MIT Sloan School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce MIT Sloan?

MIT Sloan este un alt tip de școală de management. Nu ne mai iterăm într-un widget mai bun sau încasează-ne pe cele mai recente momente de afaceri. Nu vorbim de management în abstract.

Ca parte a celei mai mari instituții de cercetare din lume, reunim mințile minunate ale zilelor noastre pentru a face față provocărilor globale. Adevărat.

La intersecția dintre afaceri și tehnologie, explorăm viitorul muncii. Lansăm companii care inițiază economiile locale în țările în curs de dezvoltare. Reutilizăm sistemele pentru ca îngrijirea sănătății să funcționeze mai bine și pentru a angaja oameni din întreaga lume în abordarea schimbărilor climatice.

Pentru studenți , aceasta înseamnă diferite oportunități. Învățarea pe mâini. Experiență globală. Și un accent neobosit asupra impactului.

Pentru facultate , aceasta înseamnă diferite domenii de cercetare. Lucrări noi în zone emergente care nu se încadrează în departamentele existente. Și colegii din MIT.

Pentru absolvenți , aceasta înseamnă o rețea globală vibrantă de inovatori asemănători, gata să vă ajute să vă avansați cariera și să transformați viziunea în realitate.

Pentru liderii organizaționali din întreaga lume, aceasta înseamnă o sursă de idei și talente. Minți minunate. Soluții practice de rezolvare a problemelor. Cercetări semnificative. Și instrumentele pe care le puteți aplica la munca proprie.

MIT Sloan. Idei făcute în materie .


La nivel global

MIT Sloan are o istorie bogată a angajamentului global, iar astăzi amprenta globală se întinde pe șapte regiuni. Prin colaborări cu organizații, universități și agenții guvernamentale, contribuim la formarea perspectivei și a cunoștințelor unor lideri de afaceri din întreaga lume.


Viata de campus

Campusul nostru, înconjurat de companii de pionierat, cultura și recreere vibrante, precum și laboratoarele de cercetare de la MIT, reflectă energia creativă a studenților și facultăților noastre.

Cultură

MIT Sloan se mândrește cu primirea studenților și a facultăților cu o gamă largă de medii, experiență și interese. Comunitatea este marcată de pasiunea sa pentru rezolvarea problemelor și pentru abordarea marilor provocări, respectul față de puncte de vedere variate și spiritul antreprenorial profund.

Viață de student

Viața campusului este un amestec vibrant, mereu în schimbare de oportunități și activități, cu mai mult de 60 de cluburi studențești și organizații de conducere care găzduiesc evenimente, planifică conferințe și primesc noi membri.

MIT

Managementul educației a făcut parte din MIT din 1914, când Institutul a oferit pentru prima oară un curs de administrare inginerie. Legăturile noastre cu MIT se desfășoară adânc: acestea variază de la centre de cercetare comune precum Martin Trust Center pentru Antreprenoriatul MIT la programe de diplomă dublă, cum ar fi liderii noștri pentru operațiuni globale și programe de studii comune cum ar fi proiectarea și managementul sistemelor. Elevii au acces la o multitudine de resurse MIT și adesea lucrează îndeaproape cu colegii din cadrul Institutului pentru a aduce noi idei de la laborator la piață.

Cambridge

MIT Sloan este în inima cartierului Kendall din cartierul prosper al orașului Cambridge. Școala este înconjurată de companii biotehnologice, giganti tehnici, companii de pornire și laboratoare de cercetare, precum și o gamă largă de restaurante, activități în aer liber, arte, muzică și cultură. Și cu aproape 60 de colegii și universități din zona Boston, energia intelectuală creatoare și intelectuală este o parte esențială a structurii orașului.

black laptop computer on top of tablerawpixel / Unsplash


Fapte și cifre

Iată o scurtă privire la ceea ce face MIT Sloan un loc unic de angajat pentru a trăi și a învăța.

Scoala

Misiunea noastră:

Locații

Cambridge

Address
100 Main Street
02142 Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: