Georgetown University McDonough School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre școală

Situată la intersecția dintre afaceri, guvern și relații internaționale, Scoala de Afaceri McDonough a Universității din Georgetown, dezvoltă lideri de principii care se ocupă atât de afaceri, cât și de societate. Prin perspectiva noastră globală, pregătim studenții să concureze în mediul de afaceri internațional de astăzi.

Perspectiva globala

Acum, mai mult ca niciodată, lumea are nevoie de gânditori globali. Ne pregătim pe studenți să atingă terenul din mediul de afaceri internațional de astăzi. Prin intermediul curriculum-ului nostru concentrat la nivel global, facultatea din întreaga lume, îmbogățirea oportunităților în străinătate și accesul pe care doar Washingtonul îl poate oferi, asigurăm că studenții noștri sunt pregătiți să concureze pe scena mondială.

Academicieni riguroși

Curriculum-ul nostru provocator este supravegheat de o facultate diversă, care include cercetători de clasă mondială angajați în cercetarea de pionierat, profesioniști care au experiență de conducere corporatistă, nonprofit și guvernamentală și antreprenori care mentor studenții care doresc să înceapă afaceri. Oferim o mare varietate de programe pentru a găzdui toate tipurile de studenți, de la absolvenții de colegiu recent care intră doar în lumea afacerilor, la profesioniști condusi care doresc să își transforme cariera.

Cultura colaborării

Bazându-se pe moștenirea noastră iezuită, accentuăm colaborarea asupra competiției, rezultând într-un mediu favorabil care încurajează studenții să coopereze strâns și să-și extindă învățarea dincolo de sala de clasă. Această atmosferă unică dezvoltă lideri grijulioși care se străduiesc nu numai să reușească în afaceri, ci și să aibă un impact pozitiv asupra comunității.

109245_109141_HaririBuildingatnight.jpg

Școala de istorie a afacerilor McDonough

Universitatea de Științe McDonough a Universității din Georgetown a început în 1936 ca un program de licență în cadrul Școlii de Servicii Externe și astăzi este lider mondial în educația în afaceri, etica în afaceri și responsabilitatea socială.

În septembrie 1936, Divizia de Afaceri și Administrație Publică a lansat "pentru a răspunde cerințelor guvernului și industriei etc., pentru a facilita o înțelegere aprofundată și practică a afacerilor și guvernării". În acel moment din istorie capitala națiunii a devenit recunoscută un centru de afaceri, precum și un oraș politic. Noua divizie a oferit o diplomă de licență în administrarea afacerilor cu specializări în managementul afacerilor, bancar, contabilitate și administrație publică.

În 1957, Rev. Joseph Sebes, SJ, a înființat Școala de Administrare a Afacerilor, crezând că o înțelegere a piețelor comerciale este esențială pentru stabilitatea politică la nivel mondial. În cadrul facultății a existat un sentiment că ceea ce făceau era experimental - chiar revoluționar - pentru că comunitatea iezuită se opunea unei școli axate pe ideea de a face bani. Cu toate acestea, școala a persistat și, până în anii 1980, a fost pregătită pentru un progres.

Școala și-a lansat programul MBA în 1981. Împreună cu domenii funcționale cum ar fi managementul, finanțele, marketingul și contabilitatea, cursul a fost infuzat cu cele patru pietre de temelie pe care se baza programul: relații de afaceri / guvern, etică, afaceri internaționale comunicații. În acel moment, integrarea elementelor de afaceri internaționale în fiecare curs a fost extrem de importantă. Doar un deceniu după ce a absolvit prima clasă în 1983, US News

Anii 1980 au înregistrat o perioadă de creștere continuă, inclusiv lansarea diviziei Executive Education pentru programe personalizate și deschise de înscriere. De asemenea, a fost un moment transformator pentru cercetare; nu numai că cultura școlii a devenit mai prietenoasă cu cercetarea, dar au devenit disponibile resurse pentru a angaja cercetători de vârf într-o piață din ce în ce mai competitivă.

În 1993, numele școlii sa schimbat din nou, la Școala de Afaceri din Georgetown. A încheiat deceniul cu o sărbătoare: în 1998, Robert Emmett McDonough, care a absolvit Școala de Afaceri Externe în 1949, a dăruit 30 de milioane de dolari școlii, care ulterior a devenit Școala de Afaceri Robert Emmett McDonough. Cadoul - cea mai mare donație unică de până acum în istoria universității - ar fi resimțită de-a lungul anilor în operațiunile școlii de afaceri, oferind resurse suplimentare, susținute pentru recrutarea facultăților.

Astfel au început două decenii de creștere extraordinară pentru școală, începând cu numirea lui George Daly ca decan în 2005 și continuând cu David A. Thomas și actualul decan Paul Almeida. Au fost lansate mai multe programe de gradul nou, inclusiv programul de seara MBA, programul Global Executive MBA, programul Executive Leadership, Master of Science in Finance, Master of Arts în Afaceri Internaționale și Politică. În plus, au avut loc mai multe centre, inițiative și institute conduse de facultăți, concentrate pe aspecte atât de diverse precum piețele financiare, antreprenoriatul, proprietățile imobiliare și întreprinderile sociale.

Cea mai vizibilă moștenire este casa actuală a școlii, clădirea Rafik B. Hariri, de 82,5 milioane de dolari, numită pentru ultimul prim ministru libanez și filantrop, al cărui fiu este un absolvent al școlii din 1992. Pentru prima dată în istoria sa, întreaga școală împărtășește o casă.

Astăzi, McDonough găzduiește aproximativ 1.400 de studenți, 1400 de MBA și alți studenți și 700 de participanți la programe personalizate executive. Facultatea are acum 160 de studenți, dintre care aproximativ 110 sunt full-time. Și Scoala de Afaceri McDonough se bucură de o reputație pentru excelența academică manifestată prin programe distincte și globale, bursă și activități care exploatează bogata structură din Washington, DC, reflectă experiența și identitatea din Georgetown și sunt ghidate de valorile iezuite ale universității.

Locații

Washington

Address
Rafik B. Hariri Building,
3700 O St NW

DC 20057 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: