St. Norbert College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Singurul Colegiu Norbertine din lume

Din 1121, membrii ordinului religios fondat de Norbert de Xanten au îmbrățișat o tradiție de ospitalitate radicală. Astăzi, la St. Norbert College , aceeași tradiție se extinde cu entuziasm asupra voastră. La St. Norbert, toate sunt binevenite.

Un loc în povestea ta

Indiferent de fondul dvs., alegerea colegiului potrivit poate fi copleșitoare. Trebuie să fie o formă potrivită pentru cine sunteți - unul care oferă oportunități academice stelare și un spirit de serviciu celorlalți, păstrând în același timp o experiență de campus distractivă și prietenoasă.

Campusul nostru este orientat către comunitate și concentrat pe povestea pe care o creați. Suntem la fel de angajați să-ți dezvoltăm călătoria personală, precum și aspirațiile tale profesionale. St. Norbert College este locul în care povestea ta se va desfășura.

Istoria noastra. Viitorul tau.

Fiind una dintre cele mai mari colegii catolice de arte liberale ale națiunii, Sf. Norbert se bucură de o istorie mândră și de o bază înrădăcinată în tradiție. Când Norbert din Xanten a înființat ordinul de preoți norbertini în secolul al XII-lea, el nu și-a imaginat puțin impactul pe care viața și misiunea lui l-ar avea asupra lumii aproape nouă secole mai târziu. Astăzi, la St. Norbert College , spiritul lui Norbert trăiește prin această comunitate modernă și plină de viață, dedicată transformării și împuternicirii unei noi generații de schimbători de lume.

Spiritul și tradiția Communio

La fel cum Norbert i-a invitat pe alții să se alăture lui în urmărirea respectului reciproc, a încrederii, a sincerității, a credinței și a responsabilității, vă invităm să vă alăturați.

Cuvântul pentru sensul profund al comunității pe care îl găsești aici la St. Norbert este communio . Este trăit printr-un dialog deschis, consultare și colaborare. Communio ne încurajează să răspundem individual și colectiv la nevoile comunităților noastre locale și globale.

La St. Norbert College , veți auzi cuvântul comunio destul de des, dar este o speranță mai mare că o veți experimenta în fiecare zi.

121176_985dc5ef-b1fa-4ede-bdec-dcaadf2e96f3-hs_file_upload-SNC-Arch-1.jpg

Catolic. Arte liberale. Norbertine.

Vă invităm să vă alăturați în urmărirea și trăirea celor trei tradiții de bază care formează misiunea noastră în lume:

Tradiția catolică, care ne cheamă la:

  • Susțineți demnitatea sacră a tuturor persoanelor.
  • Căutați adevărul printr-un dialog continuu între credință, rațiune și cultură.
  • Utilizați cunoștințele pentru a promova o viziune evanghelică despre dreptate.

Tradiția Norbertine, care ne cheamă la:

  • Rugați-vă și reflectați comun și individual, primind pe toți să participe.
  • Căutați pace și împăcare în spiritul lui Norbert.
  • Răspundeți la nevoile comunităților noastre globale și locale.

Tradiția artelor liberale, care ne cheamă la:

  • Dialog cu diverse culturi, perspective și credințe.
  • Cultiva o dragoste de învățare pe tot parcursul vieții inspirată de învățătură excelentă.
  • Gândiți-vă critic ca membri responsabili ai societății.121269_SNC_FallScenes_00591.jpg

Dezvoltarea întregii persoane

Colegiul favorizează dezvoltarea intelectuală, spirituală și personală, atât în interiorul cât și în afara clasei. Promovăm dezvoltarea de persoane întregi prin cultivarea practicilor de studiu, reflecție, rugăciune, bunăstare, joc și acțiune.

Fiind singura instituție norbertină de învățare superioară din lume, rădăcinile, tradițiile și angajamentele noastre creează o experiență educațională unică, care ne pregătește să-l onorăm pe Dumnezeu, să slujim omenirii și să avem grijă de toți.

Motto-ul nostru

Docere Verbo et Exemple - A învăța prin cuvânt și exemplu

120890_best-friends-blond-hair-bonding-1574650.jpg

Colegiile mari se remarcă

Indiferent de legătura cu St. Norbert College , veți simți impulsul. Construim următorul mare colegiu de arte liberale al națiunii și, după cum puteți vedea, mulți alții sunt de acord.

Una dintre cele mai bune

Sf. Norbert a fost numit unul dintre cei mai buni 366 de colegi ai Revistei Princeton din 2018 „Cel mai bun în mijlocul vestului”. Scopul Revizuirii Princeton este identificarea colegiilor și universităților deosebite din fiecare regiune a țării.

O reputație pentru caracterul constructor

Sf. Norbert a fost numit la rolul de onoare al Fundației John Templeton pentru colegiile de construire a personajelor, ca un colegiu cu programe exemplare care inspiră studenții să ducă vieți etice și civile.

Un Colegiu de Arte Liberale Catolice

În ghidul lor din 2018 despre „Cele mai bune colegii din America”, St. Norbert a fost clasat drept unul dintre cele mai bune colegii naționale de arte liberale, făcându-l unul dintre primele 10 colegii de artă liberală catolică din țară.

Marea predare, rezultate de succes

Colegii de distincție continuă să recunoască St. Norbert College în 2018-19 pentru elevii săi implicați, o mare învățătură, o comunitate vibrantă și rezultate de succes.

Printre colegiile de top din America

În clasamentul Revista Forbes al „Colegiilor de top din America”, Colegiul St. Norbert College se află la numărul 37 din 650 de colegii clasificate și universități din țară.

O valoare excelentă

Cu clasamente care combină calitatea educațională, accesibilitatea și succesul studenților, revista Money a clasat St. Norbert # 294 din 727 de colegii ca fiind unul dintre cele mai bune colegi pentru banii tăi din 2018.

Angajare comunitară exemplară

St. Norbert College fost selectat pentru practicile sale exemplare de implicare a comunității de către Fundația Carnegie pentru Avansarea Predării.

Garanție de absolvire pe patru ani

Peste 10 ani, St. Norbert a absolvit un procent mai mare de studenți la timp decât oricare alt colegiu sau universitate din Wisconsin. Acest lucru îi ajută pe elevi să-și mențină datoriile și să intre mai repede la locul de muncă sau la școală. Garanția noastră de absolvire de patru ani este simplă: Dacă nu absolviți în patru ani, fără nicio vină a ta, vom alege fila pentru cursurile rămase necesare pentru a finaliza diploma.

Asistență pentru studenții nemeritați

St. Norbert College fost recunoscut de Centrul pentru Acces la Studenți

Complet acreditat din 1934

St. Norbert College este acreditat de Comisia de Învățare Superioară a Asociației Centrale de Nord a Colegiilor și Școlilor (HLC). Acreditarea este un proces de revizuire între colegi, menit să asigure că instituțiile de învățământ superior îndeplinesc niveluri acceptabile de calitate.

Locații

Golf verde

Address
100 Grant St, De Pere, WI 54115, EUA
Golf verde, Wisconsin, Statele Unite ale Americii