University of Michigan Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

123657_Banner_LawQuadatNight.jpg

Despre noi

Școala de University of Michigan Law School din Ann Arbor este una dintre cele mai bune instituții de învățământ juridic din lume. Găzduit în Quadrangle-ul Cook din campusul central al Universității din Michigan, Facultatea de Drept este de neegalat pentru frumusețe și este excelent funcțională pentru comunitatea sa rezidențială și savantă. Școala are o facultate apreciabilă și diversă, cu multe preeminente în domeniile lor. Carierele elevilor vorbesc, de asemenea, elocvent despre puterea Școlii; absolvenții noștri sunt lideri care servesc cu distincție în sectoarele public, privat și academic din această națiune și nu numai.

Proveniență: o mare școală de drept într-o mare universitate

University of Michigan Law School început una dintre originalele LL.M. programe din SUA , absolvind prima clasă în 1890. Implicarea internațională și inovația au fost un semn distinctiv al instituției de atunci. American Journal of International Law și European Journal of Comparative Law au început în Ann Arbor, iar Law School a devenit primul din țară care a solicitat un curs de drept transnațional pentru absolvirea JD.

Profesorii de Michigan Law au pus amprenta, afectând dezvoltarea dreptului pe tot globul: Eric Stein a fondat domeniul dreptului Uniunii Europene, John Jackson a fost un arhitect al Organizației Mondiale a Comerțului, William Bishop a scris cel mai popular cazbook on Law International, James Hathaway a jucat un rol esențial în evoluția studiilor privind refugiații, Catharine MacKinnon a condus la dezvoltarea drepturilor femeilor, iar Reuven Avi-Yonah a fost unul dintre cei mai prolifici cercetători de impozite internaționale. Profesorii de astăzi, dintre care 14 au funcționat în funcția de grefier de la Curtea Supremă din SUA, vorbesc mai mult de o duzină de limbi și continuă tradiția de excelență a Michigan Law pe scena globală.

Ann Arbor: Mult mai mult decât un „oraș colegial”

Situat în sud-estul Michigan, Ann Arbor este un oraș de aproximativ 114.000 de rezidenți , o treime dintre ei fiind studenți universitari. Universitatea din Michigan , care atrage indivizi din întreaga lume, se află în centrul acestui oraș cosmopolit. Fiind unul dintre cele mai educate orașe din SUA, Ann Arbor găzduiește facilități de cercetare de talie mondială , start-up-uri de înaltă tehnologie și științe ale vieții și sedii corporative care variază de la Google la Toyota, Revista auto și șoferi la Domino's Pizza, și ProQuest la Llamasoft. Gama rezultată de perspective contribuie la reputația orașului ca centru educațional, cultural, social și atletic.

Ann Arbor este un oraș al contrastelor. Acesta oferă buticuri de vânzare cu amănuntul și un important centru comercial; lanțuri naționale alături de galerii de artă locale; case istorice de-a lungul bulevardelor pavate cu cărămidă, precum și arhitectură de ultimă oră; un centrul vibrant din centrul orașului și frumoase străzi cu margini. (Website-ul Centrelor de Informare Campus oferă o listă exhaustivă a ceea ce are de oferit orașul.)

Există peste 140 de parcuri în limitele orașului , trasee pentru biciclete de-a lungul celor mai importante străzi și o varietate de facilități de agrement. Numeroase persoane naționale și internaționale vin la Ann Arbor pentru prelegeri, prezentări, spectacole, spectacole de dans și concerte - orașul, de fapt, a câștigat o reputație națională pentru excelență în artele spectacolului - astfel încât studenții să poată vedea companii de turism Broadway sau avantaje. dramă garde, participă la spectacolele Societății Muzicale Universitare, cu orchestre simfonice, ansambluri și coruri de renume mondial și cluburi locale și săli de concerte cu jazz, hip-hop, techno, clasic, indie, alternativ, folk, zydeco și alte genuri .

Două săli de film independente se află la distanță de mers pe jos de Law Quad și, împreună cu multiplexurile din apropiere, oferă filme de artă, câștigători ai festivalului de film național, cinematograf cult și clasici, ca să nu mai vorbim de tarifele tradiționale de cinema. Nevoile culinare sunt satisfăcute cu ușurință de o serie de cafenele, bistros, restaurante și pub-uri, pe de o parte, iar pe de altă parte, de o selecție artizanală, etnică, regională și gastronomică excepțională, vin și microbrew la piețele fermierilor, magazinele de specialitate, și mai multe alimente naționale. Și puține zone ale țării pot concura cu gama de evenimente sportive profesionale și universitare disponibile pentru spectatori. O astfel de bogăție de arte, cultură și oferte de divertisment nu este aproape tipică pentru un oraș mic, dar este o parte integrantă a ceea ce o face pe Ann Arbor vitală și atractivă.

Spre deosebire de multe alte universități, Universitatea din Michigan este complet absorbită în oraș . Inima centrul orașului se află la câteva blocuri ale Quadrangle-ului Legii. Locuințele universitare sunt ușor accesibile, fie în Clubul Avocaților (parte a Quadrangleului Legii), fie în alte cămine și complexe de apartamente pentru persoane fizice sau familiale. Locuința privată este disponibilă în apartamente, cooperative, apartamente și case în apropiere de campus. Aeroportul metropolitan Detroit, un nod important, se află la 30 de minute cu mașina. Detroit este la mai puțin de 50 de mile spre est, în timp ce Chicago și Toronto sunt la doar câteva ore distanță. Stațiile de tren și autobuze sunt amplasate convenabil în centrul Ann Ann Arbor.123658_FallArchitectureShots14_AY_00211.jpg

Locații

Ann Arbor

Address
625 South State Street
48109 Ann Arbor, Michigan, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: