Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Dominican University of California este o universitate independentă care oferă cele mai bune arte liberale, combinată cu o educație profesională riguroasă. Fondată în 1890, dominicanul se bucură de o reputație de-a lungul unui secol pentru excelență în burse, cercetare și în comunitate.

Universitatea oferă peste 60 de programe academice care reflectă diversitatea și creativitatea facultății și studenților.

Având peste 1800 de studenți absolvenți și studenți și un raport de student la facultate de 10: 1, Dominicană este capabil să amestece cu succes atenția personală asociată cu școlile mai mici, cu resursele academice ale unei universități mai mari.

Brooke Cagle / Unsplash

Misiune

Dominicană educă și pregătește studenții să fie lideri etici și cetățeni globali responsabili social care încorporează în viața lor valorile dominice ale studiului, reflecției, comunității și serviciilor. Universitatea este dedicată diversității, sustenabilității și integrării artelor liberale, științelor și programelor profesionale. Vezi știrile

Viața academică

Știri din SUA

Dominicanismul se concentrează pe studiile interdisciplinare, oferind un mediu academic dificil. În științe, Universitatea excelează la implicarea studenților în proiecte sofisticate de cercetare care permit studenților să se prezinte la conferințe academice naționale și să publice alături de mentorii facultăților lor în reviste evaluate de colegi.

În științele umaniste, elevii pot combina performanțele dansului și muzical cu studiul filozofiei, literaturii, culturilor mondiale și religiei. Dominican oferă, de asemenea, programe puternice de licență profesională în afaceri, educație și îngrijire, în plus față de ofertele de absolvent în aceste discipline, precum și psihologia de consiliere și terapia ocupațională.

Becca Tapert / Unsplash

Diversitatea dominicană

Elevii provin din Statele Unite, deși în principal din zona Bay și din California de Nord și din 18 țări străine, inclusiv Brazilia, China, Irlanda, Japonia, Rusia, Spania, Taiwan, Thailanda și Turcia. Mai mult de 92% dintre studenții care urmează cursuri de studiu la Universitatea Dominicană beneficiază de ajutor financiar. Dimensiunile clasei mici asigură că toți elevii primesc îndrumare personală de la mentorii facultăților.

Atletism

Dominicană oferă 12 programe intercollegiate în baschet pentru bărbați și femei, fotbal pentru bărbați și femei, bărbați și femei pentru golf, bărbați și femei pentru cross country, volei pentru femei, lacros pentru bărbați, softball pentru femei și tenis pentru femei.

De la deschiderea Centrului Conlan de ultimă oră în 2000, Dominicană sa bucurat de un succes extraordinar în competiția atletică. În 2007-2008, echipa de baschet a bărbaților a câștigat al cincilea campionat de conferințe Cal Pac în șase ani. Echipa de volei feminin și echipa de fotbal a femeilor au câștigat, de asemenea, Campionatele de conferințe de la Cal Pac în perioada 2007-2008.

În 2009-10, Dominicană a trecut de la NAIA la NCAA Divizia a II-a statutul de membru al Conferinței Pacificului de Vest și a devenit un membru complet NCAA Division II în 2011-12. Lacrosul bărbaților este membru al Asociației Interclenlegale de Lacrosse de Vest (WILA).

Programe predate în:
  • Engleză