Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Aflați mai multe despre inovare, colaborarea și creativitatea ce se întâmplă la Santa Fe Universitatea de Arta si Design - direct de la facultatea SFUAD, studenții, absolvenții și de la fiecare program pe campusul nostru! Faceți cunoștință cu profesorii tăi, a se vedea lucrările elevilor, și să înțeleagă ceea ce vă așteaptă la SFUAD. Sunteți gata de a fi un artist - și suntem gata să ajute!

MISIUNE

Misiunea noastra este de a pregăti studenții talentați din întreaga lume pentru cariere de succes în calitate de profesioniști creative din domeniul artei, design, antreprenoriat, și inovație.

Vom realiza această misiune prin cultivarea artistice,, și a competențelor profesionale academice ale studenților și cunoștințe, în timp ce îmbogățind experiența lor de învățare prin angajament semnificativ comunitate, activități campus interesante, și participarea în comunitatea artelor la nivel mondial.

Santa Fe Universitatea de Arta si Design oferă spații extraordinare pentru a crea, în cazul în care profesorii excepționale și artiști care practică inspira, provocare, iar mentorul elevii lor ca se dezvolta identitatea lor creative și profesionale.

Aici sunt unele dintre celelalte metode le sprijinim artiști, creatori și comunitatea mai largă:

PROMOVAREA FILMULUI

Ca unul dintre puținele campusuri universitare din SUA, cu un studio de film profesionist, Garson Studios, Santa Fe Universitatea de Artă și Design oferă până-și-vin regizori locale acces la un teatru de stat-of-the-art de film, trei platouri de filmare, și de producție birouri. Garson Studios a fost, de asemenea, folosit pentru o varietate de productii de film, cum ar fi Longmire, True Grit, și No Country for Old Men.

COMMUNITY DAY FOCUS

În 2011 am creat o zi comunitate Focus, concepute pentru a consolida un sentiment de responsabilitate socială în rândul studenților și facultate noastre. Ne alăturăm cu mai multe organizatii non-profit din jurul Santa Fe, cum ar fi Big Brothers Big Sisters, Habitat for Humanity, și alte organizații locale, pentru a împrumuta ore și pasiunea noastră pentru cauzele lor. Afla despre acest an comunitate Focus zi, și cum vă puteți alătura în.

Sponsorizarea ARTS

Suntem pasionati de sponsorizări expoziții și evenimente de artă, cum ar fi Festivalul de Film de la Santa Fe. Noastra Cinemateca pe-campus, ecran, este un loc important pentru Festivalul. De asemenea, gazdui artisti Santa Fe la Centrul Marion și în galeria Arte Plastice de multe ori de-a lungul semestrului.

SPRIJIN tineri artiști

Pentru a încuraja următoarea generație de profesionisti creativi, oferim acces la facilități și resurse. Aceasta include spațiu pentru o strangere de fonduri Monte del Sol Carta School, tabere de vară Santa Fe Institutul de Artă și programe after-school, iar site-ul Santa Fe tinere Curatori expoziție.

Locații

Santa Fe

Address
1600 Saint Michael’s Drive
87505 Santa Fe, Noul Mexic, Statele Unite ale Americii