Citește Descrierea Oficială

Școala universitară a Universității Montana Politehnica a fost instituția preferată pentru studenți.

Universitatea Politehnica din Montana are o istorie puternica in inginerie, stiinte naturale si tehnologie, aderand la combinatia teoriei si practicii pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale societatii, pentru a promova si dezvolta sentimentul de responsabilitate si pentru a sprijini utilizarea durabila a resurselor naturale. Școala noastră a fost înființată în 1900 pe baza "Legii Congresului", cunoscută anterior ca Institutul Minier Montana, iar Montana a fost înființată și în temeiul Legii.

Cu vedere spre orașul Butte, Montana, acest oraș minier a fost odată numit "cel mai bogat deal din lume". Există numeroase locuri de agrement în apropierea Politehnicii Universității Montana, cum ar fi excursii la obiective istorice, vânătoare, pescuit, drumeții, schi, izvoare termale și expediții în parcuri mari și rezervații naturale. Cu toate acestea, cea mai mare putere a școlii noastre este că suntem un model de educație postuniversitară, specializată în dezvoltarea resurselor umane și în cercetarea științifică, și putem oferi oportunități practice pentru studenți în campus și în multe locații de teren.

Determinați-vă cariera, succesul, succesul și continuați-vă călătoria spre succes, vă rugăm să vă alăturați la Universitatea din Montana Polytechnic

Universitatea din Montana Programul de studii postuniversitare

Doctorand și doctorat în știința materialelor pentru programul de studii interdisciplinare - un program interdisciplinar realizat în comun de Universitatea Montana (Missura) și Universitatea de Stat Montana (Bozmann City). Expertiza în cercetare include biomateriale, materiale electronice, fotonice și magnetice (materiale EPM), materiale pentru stocare, conversie și conservarea energiei, precum și sinteza, prelucrarea și fabricarea materialelor. Proiectul acoperă o gamă largă de discipline științifice și de inginerie și aplicarea sa în domeniul sănătății și medicinei, nanotehnologiei, energiei, mediului și resurselor naturale. Master Interdisciplinar de Științe / Programul de Doctorat - un program postuniversitar conceput de toți studenții și studenții pentru a-și atinge obiectivele academice, creative și profesionale. Acest proiect este potrivit pentru studenții absolvenți în disciplinele de inginerie și știință.

Master of Science (MS) program de grad

Inginerie electrică - Acest curs oferă numeroase oportunități de cercetare, cum ar fi dezvoltarea sistemelor de instrumente de diagnosticare a bateriilor pentru NASA, creșterea eficienței turbinelor eoliene prin algoritmi de control al pitch-ului și îmbunătățirea performanței rețelei prin intermediul unor scheme inovatoare de control pentru a preveni întreruperile de alimentare.

Ingineria mediului - Acest curs se concentrează asupra apei, apelor reziduale, restaurării solului și a subsolului, recuperarea fluxului, ingineria poluării aerului, analiza riscurilor pentru sănătate și durabilitatea mediului. Dacă alegeți programul de absolvire a tezei de doctorat, proiectele de cercetare cheie sunt nanotehnologia, noile tehnologii de tratare a apei și a apelor reziduale, eșantionarea biologică, efectele poluării, calitatea aerului și turnarea. Acest curs oferă, de asemenea, un plan de absolvire care nu scrie o teză.

Inginerie generală - Cursurile cheie includ: "Inginerie civilă" - Prelucrări structurale, Tratarea geotehnică și tratarea apelor reziduale / solului; Inginerie mecanică - Energie și echipamente mecanice, Cercetare energetică, Producție automată și Nanotehnologie; Ingineria sudării - sudura automată, proiectarea sudării și testarea nedistructivă.

Earth Science - Cursurile cheie includ: Geochimie - Termodinamica minerala, migrarea speciilor contaminate in sol si apa si localizarea solului / localizarea biogeochimica a depozitelor. Ingineria geologică / Geologie - Stabilitatea pantelor, simulare numerică și inginerie cutremur. Ingineria geofizică - cercetarea paleoclimatică și criosphere, explorarea petrolului și a minelor, rețelele neuronale, inversarea datelor, reflecția undelor seismice, teledetecția, evaluarea resurselor de apă, geofizică mică, geologia structurală și seismologia sursei radioactive școală. Hidrologie / Hidrologie: Probleme privind calitatea apei și alimentarea cu apă, inclusiv resursele de apă de suprafață și a apelor subterane.

Certificat de tehnologie ecologică - Acest program multidisciplinar care necesită 17-18 credite oferă studenților expertiza și experiența practică necesară pentru a repara ecosistemele naturale și peisajele deteriorate. Elevii vor învăța cum să evite proiectarea industrială pentru daunele ecosistemelor pe termen lung, să participe la restaurarea practicilor de terenuri deteriorate și să fie familiarizați cu reconstrucția, monitorizarea și întreținerea vegetației naturale.

Igiena industrială - Acest curs se concentrează asupra pericolelor de la locul de muncă în chimie, biologie, fizică și ergonomie. Elevii pot lucra cu grupuri de experți multidisciplinare pentru a dezvolta întrebări sau proiecte care necesită expertiză multidisciplinară. Absolvenții vor dobândi abilități în predarea, identificarea, evaluarea, controlul și prevenirea problemelor legate de siguranța și sănătatea ocupațională. Cerințele eseului de scriere pentru acest curs se bazează pe studii de cercetare.

Inginerie metalurgică și minerală - Cursuri de bază includ: Metalurgie topire - Prelucrare minerală, Hidrometalurgie, Pyrometalurgy, Reciclare și probleme de mediu, cum ar fi reciclarea deșeurilor și eliminarea deșeurilor. Metalurgia Fizică - Aliaje / Turnări, Brazare, Biomateriale, Materiale Aerospațiale, Oțel și Sudură. Ingineria materialelor - compozite, ceramică, intermetalice, cristale unice, sticlă și ciment / beton.

Ingineria mineritului - Studenții absolvent pot să proiecteze, să construiască și să gestioneze minele de exploatare, minele subterane și carierele. Pentru predarea acestui curs, în școală se construiește un nou centru de educație minieră subterană. Centrul le permite elevilor să efectueze cercetări în foraj, pușcare, echipament, mecanica rock, ventilație, instrumentație și automatizare.

Inginerie petrolieră - Un grad în acest majore este necesar pentru a finaliza cercetarea sau practica de proiect. În acest curs, elevii trebuie să publice o lucrare sau un raport bazat pe cercetări originale. Acest curs se concentrează pe îmbunătățirea procesului de recuperare a petrolului, cu accent deosebit pe metodele de amestecare și de testare termică aplicabile rezervorului Rocky Mountain. Un alt accent de cercetare se referă la fracturile hidraulice și la agenții de stimulare, care sunt importanți pentru dezvoltarea rezervoarelor netradiționale.

Curs online

Certificat de informatică pentru îngrijirea sănătății - Acest certificat necesită 15 credite pentru a fi finalizate în două semestre. Combină tehnologia informației și îngrijirea sănătății pentru a răspunde industriei în creștere a înregistrărilor medicale electronice, schimbului de informații în domeniul sănătății și a altor instrumente informatice de îngrijire a sănătății. Acest certificat oferă abilități de conducere și conducere profesioniștilor din domeniu.

Maestru al educației la distanță industrială la distanță - profesioniștii la locul de muncă pot câștiga acest grad absolvent fără a lăsa posturile lor. Acest curs non-teza de învățare bazat pe e-learning include nu numai indicatorii IH tradiționali, ci și un raport IH bazat pe cercetare. Acest curs online are un link către campus - completează eșantionarea și evaluarea pericolului pentru sănătate în laboratorul nostru.

Master în Managementul Ingineriei Proiectelor - un curs non-disertație bazat pe e-learning, care ajută inginerii în operare să avanseze la management. Acest curs necesită 30 de credite, incluzând trei părți: Aplicații avansate de inginerie, Inginerie industrială și de management, Management corporativ și organizațional. Luați o cursă în fiecare săptămână și dați cursuri, întrebări și discuții în sala de clasă virtuală.

Asistență financiară: Universitatea Politehnică din Montana oferă burse de studii postuniversitare și burse pentru absolvenți și taxe de școlarizare, ceea ce îl face extrem de competitivă. Bursele includ bursele Ron și Jesse Little și bursa locală Sloan Graduate. Cetățenii americani și rezidenții permanenți sunt, de asemenea, eligibili pentru asistență financiară federală (sub formă de împrumuturi).

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Montana Tech

Ph.D. Program Stiinta Materialelor - Un program de colaborare, interdisciplinar cu Universitatea din Montana-Missoula și Montana State University-Bozeman. Specialități de ... [+]

Știința Materialelor Ph.D. Program

Materialelor Stiinta Ph.D. Programul este conceput pentru a oferi studenților o flexibilitate maximă, cu acces la facilități de premier și profesori de la trei campusuri.

Sistemul Universitatea Montana anunta un nou program de colaborare interesant, oferind primul doctorat Montana în Știința Materialelor. Programul include infrastructura departamente, facultate, cursuri și de cercetare din campusuri ale Universității din Montana, Montana State University și Montana Tech.

Specialități de cercetare sunt concentrate în patru domenii:

Biomateriale Materiale electronice, fotonice și magnetice Materiale de stocare a energiei, de conversie, și conservarea Sinteza materialelor, prelucrarea, fabricarea și ... [-]
Statele Unite ale Americii Butte
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Montana Tech is the Solution

Montana University System Materials Science Ph.D.

Montana Tech
Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 406 496 4304