Syracuse University - College of Arts and Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Syracuse este o universitate privată de cercetare a cadrelor universitare extraordinare, oferte distinctive și un spirit incontestabil.

Cu un campus superb în inima statului New York , o amprentă globală, și aproape 150 de ani de istorie , universitatea noastră este făcută pentru cei care doresc o experiență colegială quintessential. Cu mândrie selectivă, luăm o șansă oamenilor care vis mare. Aici ajungeți să vă bucurați, să creșteți, să deveniți persoana pe care doriți să o fiți.

Scopul universității noastre este un testament al forțelor sale: o istorie de pionierat datând din 1870; o selecție de peste 200 de specializări și 100 de minori ; aproape 15.000 de studenți și 5000 de studenți absolvenți ; mai mult de un sfert de milion de absolvenți în 160 de țări ; și o populație studențească din toate cele 50 de state americane și 123 de țări .

Deci, să ne cunoaștem puțin mai bine și să vedem pentru voi oamenii și locurile care ne fac din Syracuse University .

Declarația de misiune

În calitate de colegiu de arte liberale, în centrul unei instituții de cercetare majore, Colegiul de Arte și Științe reprezintă inima și sufletul intelectual al Universității Syracuse, oferind o experiență academică foarte personalizată. Colegiul pregătește fiecare student pentru succes ca cetățean al lumii prin predare și învățare disciplinară și interdisciplinară, cercetare, bursă și servicii în campus și în întreaga lume.

Viziune

Facultatea recunoscută la nivel internațional și un personal remarcabil lucrează pentru a angaja studenții într-o experiență artistică liberală bazată pe cercetare, dinamică și inovatoare, pentru a asigura realizarea academică și succesul pe tot parcursul vieții.

Valorile de bază

 • Unitate: În calitate de colegiu fondator al Syracuse, Arte și Științe este centrul intelectual și academic; este experiența unică împărtășită de toți studenții de la Universitatea.
 • Personalizare: Colegiul crede în valoarea unei educații personalizate, artistice liberale - una care pune accentul pe cunoaștere într-un spectru larg, analiza critică a informațiilor și abilitatea de a comunica în mod clar și eficient.
 • Pregătirea: Colegiul de Arte și Științe de la Universitatea Syracuse oferă studenților săi o bază de competențe și cunoștințe care pot fi aplicate pentru multe activități academice și căi de carieră. Angajatorii și școlile postuniversitare își apreciază abilitatea de a rezolva probleme, de a se adapta la schimbare, de a colabora cu ceilalți și de a lucra în diferite discipline - toate principiile fundamentale ale artelor liberale care pregătesc studenții nu numai pentru plasarea forței de muncă, ci și pentru succes și pentru viață.
 • Oportunitate: Colegiul, prin cele trei divizii ale sale în științe și matematică, științe umane și științe sociale, oferă peste 50 de specializări, 40 de minori și 30 de masterat și doctorat. programe. Colegiul oferă, de asemenea, studii selectate, studii independente, un număr de programe de diplomă dublă și combinată, precum și studii majore integrate de învățare, precum și opțiuni de diplomă interdisciplinară cu școlile și universitățile profesionale ale universității, atât la nivel universitar cât și la nivel absolvent.
 • Interdisciplinaritatea: Suntem la domiciliul a mai mult de o treime din toți studenții universitari și facultate, dintre care unii se bucură de avantajele afilierii la Școala Maxwell pentru Cetățenie și Afaceri Publice, la Scoala de Comunicare Publică din Newhouse și la alte unități din campus.
 • Explorarea: sălile de clasă nu au ziduri; facultate și studenți desfășoară activități de cercetare în toată lumea. Prin conectarea intereselor academice și intelectuale cu interesele personale, oferim studenților seturi de competențe aplicabile pe scară largă, concepute pentru succesul pe termen lung.
 • Cetățenia: Colegiul pregătește elevii să își asume rolurile de conducere în societate, încurajând studenții să îmbrățișeze diversitatea și bogăția popoarelor, a culturilor și a proceselor naturale din lume.
 • Excelență: Cursurile riguroase de studiu din cadrul celor trei divizii academice oferă studenților competențe critice care îi ajută să-și lanseze cariere de succes într-o gamă largă de domenii. Mulți studenți își sporesc experiența cu una sau mai multe opțiuni duble sau interdisciplinare. Programele noastre de mare calibru ghidează studenții să gândească critic, să comunice în mod eficient și să rezolve problemele creativ, în discipline, subliniind abordarea noastră personalizată și integrată a învățării. Studenții din domeniul artelor și științelor sunt la fel de inteligenți și de imaginativi, deoarece sunt agil și creativi.
 • Mentorship: mentorat de cercetători și scriitori renumiți la nivel național și internațional, studenții sunt scufundați într-un mediu riguros de cercetare academică, bursieră și creativitate, unde dezvoltă instrumentele și abilitățile necesare schimbării și generării de noi cunoștințe și idei în alegerea lor câmpuri.
 • Curiozitate: În cadrul colegiului, o atenție deosebită este acordată clusterelor de burse și inițiativelor colaborative inter-campus, toate acestea fiind consolidate de semnătura noastră de bază pentru artele liberale. Să ne mărturisim capacitatea noastră mare, distinctă; corpul elevilor divers și talentat; numeroase parteneriate strategice, pe și în afara campusului; și numeroase actori trans-disciplinare (de exemplu, Programul onorific al Universității Renée Crown University, Centrul de științe al Universității Syracuse, Coridorul umanist din Central New York, sponsorizat de Mellon și Institutul de Științe și Securitate Națională).
 • Inovarea: domenii emergente de excelență interdisciplinară centrate în cadrul Colegiului includ domeniile nanoștiinței și nanotehnologiei, biomedicinei, neuroștiinței, umaniste în era digitală și schimbările climatice și durabilitatea.

Colegiul de Arte și Științe

Inima și sufletul intelectual al Universității Syracuse, Colegiul de Arte și Științe oferă o experiență artistică liberală foarte personalizată, pregătindu-i pe studenți pentru o viață de succes.

Vizitați Colegiul

Acasă la mai mult de o treime din toți elevii din Syracuse, Colegiul de Arte și Științe găzduiește aproape două duzini de departamente și trei duzini de programe interdisciplinare în științe, matematică, științe umane și științe sociale. Colegiul de Arte și Științe reprezintă centrul intelectual al Universității din Syracuse și se angajează în cercetarea recunoscută pe plan internațional și în instruirea inovatoare, punându-se accentul pe rigoare disciplinară, interdisciplinaritate creativă, precum și angajarea etică în chestiuni legate de justiția socială și cetățenia globală. Angajăm studenții într-o experiență artistică liberală bazată pe cercetare, dinamică și inovatoare, pentru a asigura realizarea academică și succesul pe tot parcursul vieții.

CAS Advising

Salutăm, susținem și îi provocăm pe toți studenții de la Colegiul de Arte și Științe să-și realizeze întregul potențial intelectual și personal. În timp ce toți studenții sunt capabili, agenți activi ai propriei dezvoltări, suntem aici pentru a ajuta studenții să-și definească și să-și creeze activitățile academice și activitățile extracurriculare pentru a-și maximiza experiența de licență și a deschide calea pentru succesul carierei pe termen lung.

Locații

Syracuse

Address
Syracuse University
900 South Crouse Ave.

NY 13244 Syracuse, New York, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: