Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sunteți pregătiți pentru crearea și inovarea, pentru a sări adânc în date și tendințe, pentru a aplica abilități de calcul pentru a rezolva problemele analitice și pentru a planifica următorul mare lucru. Noi credem în a vă oferi oportunități de împuternicire pentru a regla setul de competențe necesare pe piața globală.

  • O singură echipă din SUA în competiția de cazuri internaționale de școli internaționale de afaceri din 2018.
  • Curriculum de Management al Resurselor Umane aprobat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane.
  • 6-time Statewide campioni Missouri de colegiu de concurență Cyber Defense.
  • Facultatea de afaceri conduce peste 30 de studii în străinătate în întreaga lume.
  • Modelele majore călătoresc pe piețele de modă din New York, ca parte a curriculum-ului.120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Fă-ți visul înainte să-ți aranjezi visul

Educație experimentală, învățare activă, învățare prin practică. La sud-est, credem că educația dvs. este îmbunătățită prin experiența pe care profesioniștii din disciplina dvs. știu și care se așteaptă să o facă. De aceea, aici veți avea oportunități de a vă începe propria afacere, de a crea și de a construi soluții software securizate, de a crea jocuri interactive AI sau de a gestiona un portofoliu financiar real. Puteți alege să concurați în cel mai înalt nivel de concursuri, să colaborați cu colegii de facultate și colegi pe un proiect de cercetare, să creați o campanie de comunicare în domeniul marketingului sau să participați la un think tank global.

Lansarea carierelor extraordinare

  • 92% din afacerea noastră
  • Mai mult de 20.000 de colegi de afaceri Harrison
  • Mai mult de 88% dintre absolvenții noștri spun că cursurile le-au dat aptitudinile / cunoștințele necesare în domeniul lor.
  • Aproape 550 de parteneriate corporatiste care oferă locuri de muncă și stagii.
  • Acreditarea AACSB deținută de doar 5% din instituțiile care oferă diplome de afaceri la nivel mondial.120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Învățați de la Facultatea experimentată și inovatoare

Teoria este o parte importantă a învățării, dar ceea ce face ca facultatea noastră să fie atât de mare este că a pus teoria în practică: în propriile afaceri, în corporații, în organizații non-profit, în lumea reală. Și sunt pregătiți să vă împărtășească procesele, erorile și succesele. Ei rămân relevanți în domeniile lor prin căutarea de parteneriate industriale și de învățare a celor mai bune practici. Fii ghidat de facultate în Challenge de Inovare Sud-Est, Competiție Pitch Start-Up sau un Hackathon de Inteligență Artificială. În plus, partenerii de colegiu au un Consiliu consultativ corporativ bazat pe St Louis și membri ai Camerelor de Comerț pentru a-și păstra actualitatea curriculum-ului. Oricare ar fi calea pe care o vei lua, vei fi mentorat de la momentul in care vei incepe cu noi pana vei finaliza un proiect cu capstone.

Crearea spațiilor de învățare de clasă mondială

Stadiul nostru de ultimă generație Dempster Hall vă oferă acces la tehnologiile și mediile actuale pentru a vă implica într-un nivel mai profund de învățare. Clădirea este bogată în laboratoare de învățare experimentale: laboratoare de prezentare, laborator de vânzări, laboratorul de cercetare focus grup, precum și mai multe laboratoare de computere, incluzând laboratorul de instruire cybersecurity, susținut de o infrastructură cloud privată. Venind în această toamnă va fi o gamă Cyber care este o platformă educațională virtuală de calcul care permite studenților, facultăților și cercetătorilor accesul la resursele computaționale într-o multitudine de configurații de structuri educaționale, experimentale și de contracarare. Toate acestea sunt concepute pentru a vă pregăti pentru lumea afacerilor profesionale.

Situat aproape de campus este Catapult Creative House, care oferă oportunități pentru student și facultate de la o varietate de discipline pentru a crea întreprinderi de afaceri sau de a lansa un nou produs sau serviciu. Spiritul de a fi antreprenorial este viu la Catapult și este stimulat de programe și competiții susținute de Centrul Douglas C. Greene pentru Inovare și Antreprenoriat.120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Finanțarea educației

Iată linia de jos pentru linia de jos: Southeast este una dintre primele două instituții din Missouri în acreditări, și este în primele cinci din cele mai mici universități de cost în stat! Aceasta înseamnă că puteți fi siguri că beneficiați de o educație de calitate la un preț accesibil. În plus, acordăm 20 de milioane de burse academice și 1600 de burse înzestrate în fiecare an pentru a vă ajuta în continuare cu costul obținut. Colegiul poate fi o provocare, lucrăm pentru a face plata mai ușoară.

Înființarea unei rețele globale

Avem o rețea de aproape 20.000 de absolvenți care lucrează în întreaga lume la unele dintre cele mai mari corporații din lume pentru unele dintre cele mai inovatoare companii de astăzi. Aflați mai multe despre ceea ce fac absolvenții noștri.120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Locații

Capul Girardeau

Address
Southeast Missouri State University
One University Plaza
Cape Girardeau, MO 63701

Capul Girardeau, Missouri, Statele Unite ale Americii

Acreditări

AACSB Accredited

Programe

Această școală oferă și: