Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Comunitatea este concentrată

Northeast Ohio Medical University se angajează în domeniul sănătății, economiei și calității vieții în nord-estul Ohio prin educația medicilor, farmaciei și științelor medicale ale studenților și practicienilor de la toate nivelurile; dezvoltarea de noi cunoștințe prin cercetare în domeniul științelor biomedicale, de sănătate comunitară și de comportament; și furnizarea de servicii comunitare și de educație de wellness în întreaga regiune.

Situat în centrul uneia dintre cele mai importante regiuni ale țării, NEOMED se numără printre spitalele clasificate la nivel național, companiile de cercetare și instituțiile de învățământ superior care sunt înfloritoare în științele sănătății.

Despre NEOMED

3 6 1

3 colegii, 6 zone de cercetare, 1 centru de educație și wellness

2300

Facultatea clinică și universitară

9

Universitatea și colegii Pathway College

100

Spitale, clinici și parteneri de farmacie pentru oportunități de educație și practică

40 de ani de îngrijire a sănătății pentru

Timp de mai mult de 40 de ani, NEOMED a lucrat în colaborare cu partenerii săi educaționali, clinici și de cercetare pentru a pregăti cu succes profesioniștii din domeniul sănătății și cercetătorii medicali, dintre care majoritatea provin și se întorc pentru a servi în nord-estul statului Ohio. Universitatea pregătește studenții într-un mediu interprofesional bazat pe echipă și oferă diplomă de doctor în medicină (MD) și doctor în farmacie (Pharm.D.), În plus față de diplome de masterat și doctorat și oportunități de cercetare în alte domenii medicale.

Acreditare

NEOMED și numeroasele sale programe academice sunt acreditate și au îndeplinit standardele de calitate educațională ale agențiilor de acreditare care sunt specifice disciplinelor lor individuale.

Administrare

NEOMED facultate de clasa mondiala si personalul sunt parte integranta a avansarea studentilor NEOMED si viitorul de ingrijire a sanatatii in nord-est Ohio si dincolo.

Educaţie

NEOMED oferă o pregătire interprofesională remarcabilă pentru studenții medicali și farmacist în parteneriat cu alte universități și peste 150 de facilități clinice.

Istorie

De la infiintarea sa in 1973, NEOMED sa angajat sa antreneze urmatoarea generatie de medici, farmacisti si cercetatori in domeniul sanatatii.

Misiune

Universitatea Northeast Ohio Medical, prin educație, cercetare și servicii, îmbunătățește sănătatea, economia și calitatea vieții diferitelor comunități din nord-estul Ohio.

Viziune

Pentru a fi universitatea premier interprofesională în domeniul științelor medicale din Statele Unite.

valori

Valorile noastre sunt reflectate în șase Cs ale mediului nostru educațional, de cercetare și de lucru: competență, comunicare, îngrijire, curiozitate, caracter și comunitate.

Conducerea universității

Echipa de conducere a NEOMED este dedicată îndeplinirii misiunii, viziunii și valorilor universității și promovării viitorului universității.

Locații

Rootstown Township

Address
Ohio 44,4209
44272 Rootstown Township, Ohio, Statele Unite ale Americii