International School of Advanced Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră este alcătuită din trei educatori și cadre didactice internaționale, unite de o unitate comună de a furniza programe de ESL de înaltă calitate atât pentru adulții tineri, cât și pentru profesioniștii din domeniul afacerilor din zona Boston.

Alma maters includ Universitatea Brandeis, Universitatea din Boston, Universitatea de Stat din Belarus, Colegiul Skidmore și La Sorbonne IV. Între cei trei dintre noi, vorbim în 10 limbi combinate, care includ limbile slave, germanice și românești.

Fiind imigranți noi înșine, considerăm că suntem singurii gata să înțelegem și să ajutăm elevii din ESL, deoarece aceștia întâmpină obstacolele în calea învățării limbii engleze ca adulți. Bazându-ne pe formarea noastră educațională variată și extinsă și consolidându-l cu experiența noastră de imigrant imobiliar, am reușit să creăm o școală care să învețe limba engleză și să îi ajute pe studenți să își construiască o viață în America sau să găsească succes ca bilingv în străinătate.

FILOZOFIA NOASTRĂ

Înțelegem cât de greu este să căutați un loc de muncă plăcut și stimulativ, mai ales atunci când cunoștințele dvs. de limbă engleză nu sunt la fel de avansate cum v-ați dori. Știm, de asemenea, cât de frustrant este să ai abilități practice și comerciale, fără a avea mijloace adecvate de a le exprima.

Filozofia noastra este ghidarea.

Oferind un cadru fiabil prin educația lingvistică orientată spre carieră, vă vom ajuta să navigați pe drumul către visul vostru. Indiferent dacă aveți deja o înțelegere a limbii și aveți nevoie de ajutor pentru a vă aplica în funcție de obiectivele dvs. sau dacă nu știți în ce direcție doriți să faceți o viață - dar știți că aveți nevoie de engleza pentru a ajunge acolo - vom lucra cu tine să-ți conduci viata.

Credem în calitățile de îndrumare prin educație și asigurare. Vă ajutându-vă să înțelegeți procesul de găsire a locului de muncă sau a carierei ideale, veți putea folosi abilitățile, fundalul și entuziasmul dvs. pentru a realiza succesul.

Distincția noastră

Cunostinta este putere. Scopul nostru este de a oferi o abordare unică și cea mai importantă și mai accesibilă pentru educația lingvistică.

Fiecare elev care merge prin usile noastre are nevoi speciale. Abordarea noastră distinctivă "bloc de construcție" permite elevilor să-și personalizeze educația pentru a se potrivi călătoriei lor personale de învățare și pentru a-și atinge obiectivele personale.

Nu există o abordare unică pentru educația adulților și, prin urmare, am muncit din greu pentru a crea o serie de programe care să permită oricărei persoane care umblă în ușă să aibă posibilitatea de a învăța în modul în care are sens pentru ei. Un profesionist care lucrează cu un program ocupat va beneficia mai mult de un curs intensiv pe termen scurt, în timp ce un tânăr adult care, cu un program flexibil, poate profita de un program de imersiune pe termen lung.

În același timp, dorim ca școala noastră să fie, de asemenea, un refugiu sigur - un centru de ajutorare și educație atât pentru vecinii noștri străini care trăiesc cu normă întreagă în Boston, cât și pentru studenții noștri temporari care vizitează orașul. Oferta noastră extinsă de servicii pentru studenți este stabilită pentru a fi o linie de salvare în Boston și o mână de ajutor întregului corp de elevi.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este să oferim instruire în limbi străine de calitate, precum și abilitățile lingvistice fundamentale și cunoștințele culturale care vor ajuta elevii noștri să-și atingă obiectivele academice, profesionale și personale.

Oferiți studenților posibilitatea de a-și îmbunătăți competențele lingvistice și de a încuraja aprecierea limbii engleze și a culturii americane într-un mediu educațional.

Mențineți o echipă de instructori și administratori dedicate pentru a ajuta elevii să se asimileze și să se integreze confortabil în cultura și viața de zi cu zi a SUA.

Oferiți instruire academică formală, precum și formare practică pentru viața de zi cu zi.

Oferirea unei atenții personalizate studenților prin abordarea unică a blocurilor de clădiri.

Să furnizeze programe care să fie sănătoase din punct de vedere educațional, actualizate, de înaltă calitate și eficiente.

Locații

Boston

Address
20 Linden Street - 2nd Floor, Allston
MA 02134 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: