Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de farmacie Texas A&M Irma Lerma Rangel a fost creat pentru a răspunde unei nevoi critice din comunitatea din sudul Texasului. Astăzi, 42 la sută dintre absolvenții din programul nostru complet acreditat s-au întors în sudul Texasului pentru a ajuta populațiile defavorizate ca farmaciști Aggie.

În tot ceea ce facem, dedicăm întreaga măsură a resurselor și abilităților noastre pentru a avansa cunoștințele și tehnologiile profesiei noastre. Ne străduim să cultivăm o cultură a excelenței în cercetare, practică și îngrijirea pacienților la fiecare student profesionist înscris în programul nostru de farmacie. Ghidați de valorile noastre fundamentale, continuăm să îmbunătățim calitatea vieții în regiunea de frontieră, statul Texas și nu numai.

Misiunea noastră este de a dezvolta și inspira un grup divers de viitori lideri în practica farmaceutică și științe farmaceutice prin educație transformativă, cercetare inovatoare, îngrijire holistică și asistență și servicii eficiente.

Studenții Colegiului de Farmacie Rangel se pot înscrie la Kingsville sau College Station, primind aceeași educație transformativă în ambele campusuri. Toți studenții și facultățile beneficiază de oportunități de colaborare pentru științe de bază și cercetare translațională cu restul colegiilor, institutelor și partenerilor Centrului de Științe Sanitare din cadrul Universității Texas A&M Combinat cu destinații de educație experiențială în întreaga noastră rețea de preceptor, ne extindem impactul în sudul Texasului și nu numai.

Locații

Kingsville

Address
West Avenue B,1010
78363 Kingsville, Texas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: