Diablo Valley College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vă rugăm să vizitați: Centrul International Education La Diablo Valley College

Despre DVC

Diablo Valley College este una dintre cele trei susținute public colegii comunitare de doi ani din Contra Costa Community College District. Cel mai mare dintre cele două campusuri DVC este situat pe autostrada interstatală 680 din Pleasant Hill, iar mai nou San Ramon Campus servește județ sud în Dougherty Valley. Între cele două campusuri sale, DVC deservește mai mult de 22.000 de studenți în fiecare semestru cu o mare varietate de opțiuni de program.

Programe de gradul și de transfer

mai mult de 40 AA și AS grade în plus față de acordurile de articulare cu Universitatea din California (UC) și sisteme de Universitatea de Stat din California (CSU), și credite de transfer la patru colegii an.

Carieră / învățământ tehnic

mai mult de 40 de certificate de realizarea, și o selecție largă de certificate de realizare.

Cursuri de zi, de seară, și de vară

Cursurile sunt predate în ziua și seara în formate-la termen și pe termen scurt. O selecție de zi și de seară clase sunt, de asemenea, predate în timpul verii. Vezi programul de clase pentru mai multe informații.

Cursuri on-line și hibride

Cursuri on-line sunt predate aproape exclusiv prin internet necesită elevii să participe la foarte puține întâlniri față-în-față. Clase hibride folosesc o combinație de întâlniri de clasă și instruire on-line.

istorie

Colegiul a început în mod oficial în 1949, în unele dintre site-urile cele mai improbabile: licee, banci, biserici, chiar si o tabără armată vechi. Numit East Contra Costa Junior College, ne-am mutat pe site-ul nostru prezent în 1952, în zece hale metalice achiziționate de la guvern pentru 45 dolari fiecare. Piatra de temelie pentru prima clădire permanentă a fost pusă în 1953, iar numele Diablo Valley Colegiul a fost adoptată în 1958.

Am parcurs un drum lung de la acele începuturi modeste. Peste un an și jumătate de milion de studenți au înscriși aici din 1949! Așa cum am salutăm moștenirea noastră, așteptăm cu nerăbdare să deservesc una din zonele de Nord California cele mai dinamice, de învățământ minte pentru încă 50 de ani.

De peste 60 de ani, Diablo Valley College a oferit o educație de calitate pentru comunitatea pe care o deservește. Un milion de studenți mai târziu, sa inscris la DVC este una dintre cele mai bune modalități în care puteți asigura acceptarea la un colegiu de patru ani. DVC nu este recunoscut numai ca unul dintre cele mai bune colegii comunitate California, dar conduce, de asemenea, starea în transferul de la instituțiile de patru ani.

Cifrele de cercetare recent publicate de Centrul UCLA pentru Studierea Colegii comunitare arată că rata de transfer DVC la universitati de patru ani este de 67 la suta mai mare decat media nationala. Un alt raport, publicat de Comisia Educațional California post-secundar, arată că DVC clasat pe locul numărul unu în transferuri în stat, înainte de toate celelalte colegiile comunitare California.

O scurtă istorie a țara noastră ne arată că aceasta a fost inițial acasă la indienii Costanoan. În 1844, guvernul mexican a acordat terenul de William Welch, și a devenit parte din imensa lui Rancho Las Juntas, care a inclus de nord-vest Walnut Creek, toate Pleasant Hill, și jumătatea de nord-est a Martinez. După al doilea război mondial țara a fost împărțită în broșuri de locuințe, iar pe 05 octombrie 1950, Consiliul de Administratie Colegiul cumparat site-ul DVC de 172.500 dolari. Construcția a început în septembrie 1951.

Cu peste 22.000 de elevi de toate vârstele și o serie de programe, veți găsi un mediu educațional dinamic și o atmosferă plină de viață la DVC. Nostru campus Pleasant Hill este situat în afara de Interstate 680, iar campusul este situat pe o sută de hectare de dealuri ușor de rulare, având în vedere Mt. Diablo, un reper California de Nord. Valley Center San Ramon în Dougherty Valley a deschis porțile pentru studenții în noiembrie 2006. Numele San Ramon Campus a fost adoptată în 2011.

Ambele locatiile noastre frumos amenajate sunt o scurtă distanță de la San Francisco, creând setările ideale pentru instituția de transfer premier în California. Suntem colegiu de alegere pentru mulți studenți de la școlile private și publice ridicate in Martinez apropiere, Mt. Diablo, San Ramon, și ACALANES Scoala raioane.

Locații

Dealul plăcut

Address
Pleasant Hill Campus
321 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Dealul plăcut, California, Statele Unite ale Americii

San Ramon

Address
San Ramon Campus
1690 Watermill Road
San Ramon

94582 San Ramon, California, Statele Unite ale Americii