice. Master of Divinity este de asemenea disponibil pentru cei care urmăresc minister hirotonit sau pentru cei care doresc o educație ministerial mai cuprinzătoare.

Viața de student

Viața de student la Criswell este incitant și cu multiple fațete. Între oportunități de slujire, activități sociale, grupuri de studiu, și evenimente speciale, nu studenții lipsa de ceva de făcut și să învețe în timpul lor la colegiu.

Școlarizare și ajutoare

În 2014-2015, full-time începe studenti plătit $ 7.870 în școlarizare și taxe. 55% dintre acești studenți au primit pachete de ajutor financiar.

Acreditare

Criswell College este acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli Comisiei privind Colegii de a se asocia atribuire, bacalaureat, și de master.

Locații

Dallas

Address
4010 Gaston Avenue

Dallas, Texas, Statele Unite ale Americii