St. Petersburg College in Florida

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre SPC

Colegii de la St. Petersburg College (SPC) ocupă primul loc în Florida pentru câștigarea celor mai mari salarii de intrare. SPC a fost înființată în 1927 ca Colegiul Junior de la St. Petersburg, primul colegiu de doi ani din Florida. Accesul, excelența și sprijinul studenților sunt semnele distinctive ale Colegiului St. Petersburg. Acreditat la nivel regional și recunoscut la nivel național, SPC a fost primul colegiu de stat din Florida, care oferă diplome de licență. Universitatea din St. Petersburg oferă peste 100 de programe de studii și certificări de studii, precum și multe certificări de forță de muncă recunoscute în industrie. Oferim un curriculum axat pe carieră, creat în colaborare cu experții din industrie, pentru a ne asigura că studenții noștri sunt capabili să răspundă nevoilor angajatorilor de astăzi.

Acreditare

Colegiul St. Petersburg este acreditat de către Asociația sudică a Colegiilor și Școlilor din cadrul Colegiilor (SACS-COC). Anumite programe academice sunt, de asemenea, acreditate sau aprobate de către organizații individuale de stat și naționale.129534_SPC5.jpg

Colegiul de conducere

Universitatea St. Petersburg College este una din cele 28 de școli din Florida College System care oferă acces deschis elevilor pentru a obține grade și formare care să răspundă nevoilor angajatorilor locali și de stat. În Florida State College System, președintele este directorul executiv și este responsabil pentru funcționarea și administrarea colegiului. De asemenea, președintele este directorul executiv și secretarul corporativ al consiliului de administrație. Fiecare colegiu din Florida este condus de un consiliu local de administratori, care respectă regulile stabilite de Consiliul de stat al învățământului. Acești administratori sunt numiți de guvernator pentru perioade de serviciu de patru ani.

Partenerii comunitari și civili

Colegiul St. Petersburg este mândru de parteneriatele sale puternice cu organizațiile comunitare, instituțiile de învățământ, municipalitățile și grupurile nonprofit.

Misiune, angajamente vizuale și valori

Declarația de misiune

Misiunea Colegiului din St. Petersburg este de a-și împuternici pe studenții și comunitatea noastră să obțină succesul și mobilitatea economică prin excelență academică și angajament.

Declaratie de viziune

Un colegiu premier îmbogățește și întărește viața printr-o comunitate de îngrijire.

Obligațiile Vizionare ale Colegiului

Excelenta academica

  • Vom oferi o educație de înaltă calitate studenților noștri, creând un mediu de învățare inovator și angajant într-o cultură de susținere și colegiu.

Mobilitatea economică

  • Vom oferi studenților noștri oportunități de a fi pregătiți pentru o carieră înaltă și care necesită o carieră înaltă și o creștere profesională, ceea ce va contribui la succesul lor economic și va îmbunătăți calitatea vieții în cadrul comunității noastre și va contribui la eliminarea ciclului generațional al sărăciei.

Angajamentul comunitar

  • Vom investi în bunăstarea și dezvoltarea comunității noastre, servind ca lider, convenitor și catalizator al schimbării pozitive. Vom menține acest angajament prin crearea de parteneriate puternice, participarea la învățarea civică și implicarea în comunitate și cultivarea unei comunități de îngrijire.129533_SPC1.jpg129532_SPC2.jpg

Declarații de valoare

Succesul studenților

  • Credem că studenții sunt inima SPC și că aliniem resursele, deciziile și eforturile pentru a le permite acestora să reușească.

Integritate

  • Cultivă încrederea, transparența și echitatea prin etică personală și instituțională, empatie și compasiune.

Concentrarea comunitară

  • Promovăm și modelam principiile incluziunii, serviciilor, parteneriatului și responsabilității sociale prin implicarea comunității pentru a construi relații puternice la nivel local și în străinătate.

Creștere și abilitare

  • Noi oferim studenților noștri și angajați clare Pathways pentru creșterea personală și profesională a oportunităților în curs de conducere, implicare și avansare.

Comunicare

  • Construim relații deschise și cinstite pentru a asigura un dialog incluziv cu părțile interesate pentru a lua decizii informate și transparente.

echitate

  • Ne angajăm să garantăm că toate părțile interesate primesc ceea ce au nevoie pentru a avea succes prin experiențe, politici, practici și comportamente care sunt corecte, corecte și incluzive pentru ca indivizii să-și atingă întregul potențial.

Multe țări, un colegiu

La Colegiul St. Petersburg, apreciem diversitatea intelectuală și culturală pe care studenții internaționali le aduc în campusurile noastre. Înțelegem că alegerea unui colegiu este o decizie importantă și dorim să vă ajutăm să faceți cea mai bună. În prezent, SPC are peste 200 de studenți din 60 de țări diferite din întreaga lume.

Ca student în căutarea unui grad, puteți studia în Statele Unite cu o viză F1 sau puteți studia online din țara dvs. de origine. SPC oferă, de asemenea, o varietate de programe care vă vor ajuta să învățați limba engleză. Aflați mai multe despre orientările federale pentru studierea în Statele Unite ca student internațional.

Locații

Saint Petersburg

Address
St. Petersburg College
FL 33733-3489 Saint Petersburg, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: