DePaul University Department of International Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studii Internationale

Departamentul de Studii Internaționale utilizează un cadru interdisciplinar pentru a explora dimensiunile istorice și contemporane ale problemelor globale complexe.

Elevii din acest domeniu dezvoltă abilități în cercetare și analiză și cultivă o conștientizare critică a relațiilor de putere și a inegalității care modelează conflictul și dezvoltarea la scară locală și globală.111260_pexels-photo-1153213.jpeg

Despre

Bine ați venit la Departamentul de Studii Internaționale, care găzduiește un program de licență, un program de absolvent și un program BA / MA de cinci ani. Studiile internaționale reprezintă un domeniu în continuă evoluție care încearcă să înțeleagă și să abordeze problemele internaționale într-un mod care să integreze metodele politice, sociale, economice și culturale de analiză.

Studenții noștri dezvoltă excelente abilități de cercetare, scriere și gândire critică, care le pregătesc pentru o gamă largă de căi de carieră în sectorul public, privat și non-profit, inclusiv serviciul străin, asistența umanitară și dezvoltarea internațională, politica publică, afacerile internaționale, servicii, jurnalism și drept.

Locații

Chicago

Address
DePaul University Welcome Center
2400 N. Sheffield Ave.
Chicago, IL 60614

Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: