SUNY College of Optometry

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în New York, Universitatea de Stat din New York, Colegiul de Optometrie este un lider în educație, cercetare și îngrijirea pacienților, oferind diploma de doctor în optometrie și MS și doctorat. diplome în știința viziunii. Colegiul este acreditat la nivel regional de către Comisia pentru învățământul superior din statele mijlocii (MSCHE). Programul său de studii profesionale de patru ani și programele de rezidențiat sunt acreditate de Consiliul de acreditare pentru educația optometrică (ACOE) al Asociației Optometrice Americane.

Universitatea de Stat din New York College of Optometry avansează sănătatea vizuală și îngrijirea pacienților prin leadership în educație, cercetare și servicii.

Colegiul este o instituție înfloritoare și inovatoare dedicată satisfacerii nevoilor viitoare ale comunității noastre de îngrijire a sănătății, deschizând noi căi prin cercetări inovatoare și oferind cea mai inovatoare educație disponibilă.

Locații

New York

Address
West 42nd Street,33
10036 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: