Lurleen B Wallace Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un mesaj din partea Președintelui

Dr. Herbert HJ Riedel

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Lurleen B. Wallace Community College și bun venit la site-ul nostru. Suntem una dintre 1195 de colegii comunitare complete în Statele Unite, care educa 46% din totalul studenți din țară și de atribuire 555000 de grade asociat și 295000 certificate în fiecare an. LBW este unul dintre cele 26 de colegii membre ale Sistemului College Alabama comunitar, o resursă de conducere pentru asigurarea învățământului superior și dezvoltării economice în țara noastră.

LBW se distinge printr-o facultate profesionist restante, competent și de îngrijire; programe relevante de studiu pentru lumea reală; și poziția de lider în comunitățile pe care le deservim pentru îmbunătățirea calității vieții acestora prin oferte educaționale și culturale. Studenții noștri beneficiază de o atmosferă colegială aproape de casa, numeroase cluburi studențești și organizații, precum și evenimente speciale, cum ar fi doamna LBWCC concursuri, Ziua Sfinților, albastru și alb Ziua, programe de asamblare și spectacole speciale desfășurate în colaborare cu Arte Covington Consiliul. LBW participă la atletism intre colegii din National Junior Colegiul Athletic Association (NJCAA) în bărbați și femei de baschet, baseball, și Softball.

Campusuri noastre în Andaluzia, Greenville, și Opp și Centrul nostru Luverne, oferă up-to-data și clădiri atractive cu peisajului frumos. Fiecare campus are un modern centru de conferinte, disponibile pentru Colegiul comunitare și evenimente. Atât MacArthur și Andaluzia Campusuri au trasee de mers pe jos / de fitness, cu acesta din urmă oferind, de asemenea, un centru de fitness bine echipat, terenuri de tenis luminate, Evans Barnes Teren de golf, și orașul Andaluzia vis Park.

Vă invit să exploreze mai multe oportunități Lurleen B. Wallace Community College are de oferit și sincer sper că putem deveni o parte din viitorul tău, așa cum LBW a fost parte din viitorul multora dintre liderii comunității noastre din 1965. Astăzi, mai mult decât oricând, succesul acestei resurse comunitate importantă este esențială pentru creșterea economică și prosperitatea viitoare comunitățile noastre.

Locații

Andaluzia

Address
1000 Dannelly Boulevard,
P.O. Drawer 1418

AL 36420 Andaluzia, Alabama, Statele Unite ale Americii