The Rockefeller University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființat în 1901, Institutul Rockefeller pentru Cercetări Biomedice a fost un concept revoluționar al vremii: un institut dedicat cercetării cauzelor de bază ale bolii.

Cea mai mare universitate de cercetare biomedicală din lume, Rockefeller atrage oameni de știință de top și studenți absolvenți din întreaga lume pentru a-și îndeplini o misiune: să conducă știința în beneficiul umanității.

Structura noastră organizatorică agilă este concepută pentru a accelera progresul. Nerestricționați de birocrație, oamenii de știință sunt liberi să se deplaseze în orice direcție le-ar duce cercetarea lor și sunt pregătiți să performeze la maxim.

Rockefeller are o puternică tradiție a științei translaționale - aproape jumătate din laboratoarele universității efectuează studii pe subiecte umane. Resursele excepționale de la Spitalul The Rockefeller University le permit oamenilor de știință să efectueze cercetări clinice care ar fi dificil de făcut oriunde altundeva.

Locații

New York

Address
York Avenue,1230
10065 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: