Sofia University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria de la Universitatea din Sofia

Universitatea din Sofia a construit-se pe o fundatie de educație transformatoare, transpersonal din 1975. Sofia sa schimbat și a crescut în propria timp ca o universitate și încurajează elevii săi să facă același lucru. Vă invităm să luați o privire mai adânc în trecutul nostru distins pentru a afla mai multe despre primele noastre urme ca o școală.

Transformare Transpersonal Educație Din 1975

Universitatea din Sofia, fostul Institutul de Psihologie Transpersonală, a fost fondată în 1975 de către Dr. Robert Frager ca răspuns la nevoia tot mai mare de o schimbare în pedagogia de învățământ superior. Ca absolvent de la Harvard, Frager au experimentat prima mana abordarea convențională în studiul psihologiei și a constatat ca acesta să fie lipsit de și de multe ori fragmentate.

În special, Dr. Idealul educațional Frager de ascultat înapoi la sistemul greaca veche, care a avut loc convingerea că educația ar trebui să ia în considerare toate aspectele legate de experiența umană. Cu acest ideal în minte, el a propus să creeze o școală de psihologie, care ar pregăti pe deplin psihologi pentru a înțelege natura umană de la o abordare care transcende patologice și cuprinde întreaga ființă umană în contextul culturii, sănătate fizică, sănătate mintală, și sănătate spirituală. Astăzi, Universitatea din Sofia continua sa adauge noi programe pentru a extinde concentreze prin aplicarea valorilor transpersonale la cercetare, educație, tehnologie, inginerie și.

Ce este transpersonal?

Universitatea din Sofia a explorat timp frontierele de psihologie si spiritualitate pentru binele umanității și durabilitatea planetei.

Psihologia transpersonală este o psihologie full-spectru care studiază un continuum de experiență umană și comportamentul variind de la disfunctii severe, mentală și boala emoțională la un capăt, la ceea ce este în general considerat, comportament sănătos "normal" de la celălalt capăt și diferite grade de normale și neadaptare între - și apoi se duce dincolo de ea prin adaugarea un interes academic serios în dimensiunile iminente și transcendente ale experienței umane: excepționale omului de functionare, experiențe, spectacole și realizări, adevărat geniu, natura și semnificația experiențelor religioase și mistice profunde, Statele non-ordinare de constiinta, si cum am putea favoriza îndeplinirea mai mari potentiale noastre ca ființe umane.

Psihologi transpersonale lucrează mai multe discipline și se bazează pe perspective de nu numai diverse domenii ale psihologiei, ci și științele cogniției, conștiință, și paranormale; filozofie; Teoria socială și culturală; integral teorii și practici de sănătate; poezie, literatură și arte; și, spirituale și înțelepciune tradițiile din lume.

Transpersonale Pionieri

Mary Calkins

Maria Calkins a fost prima femeie presedinte al Asociatiei Americane de Psihologie și a fost refuzat doctoratul de la Universitatea Harvard din cauza genului ei. Aceste două evenimente au ajutat deschide o cale pentru femei viitoare psihologi și se agită barierele de gen în psihologie.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, unul dintre marii gânditori moderni, filosofi și comentatori sociale ale secolului 20, este de multe ori salutat ca o figură de inspiratie a Mișcării potențialului uman și dezvoltarea ulterioară a psihologiei transpersonale.

Abraham Maslow

Abraham Maslow este unul dintre fondatorii psihologiei umaniste și psihologia transpersonală. El credea că o teorie corectă și viabilă de personalitate trebuie să includă nu numai în adâncurile ci și înălțimile pe care fiecare individ este capabil de a atinge.

William James

Pentru William James, psihologie a fost delimitată de biologie, pe de o parte și filozofie pe de altă parte; sa adresat toate domeniile experienței umane. James ajutat să introducă psihologie în Statele Unite, predarea primul curs și de instituire a primului laborator.

Carl Jung

Carl Jung este unul dintre cele mai importante, cele mai complexe și mai controversate teoreticieni psihologice. Psihologie Jung se concentrează pe stabilirea și promovarea relațiilor dintre procesele constiente si inconstiente.

Carl Rogers

Carl Rogers a fost un fondator al psihologiei umaniste ale căror contribuții continua să rezoneze în întreaga teren. Teoria și practica sa schimbat paradigma autoritar de condus-terapeut psihoterapie spre o practică centrată pe client.

Locații

Palo Alto

Sofia University

Address
Sofia University
1069 East Meadow Circle,
Palo Alto

94303 Palo Alto, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 650-493-4430