The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IUBRS - Utilizarea potențialului unuia prin formarea educației superioare și a valorilor.

IUBRS, Universitatea Internațională de Științe Bio-Regenerative, definește Științele Bio-Regenerative ca o ramură a Biologiei care are un vast potențial în domeniul oferirii de soluții pentru îmbunătățirea sănătății generale a omenirii. Natura atotcuprinzătoare a biologiei ca știință are nevoie de o mai mare recunoaștere pentru știința sa ramură; Medicament.

După cum majoritatea dintre noi știm că științele de vindecare antice, cum ar fi metodele de vindecare antice indiene, metodele de vindecare egiptene antice sau metodele de vindecare grecești antice, pentru a menționa câteva, au contribuit la medicina convențională pe care o cunoaștem, recunoaștem și avem încredere ca mainstream, alopatia. sau medicina occidentală. Acest medicament ne-a servit de ani de zile în gestionarea tratamentului simptomatic alături de medicina preventivă.

Facultatea IUBRS a făcut un pas mai departe pentru a aborda necesitatea unei instituții de învățământ superior care să ofere o platformă care să dea naștere unei zone de nișă, cum ar fi Științele Bio-Regenerative, pentru a-și procura o cale pe care altfel instituția de învățământ convențională și obișnuită nu ar fi explorat-o mai târziu să dezbată, să provoace și să construiască constructiv corpul cunoașterii în jurul Științelor Bio-Regenerative.

Mulțumim investitorilor-fondatori care au încredințat această cale facultății pentru a furniza această platformă colegilor candidați, adică studenților IUBRS, pentru a explora științele bio-regenerative respectând cadrul educației bazate pe competențe (CBE) pentru a evalua rezultatele măsurabile realiste aliniate la obiectivul studenților împreună cu obiectivul de dezvoltare BRS al IUBRS.Această platformă creată pentru a oferi cursanților o experiență de educație bazată pe competențe pentru atingerea scopului instituțional și personal, după cum urmează:

Cum dezvoltă IUBRS corpul de cunoștințe pentru candidați?

„Educația bazată pe competențe (CBE) este o abordare a pregătirii medicilor pentru practică, care este fundamental orientată către abilitățile rezultatelor absolvenților și organizată în jurul competențelor derivate dintr-o analiză a nevoilor societății și ale pacienților. El subliniază instruirea bazată pe timp și promite o mai mare responsabilitate, flexibilitate și o mai bună orientare a cursanților. ” - Frank, 2010.

Ce este știința bio-regenerativă?

Știința bio-regenerativă (BRS) este o ramură interdisciplinară (domeniu) a științei biologice, care cercetează și dialogează aplicarea substanțelor de origine naturală, a substanțelor naturale și a produselor din producție biotehnologică, vizând celulele deteriorate, repararea și / sau înlocuirea țesuturilor deteriorate. și organe, precum și, acționând prin interferența și stimularea proceselor biologice la nivel celular, având ca rezultat inversarea vârstei biologice, o inversare a mecanismelor care stau la baza patologice degenerare și activarea repararea Pathways .

Locații

New Castle

Address
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: