South Carolina State University School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Carolina de Sud Universitatea de Stat, Un 1890 grant teren senior instituție cuprinzător de aproximativ 3.500 de studenți, este angajamentul de a furniza programe universitare de calitate și de gradul absolvent la prețuri accesibile și accesibile. Prin instruire, cercetare, tehnologie și servicii, SC de stat contribuie la dezvoltarea economică, îmbunătățește calitatea vieții cetățenilor, și pregătește social absolvenți conștienți de înaltă calificare, competent și pentru a face față provocărilor vieții și cererile și le permite să lucreze și să trăiască productiv într-un societate dinamică, la nivel mondial.

School of Business a fost creat în 1983, cu programe de studii în contabilitate, agro-business, economie, management și marketing. În anul 2005, Programul MBA a fost adaugat cu concentrații în Antreprenoriat și Agribusiness.

Declarație de viziune

Viziunea Programului Business de la Universitatea de Stat din Carolina de Sud este de a fi recunoscut ca "cea mai bună valoare în sud-est", prin programele noastre de calitate și servicii pentru studenții noștri și alte părți interesate diverse.

Misiune

Misiunea Programului Business de la Universitatea de Stat din Carolina de Sud este de a oferi educație de management al calității și de dezvoltare de leadership pentru a produce absolvenți competitive și inovatoare pentru un mediu global și divers.

Valorile de bază

Misiunea Programului Business se va realiza prin intermediul activităților de predare de calitate, de cercetare, de dezvoltare de instruire și de servicii. Succesul nostru global în realizarea misiunii noastre va fi măsurată prin consolidarea reputației noastre printre studenții noștri, facultate, colegii și alte părți interesate. În acest scop, ne afirmăm valorile noastre de conducere, de satisfacție a clienților, munca în echipă, comunitatea de mobilizare, de integritate și de performanță. Prin urmare:

  • Am valoare de învățare și să se străduiască pentru a promova dezvoltarea profesională și de conducere a tuturor elevilor pentru a include abilități tehnologice, la nivel mondial, etice și antreprenoriale.
  • Suntem de sustinere a și să răspundă nevoilor holistice ale tuturor elevilor.
  • Am valoare colaborări și parteneriate cu diverse părți interesate noastre de a lucra spre rezultate pozitive care au impact asupra programului nostru și a comunității.
  • Ne străduim pentru îmbunătățirea continuă a performanței și evaluarea rezultatelor noastre asigurând în același timp că integritatea și calitatea noastră nu este compromisă.

Principiile directoare

Vom continua să se concentreze pe factori critici de succes care a Programului de Afaceri a identificat pentru îmbunătățirea continuă. Astfel, valorile Programului Business se bazează pe dezvoltarea și menținerea de studenți de calitate, programe de management al calitatii, facultate de calitate și servicii comunitare. Ne sunt ghidate de următoarele principii:

  • Asigurarea unui mediu propice pentru dezvoltarea de studenți de calitate - Furnizarea de programe de educație de management al calității - Mentinerea o facultate de calitate prin predare, cercetare, dezvoltare profesională, și de servicii.
  • Menținerea unei relații puternice cu comunitatea, prin mobilizare și de servicii.

Locații

Orangeburg

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: