Georgia Southern University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Georgia Southern University este cel mai mare și mai cuprinzător centru de învățământ superior din sudul Atlantei. Cu programe de 141 de grade la nivel de licență, masterat și doctorat, Georgia Southern a fost desemnată o instituție publică Carnegie Doctoral / R2 și deservește peste 26.400 de studenți din toate cele 50 de state, Washington DC și Puerto Rico, precum și 102 de națiuni. Cu trei campusuri vibrante - Campusul Statesboro, Campusul Armstrong din Savannah și Campusul Libertății din Hinesville - Georgia Southern oferă un mediu campus atractiv care încurajează învățarea, descoperirea și creșterea personală. Programele academice acreditate la nivel național de la Georgia Southern pregătesc cercetători diferiți pentru leadership și slujire ca cetățeni ai lumii. O unitate a Sistemului Universitar din Georgia, Universitatea se mândrește cu organizații studențești în număr de 200, cu atletism deosebit de Divizia I și cu săli de reședință de ultimă oră și cu facilități de campus.

Începând cu 1906, semnul distinctiv al Universității a fost o cultură a angajamentului care pune în legătură teoria cu practica, extinde mediul de învățare dincolo de clasă și promovează creșterea studenților și succesul vieții. Centrul misiunii Universității este devotamentul facultății către excelența în predare și dezvoltarea unui mediu fertil de învățare exemplificat printr-un schimb gratuit de idei, așteptări academice ridicate și responsabilitate individuală pentru realizarea academică. Facultatea, personalul și studenții îmbrățișează valorile fundamentale exprimate prin integritate, politețe, bunătate, colaborare și un angajament față de învățarea pe tot parcursul vieții, wellness și responsabilitatea socială.

tradiţii

Georgia Southern este o universitate bogată în istorie. De la începuturile sale umile ca primul district A

O universitate. Trei Campusuri.

Georgia de Sud a crescut la trei campusuri distincte, care servesc nevoilor unei instituții dinamice. Campusul Statesboro este de 900 de acri de clădiri istorice în stil georgian, clădiri istorice din cărămidă roșie și clădiri moderne contemporane, amenajate în mijlocul unor pini și stejari și găzduind peste 20.000 de studenți; Campusul Armstrong din Savannah este un campus de arbori de 268 de acri, la doar câteva minute de centrul istoric Savannah și acasă la aproximativ 6500 de studenți; și o unitate modernă de ultimă oră din Hinesville este destinată studenților afiliați la nivel local și militar.

Militar prietenos

Serviciul și sprijinul militar reprezintă o tradiție pe termen lung pentru Georgia de Sud. Cu două instalații militare majore în regiune, Universitatea a fost întotdeauna o cămin bun venit pentru soldați, veterani și cadetari. Ca urmare, revista GI Jobs a numit Georgia Southern o instituție militară prietenoasă timp de șapte ani la rând. În plus, Batalionul Eagle, programul nostru ROTC a fost mult timp o sursă de recunoaștere națională, câștigând prestigiosul premiu MacArthur de patru ori și conducând națiunea în producția de asistente medicale din armată.

Istoria noastra

Când Primul District Agricol

În secolul al doilea al serviciului, Georgia de Sud aproape 27.000 de studenți, peste 2.000 de cadre didactice și personal, 141 programe de studiu la nivel de licență, masterat și doctorat și trei campusuri vibrante din Statesboro, Savannah și Hinesville.

114626_114546_Campus.jpg

Campusul Stateboro

Campusul Statesboro a fost înființat în 1906 ca o școală pentru predarea tehnicilor moderne de producție agricolă și a abilităților de pregătire în rândul copiilor din mediul rural. Primul sector A

In deceniile urmatoare au aparut nume suplimentare si schimbari ale misiunii: la Colegiul Profesorilor din Georgia in 1939 si Georgia Southern College in 1959. Program continuu si expansiune fizica, inclusiv o extensie de sapte ani, 1984-91, in care inmatricularea sa dublat de la putin peste 6.000 la mai mult de 12.000 de studenți, au condus la o transformare finală în 1990 - la Georgia Southern University .

Campusul Armstrong și campusul Liberty

În 1935, primarul din Savannah, Thomas Gamble, a fondat campusul Armstrong - apoi cunoscut sub numele de Colegiul Junior Armstrong - pentru a stimula economia Savannah și a promova oportunități pentru tinerii locali care nu și-au putut permite să participe la colegiu departe de casă. Școala a început cu 175 de studenți și a fost amplasată în casa istorică Armstrong pe strada Bull, la capătul nordic al parcului Forsyth. În 1966, după ce a primit statutul de patru ani și o donație de 250 de acri de la Fundația The Mills B. Lane și de la Donald Livingston, Armstrong State College sa mutat în actuala locație pe Abercorn Extension în sudul orașului Savannah.

Pe parcursul următorilor 30 de ani de creștere, Armstrong a adăugat programe postuniversitare în domeniul afacerilor și educației și a devenit Centrul Educațional al Profesiilor în domeniul sănătății regionale. Creșterea instituției a culminat în 1996 cu statut universitar și cu un nume nou: Armstrong Atlantic State University. Doar doi ani mai târziu, Armstrong a colaborat cu Georgia Southern și alte instituții USG pentru a crea Centrul Libertății din Hinesville pentru a oferi programe de diplomă militarilor veterani și veteranilor și familiilor lor din zonă. Judetul Liberty este casa Fort Stewart, cea mai mare baza militara la est de Mississippi.

Atletic Excellence

Programele de atletism din America de Sud au o istorie îndelungată și plină de istorie, bogată în tradiție născută de succes. Universitatea nu numai că a produs campioni de conferințe și campioni naționali, dar a oferit sprijin privat în facilități semnificativ îmbunătățite - crucială pentru recrutarea și păstrarea sportivilor de top.

Succesul atletic intercollegiat - incluzând șase campionate naționale de fotbal FCS (I-AA) - a avut un puternic efect pozitiv asupra personalității publice și a mândriei facultății, personalului și studenților. Toate sporturile concurează la cel mai înalt nivel al NCAA cu fotbalul, fostul FCS, care se alătură rândurilor FBS în toamna anului 2014.

Un Powerhouse Regional

Georgia Southern este acum cea mai mare și mai cuprinzătoare universitate din sudul Atlantei și este clasificată ca Universitatea Doctorală / Cercetare de Fundația Carnegie pentru promovarea predării. Accentul pe servirea veteranilor care au revenit a câștigat Universitatea pentru un al șaptelea an consecutiv, de către Victory Media, editorul GI Jobs, STEM Jobs și revistele Spouse Militar. Kiplinger a numit Georgia Southern drept "Top 100 Best Value", iar revista Forbes a numit Universitatea printre cei mai buni Angajatori din America pentru anul 2018.

Este un moment interesant să fii o parte a națiunii vultur! Suntem forjați instituția noastră cu privire la înființarea a două școli dinamice, istorice de învățământ superior. Ne concentrăm pe succesul studenților. Ne concentrăm asupra învățării practice. Ne concentrăm pe legături strânse cu cadrele didactice și studenții și suntem aici pentru că vrem să influențăm comunitățile, regiunea noastră și statul nostru.

114627_114547_Freedom-SweetheartCircle.jpg

Locații

Statesboro

Address
1332 Southern Drive
Statesboro, Georgia, Statele Unite ale Americii

Savannah

Address
11935 Abercorn Street
Savannah, Georgia, Statele Unite ale Americii

Hinesville

Address
175 West Memorial Drive
Hinesville, Georgia, Statele Unite ale Americii