Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Științe Umane se adresează provocărilor și oportunităților globale legate de factorii fizici, comportamentali și economici care influențează sănătatea și dezvoltarea indivizilor, familiilor și comunităților.

Viziunea noastră este de a conduce Colegiul la nivel național prin programe academice și de cercetare inovatoare care pregătesc profesioniști din secolul XXI.

Departamentul de Științe ale Familiei și Copilului

  • Programele evidențiază sănătatea și dezvoltarea copiilor și a familiilor prin educație, cercetare și servicii pentru comunitate.
  • Oportunitățile profesionale în acest domeniu au crescut datorită noilor oportunități care au apărut ca urmare a concentrării naționale asupra bunăstării familiilor și copiilor.
  • Programul de doctorat în Terapie de căsătorie și familie este acreditat de către Comisia pentru acreditare pentru căsătorie și educație Terapie de familie.
  • Elevii pot îndeplini cerințele pentru a deveni un educator de viață certificat de familie, sponsorizat de Consiliul Național pentru Relații Familiale (NFCR).

Științele Familiei și Copilului sunt mai mult decât să lucrăm cu oameni - ne străduim să facem o diferență în viața lor. Oferim programe de studii atât pentru studenții universitari, cât și pentru cei cu studii superioare care abordează nevoile copiilor, tinerilor, adulților și familiilor pe tot parcursul vieții, acordând o atenție deosebită celor din familiile complicate.

R1 Research University

FSU este una dintre cele doar 115 de instituții clasificate ca "Universitatea de Cercetare R1 ... (Cea mai mare activitate de cercetare)" în Clasificarea Carnegie a Instituțiilor de Învățământ Superior.

Colaborare

Un mediu interdisciplinar de cercetare permite învățarea partajată între discipline, facultate și cohorte. Acest spirit antreprenorial într-un singur departament inspiră curiozitatea și optimizează performanța.

Facultatea de Interese

Un registru stilat al facultății oferă studenților posibilitatea de a studia subiecte cu cercetători profesioniști care împărtășesc interesul lor.

Centre

Institutul de Familie

Institutul de Stat al Universității de Stat din Florida generează informații noi, pregătește profesioniști și informează factorii de decizie privind familiile din Florida, regiune și națiune.

Centrul pentru o mai bună sănătate

Concentrându-se pe dezvoltarea și testarea modelului de învățământ superior și a programelor bazate pe comunitate pentru a aborda disparitățile în materie de sănătate în rândul populațiilor defavorizate.

Centrul pentru cuplu

Doctoranzii MFT sunt instruiți în terapie sistemică sau relațională. De-a lungul vieții, existăm într-o serie de relații care influențează direct și indirect bunăstarea noastră.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Programul doctoral în Terapie de căsătorie și familie (MFT) are o istorie lungă și bogată. Programul se adresează proceselor familiale și intervențiilor relaționale sprij ... [+]

Programul doctoral în Terapie de căsătorie și familie (MFT) are o istorie lungă și bogată. Programul se adresează proceselor familiale și intervențiilor relaționale sprijinite empiric pentru familiile diverse de astăzi, prin implicarea în cercetarea programatică și pregătirea clinică avansată.

Accentul nostru este pus pe asigurarea pregătirii necesare pentru a deveni un învățat bine echipat pentru o poziție academică în timp ce avansează expertiza clinică. Programul este conceput pentru a produce lideri MFT care sunt investiți în contribuția la cunoașterea științifică prin programe sofisticate de cercetare.

Programul de căsătorie și terapie familială de la Universitatea de Stat din Florida (FSU) este acreditat de Comisia pentru acreditare pentru educație pentru căsătorie și terapie familială (COAMFTE). FSU este acreditată de către Asociația sudică a colegiilor și școlilor, Comisia pentru colegii.... [-]

Statele Unite ale Americii Tallahassee
August 2020
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

În domeniul dezvoltării umane și științei familiei (HDFS) program, îi antrenăm pe elevi să devină următoarea generație de cercetători, cadre universitare și cercetători. ... [+]

În domeniul dezvoltării umane și științei familiei (HDFS) program, îi antrenăm pe elevi să devină următoarea generație de cercetători, cadre universitare și cercetători. Absolvenții noștri au obținut cu succes poziții la alegerea lor în unele dintre instituțiile academice de vârf ale națiunii.

Curriculumul HDFS se adresează proceselor relaționale și familiale în familiile contemporane, cum ar fi cuplurile de coabitare, familiile de divorț și recăsătorire, familiile militare și familiile adoptive. Facultatea este recunoscută pentru studierea prieteniei dintre copii, dinamica cuplurilor, violența partenerului intim, practicile părinților, socializarea rasială, printre altele.... [-]

Statele Unite ale Americii Tallahassee
August 2020
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză