Istituto Marangoni - Miami

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Districtul de design, unul dintre zonele cele mai înălțătoare din Miami, a cunoscut în ultimele decenii faima mondială ca destinație primordială pentru artă, design și modă. Odată ce face parte din Buena Vista și din zonele învecinate Wynwood și Upper East Side, Districtul găzduiește acum peste 130 de galerii de artă, săli de prezentare creative și arhitecturale, case de modă de lux, dealeri antic, restaurante și cafenele.

Ca parte a acestei comunități tânără și interesantă, Istituto Marangoni își aduce la modă finețea talentelor emergente care doresc să-și exprime creativitatea în timp ce învață competențele industriei cheie în clădirea sa de 21.900 m², în inima districtului Miami Design (MDD ).

Cu o echipă academică de înaltă calificare, care combină profesori europeni și profesioniști locali proeminenți, Școala oferă un asociat de doi ani de arte în studiile de modă, patru ani de licență de cursuri de arte în Design de modă, stil de moda și de afaceri de moda,

Școala a fost proiectată cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale studenților, facultății și personalului. Sălile de clasă sunt echipate cu dispozitive tehnologice și audio-vizuale de ultimă oră pentru a oferi studenților o experiență educațională remarcabilă.

Școala oferă diferite săli de clasă, printre care:

 • Design classrooms: Proiectat pentru a satisface nevoile elevilor noștri pentru desen și design.
 • Studiouri de tăiere a studiilor: unde au loc cursurile noastre de design de modă. Studiourile sunt echipate cu mașini de cusut, fierărie și manechine, printre alte caracteristici pentru a spori o învățare practică, experimentală.
 • Teatrul de clasă teoretică: unde se desfășoară cursuri și cursuri față-în-față.
 • Laboratoare de computere: Echipate cu cele mai bune mașini și programe informatice pentru a oferi studenților noștri acces la numeroase recursuri.

Echipa academică

Desigur, nu există nimeni mai potrivit decât experții care sunt pasionați de lumea reală de modă și design pentru a oferi o îndrumare de primă clasă educației de modă și design.

De la înființarea sa în 1935, Istituto Marangoni sa concentrat pe combinarea experienței din industrie cu acumularea academică, împreună cu un amestec de creativitate în studiourile de design și o înțelegere a nevoilor pieței reale. Ca urmare, școala a dezvoltat și a recrutat cu succes un număr mare de lectori profesioniști. Pe lângă lectori permanenți permanenți, zeci de designeri, fotografi, stilisti și lideri ai industriei de afaceri, cum ar fi Armani, Versace, Gucci, Dolce

Astfel de profesionisti se alatura mainilor cu Istituto Marangoni pentru a realiza numeroase proiecte in timp ce imbogatesc studentii cu intelegerea de prima mana a companiilor de moda moderne, studiouri de design, firme de consultanta, agentii de publicare, printre altele. Acești profesioniști aduce o valoare incomensurabilă în viața studenților noștri, care obțin o înțelegere aprofundată a specificului afacerilor în industria modei și a designului, stimulând în același timp rețelele lor profesionale.

Misiune și obiective

Pentru a excela ca un centru de învățare profesională și creativă în industria modei, artei și designului și pentru a susține industriile internaționale prin dezvoltarea unor studenți Istituto Marangoni talentați din Miami din întreaga lume. Ne străduim să realizăm această misiune prin:

 • Oferind un portofoliu educațional extins și detaliat.
 • Realizarea standardelor academice cu programe curriculare moderne și dinamice sa axat pe rezultate.
 • Integrarea spiritului de "italiană" în experiența studenților în fiecare zi, atât prin curricula, cât și prin experiența școlară.
 • Sărbătorind amploarea globală și multiculturală a culturii italiene prin modă, artă și design.
 • Sprijinirea și dezvoltarea potențialului personalului didactic și administrativ, prin instruire constantă și punctuală.
 • Plasarea Istituto Marangoni Miami în centrul culturilor de modă, artă și design, cu sprijinul și colaborarea rețelei create de Istituto Marangoni din străzile internaționale din principalele capitale ale lumii culturale: Milano, Firenze, Paris, Londra, Shanghai * și Shenzhen * (* Centre de instruire).
 • Consolidarea în continuare a legăturilor istorice și recente cu cele mai importante companii și personalități din piața de modă, artă și design de lux.

Din 1935, aceasta a fost misiunea lui Istituto Marangoni, începând cu moda și extindându-se la design și afacerile de modă, întotdeauna cu scopul de a oferi celor care aleg institute, școli și centre de formare a Institutului Marangoni pentru a se exprima creativ. Astăzi, toate școlile din Istituto Marangoni fac parte dintr-un laborator de estetică recunoscut și recunoscut de cultura europeană, cu o amprentă specific italiană.

Viziune

Urmând pe urmele rețelei internaționale de școli și centre de instruire a lui Istituto Marangoni din întreaga lume în ceea ce privește creșterea talentelor din 1935, viziunea lui Istituto Marangoni Miami este mereu să fie centrul stilului, să conducă ambițiile și visele studenților prin creativitate și inovație, la nivel mondial, și să ofere o abordare solidă și interdisciplinară în domeniul educației, cercetării și soluțiilor de afaceri în lumea modei, designului și artei.

Locații

Miami

Istituto Marangoni - Miami

Număr de telefon
+1(305)424-9434