Syracuse University - Whitman School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Syracuse a școlii de management Martin J. Whitman combină resursele unei mari universități cu dimensiuni de clasă mică și o atenție deosebit de individualizată pentru a oferi studenților cea mai bună experiență de învățare posibilă. Elevii studiază sub conducerea unor membri excepționali ai facultăților, foarte apreciați ca cercetători și cercetători de clasă mondială. O comunitate diversă, colaborativă, atât online cât și în campus, Whitman oferă studenților o educație care îi pregătește să devină lideri în mediul de afaceri global de astăzi.

Școala Whitman oferă programe de licență, MBA, MS, doctorat, educație executivă și de apărare, precum și oportunități de dezvoltare a studenților, inclusiv programul Goodman IMPRESS și un fond Orange Value Fund de 4 milioane de dolari.

Studenții pot să majoreze în contabilitate, antreprenoriat, finanțe, management, marketing, imobiliare, managementul vânzărilor și gestionarea lanțului de aprovizionare. Studenții de licență încep cursuri de afaceri în primul an, permițându-le să completeze mai mult de un majore. Programele de licență duală sunt disponibile și la Colegiul de Arte și Științe din Syracuse University, la Scoala de Comunicare Publică din Newhouse, Colegiul de Drept și la iSchool.

Pentru cei interesați în extinderea educației, Whitman oferă MS cu normă întreagă, MBA și doctorat. programe. Full-time MBA și studenții MS pot selecta de la cinci grade se concentrează, inclusiv analiza de afaceri. Ph.D. programul de la Whitman School oferă studenților flexibilitatea de a adapta programul lor de cercetare și alegerea a șase domenii de studiu. În plus față de programele full-time, Whitman oferă programe on-line de top. Elevii interesați de programe online pot selecta următoarele opțiuni de diplomă: MBA, MSA și MSBA

Pentru liderii de astăzi care au nevoie să țină pasul cu lumea de afaceri în continuă schimbare, Whitman oferă programe educaționale executive. Participanții pot obține certificate, inclusiv Six Sigma, sau pot primi asistență pentru managementul proiectelor. Whitman's Executive Education

Cu peste 1.900 de absolvenți militari și civili, Programul de Apărare al lui Whitman este dedicat furnizării de computere viitoare și managerilor de resurse cu instrumentele conceptuale de perspectivă necesare pentru a excela în zonele guvernamentale. Programul de apărare oferă cursuri de armată și de control, precum și un curs senior manager de resurse și un curs de management financiar 101.

Aceste programe, împreună cu cadre didactice, personal, peste 4.000 de studenți și o rețea de absolvenți de aproape 30.000 de grade Whitman, sunt fundația Școlii Whitman.

Locații

Syracuse

Address
University Avenue,721
13244 Syracuse, New York, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: