Seton Hall University College of Communication and the Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pasiunea ta. Chemarea ta. Viitorul tau.

Colegiul de Comunicare și Arte este o alegere primordială pentru studenții care caută o comunicare de înaltă calitate, interdisciplinară și artă, bazată pe o educație artistică liberă sănătoasă, cuprinde cultura digitală de astăzi și împuternicește studenții să conducă, să creeze și să comunice cu responsabilitatea , pasiune și excelență.

Bazându-se pe o structură inovatoare a Centrului, modelul nostru curricular promovează colaborarea interdisciplinară și este adaptat la obiectivele academice și profesionale individuale. Curriculum-ul nostru se concentrează pe abilitățile pe care angajatorii le caută cel mai mult: comunicare, lucrul în echipă, creativitate și adaptabilitate. Absolvenții noștri bine rotunjiți intră în sfera profesională pregătită pentru a reuși.

Studii postuniversitare

O comunitate dinamică, compusă din savanți, teoreticieni, critici și profesioniști, Studii universitare în cadrul Colegiului de Comunicare și Arte oferă studenților experiențe de învățare imersive, care îmbină teoria și componentele practice în moduri care le permit studenților să recunoască, să testeze și să traducă materialele cursului în setări academice, profesionale și la locul de muncă.

Studiile universitare oferă în prezent trei programe la nivel de masterat, inclusiv profesii muzeale, comunicare și relații publice. În plus, sunt oferite patru opțiuni de grad dublu, inclusiv trei programe accelerate de BA / MA și o diplomă de MA dual cu Școala de Diplomație și Relații Internaționale.

Programe postuniversitare

Industriile informaționale, digitale și culturale sunt în creștere cu salturi și limite. În decursul ultimului deceniu, cererea de comunicare și gradele artistice vizuale / spectaculoase a crescut cu peste 50%. Până în 2020, locurile de muncă pentru relații publice vor crește cu aproximativ 22%, iar peste 350.000 de posturi de comunicare noi vor fi deschise până în 2022.

Ca răspuns la aceste tendințe interesante, noul Colegiu de Comunicare și Arte al Universității Seton Hall a fost creat pentru a permite interacțiunea inovatoare, autentică și profesională în mediile academice, sociale, artistice și tehnologice. Programele sale diverse și flexibile, ancorate în domeniul științelor umaniste și dotate cu tehnologie de ultimă oră și programe curriculare inovatoare, oferă oportunități pentru o colaborare semnificativă între discipline. Și locația sa ideală - la doar câteva minute de la New York City - oferă studenților o gamă largă de posibilități de stagiu și de rețea la îndemână.

Locații

Sud portocaliu

Address
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Sud portocaliu, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: