Fairmont State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Stat din Fairmont, Cu un campus principal de 120 de acri din Fairmont, este parte a coridorului creștere înaltă tehnologie statului. Cu o lungă istorie de excelență academică, FSU este un loc unde predare și învățare în suspensie și studenții sunt prima noastra prioritate. Înființată în 1865 ca prima scoala normala privat al statului în Virginia de Vest, FSU sărbătorește Sesquicentennial în 2015.

În ultimul deceniu, campusul principal a fost extins cu o nouă construcție, inclusiv o tehnologie de constructii Inginerie, centru de student, sala de ședere, garaj, îmbunătățirea facilitatile bibliotecă și îmbunătățiri semnificative accesibilitate ADA.

Falcon Date pe scurt

Opțiuni majore

Cu 80 de programe de studii de licență și cinci programe de studii postuniversitare, orice student poate găsi potriveste.

Falcon Cast

Exprimate nostru (nume pentru un grup de Șoimii) se înalță la aproximativ 4.200 de studenți.

Acasă printre dealuri

Campusul principal FSU este situat în Fairmont, Virginia de Vest, un oraș prietenos de 19.000. Campusul este acasa, la Frank și Jane Gabor West Virginia Folklife Center. FSU are un campus sucursală în Clarksburg, care se numește Caperton Centrul de Gaston. Robert C. Byrd Industria aerospațială National Education Center, situat în apropiere Bridgeport, ofera multiple programe în domeniul aviației.

Facultatea de interacțiune

Cu un student la facultate raport de 17: 1 și o dimensiune medie clasă de 22, FSU pune fiecare student în primul rând.

Implică-te

Din viață greacă, la intramurale Sport, la Clubul Anime, există mai mult de 80 de organizații studențești la FSU.

Falcons Combaterea

Ca membru al Conferinței de Est Mountain, FSU este o școală NCAA Divizia II dispune de 16 de sport varsity. Haide majorete pe Falcons cu mascota noastră Freddie.

MISIUNEA: Misiunea de Universitatea de Stat Fairmont este de a oferi oportunități pentru persoanele fizice pentru a atinge obiectivele lor profesionale și personale și de a descoperi roluri pentru cetățenie responsabilă care promovează binele comun.

VISION DECLARAȚIE: Universitatea de Stat Fairmont aspiră să fie recunoscut la nivel național ca un model pentru instituțiile centrate pe elev accesibile, care să promoveze succesul elevilor prin furnizarea de educație cuprinzătoare și de predare excelent, medii de învățare flexibile și servicii de nivel superior. Absolvenții vor avea cunoștințele, aptitudinile și obiceiurile de spirit necesară pentru creșterea intelectuală, cetățenie și participative, de inserție profesională, precum și spiritul antreprenorial într-un mediu în schimbare.

Povestea

Universitatea de Stat din Fairmontrădăcini "s ajung înapoi la formarea de educație publică în statul Virginia de Vest. Prima școală normală privat în Virginia de Vest a fost înființată în Fairmont în 1865 de către John N. Boyd, în primul rând principal școlii, formarea profesorilor.

În ultimii 147 ani, Universitatea a cunoscut numeroase schimbări de nume - de la West Virginia Școala Normală de la Fairmont, la Fairmont statului Școala Normală din 1870, a Fairmont State Teachers College în 1931, la Fairmont State College în 1944, la Universitatea de Stat Fairmont în 2004. Aceste modificări indică o expansiune continuă a programelor și scop.

În 1923, Fairmont Stat Școala Normală a oferit primul program de diplomă de licență de patru ani în domeniul educației, face scoala un colegiu. Astăzi, FSU oferă mai mult de 80 de grade de bacalaureat în afaceri, educație, inginerie și tehnologie, arte plastice, arte liberale, precum și asistență medicală și administrație sănătate aliate. Programele postuniversitare au fost dezvoltate în domeniul educației, afaceri și justiția penală.

Schimbări Universității din locație în Fairmont reflecta, de asemenea, creșterea continuă. În 27 februarie 1867, școala normală a devenit o instituție de stat. Construcția a început pe o clădire de cărămidă pe colțul de nord-vest a străzilor Adams și Quincy mai târziu în acel an. În 1893, școala sa mutat într-o clădire nouă de pe Second Street și Fairmont Avenue. La începutul anului 1917, Școala Normală Fairmont stat sa mutat în clădirea numit acum Hardway Hall, care sta pe un deal cu vedere Locust Avenue.

Din acel unic de construcție coloane pe un deal care a fost odată parte dintr-o fermă de lapte, 120 de acri campusul Universității a extins pentru a include mai mult de 23 de cladiri. În ultimul deceniu, constructii noi, inclusiv un nou centru de elev, garaj, sala de ședere, și clădire academic, precum și îmbunătățiri majore în infrastructură, au avut un impact foarte mult accesibilitatea și frumusețea campus. FSU are două locații prin satelit în județul Harrison, Caperton Centrul Gaston în Clarksburg și National Aerospace Center Educație Robert C. Byrd în Bridgeport. FSU continuă să caute modalități de a ajunge dincolo de granițele West Virginia si a natiunii pentru a construi relații.

De la prima sa înscriere înregistrată în mod oficial de 30 de studenți în 1868, FSU a crescut de a fi a treia cea mai mare din universitățile de stat cu o înscriere de aproximativ 4.600 de studenți. Primul student, Hyre D. Clark a Buckhannon, a absolvit școala normală în 1872. Astăzi, FSU are o rețea de absolventi de mai mult de 29.000 Falcons mândru

Tururi virtuale aici

Locații

Fairmont

Fairmont State University

Address
1201 Locust Avenue

26554-2470 Fairmont, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 800-641-5678

Programe

Această școală oferă și: