Santiago Canyon College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Various Campus Life Photos

Misiunea noastră:

Santiago Canyon College este o comunitate inovatoare de învățare dedicată dezvoltării intelectuale și personale. Scopul nostru este de a stimula succesul studenților și de a ajuta elevii să realizeze aceste rezultate fundamentale: să învețe, să acționeze, să comunice și să gândească critic. Ne angajăm să menținem standardele de excelență și să oferim comunității noastre diverse: cursuri, certificate și grade care sunt accesibile, aplicabile și angajate.

Santiago Canyon College (SCC) este un Santiago Canyon College dinamic al Comunității din California de Sud din cadrul Colegiului Comunitar Rancho Santiago Community College.

SCC se află în orașul Orange, care a fost numit unul dintre cele 50 de cele mai sigure clase ale orașelor din America, prin raportul SafeWise. De la fondatorul nostru, comunitatea incluzivă a SCC continuă să redefinească experiența cu adevărat orientată spre studenți.

Programele diverse și căile de certificare, succesele de transfer dovedite și facilitățile de ultimă oră accesibile sunt doar începutul pentru noi. Participarea la SCC împuternicește elevul individual să caute oportunitățile pe care le merită și le doresc, chiar aici, chiar acum.

Începem în fiecare zi punând o întrebare simplă - ce poate aduce astăzi? Cursuri dovedite de transfer, pasi clari către studenții Associate of Science și Associate of Arts, precum și gradele asociate pentru transfer, o mare varietate de programe de certificare a educației tehnice în carieră, angajarea în învățarea în rândul adulților, oportunități bogate de servicii comunitare, se întâmplă aici în fiecare zi.

Este convingerea noastră că ceea ce căutați mai târziu în viață este la fel de important ca și ceea ce alegeți să faceți astăzi.

De aceea SCC celebrează ceea ce se întâmplă aici - fiecare curs, fiecare curs, fiecare test, fiecare conversație, fiecare realizare - în fiecare zi o oportunitate pe care nu o vom trece niciodată. Deci, ce poate aduce astăzi pentru dvs.?

113522_1C_Group.jpg

La o privire

 • Votat # 3 cel mai bun colegiu comunitar din California, clasat pe www.bestcolleges.com
 • Clasat pe locul 13 printre cele mai bune 50 de colegii comunitare din Statele Unite ale Americii de către College Choice.
 • Oferă un excelent program internațional de studenți pentru a satisface nevoile elevilor pe o viză F-1.
 • Recunoscută de Cronica Învățământului Superior ca un mare colegiu de lucru pentru Instituția de Onoare Roll pentru al patrulea an consecutiv.
 • Una din cele două colegii din Districtul Colegiului Comunitar Rancho Santiago. Colegiul Mascot este Hawk.
 • Identificat ca instituție de slujire hispanică (HSI), angajat să servească o populație diversă de studenți.
 • Sponsorizează o serie de activități co-curriculare studențești dincolo de clasă, inclusiv guvernul asociat, Modelul Națiunilor Unite și criminalistica (discurs și dezbatere).
 • Angajarea elevilor printr-un program de onomastici vibranți în mai multe discipline, ale căror studenți se transferă la universități de top.
 • Acasă la echipele sportive naționale, naționale și locale premiate, care concurează în cadrul Conferinței Orange Empire. Acasă a campionilor de stat din 2016 în softball și Campionii de conferințe Orange Empire în fotbalul feminin.
 • Oferă un program STEM cuprinzător, cu consilieri dedicați și o serie de resurse instructive suplimentare.
 • Oferă cel mai cuprinzător program de științe pentru utilitățile de apă din Orange County. Absolvenții lucrează la raioane și agenții de apă din California de Sud.
 • Oferă singurul program cuprinzător de studii / cartografiere a științelor în rândul colegiilor comunitare din Orange County.

Locații

portocale

Address
8045 E Chapman Ave
92869 portocale, California, Statele Unite ale Americii