The Wisdom School at Ubiquity University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

A fost TS Eliot, care a întrebat:

 • În cazul în care este informația în datele?
 • În cazul în care este cunoașterea în informațiile?
 • Unde este înțelepciunea în cunoașterea?

Lumea este inundat cu date, informații și cunoștințe. Aceasta este sfera de competență a școlilor și a universităților convenționale. Cu toate acestea, ceea ce este nevoie de mai critic decât oricând sunt procese de învățare de transformare care permite oamenilor să se angajeze în transformare personală și pentru a naviga cu pricepere prin aceste vremuri periculoase cu înțelepciune.

înţelepciune

Pentru a face acest lucru, educația trebuie să fie holografice. Oamenii din cer experiențe educaționale, care sunt complet captivantă și multi-senzoriale, mai ales într-un moment în care condițiile economice și politice sunt ceea ce face din ce în ce o provocare pentru oamenii să călătorească pe distanțe lungi, la universitățile tradiționale și în persoană cursuri. În același timp, evoluția tehnologiei web și telefon, combinate cu tehnologia de rețele sociale, fac posibilă învățarea și construirea comunității virtuale în moduri care nu este posibil înainte. Aici începe caracterul distinctiv al înțelepciunii Școlii de Studii postuniversitare.

Full Spectrum Learning transformațional

Școala Înțelepciunea este dedicat pentru a oferi ceea ce noi numim spectru complet de învățare de transformare.

spectru complet de învățare de transformare animă student multi-senzorial. Acesta combină cele mai bune de educație on-line, se îmbină cu cea mai recentă tehnologie de social networking, infuzează-l cu intelectual în persoană, întâlniri creative și rituale, și proiectează întregul continuumul atât pentru a cataliza transformarea personală și hrăni comunitățile rezistente.

Este de transformare pentru că obiectivul este de a cataliza creșterea și dezvoltarea personală și profesională. Este spectru complet, deoarece oferă o gamă de noi module de învățare on-line / în persoană destinate să fie căi de participare, care sunt complet captivantă și multi-dimensionale. Ea construiește comunități, deoarece elastice cultivă capacități de colaborare și coerență. spectru complet de învățare de transformare animă student multi-senzorial.

La centrul de învățare de transformare a spectrului complet este crearea de portaluri de învățare pe care le îndură-a lungul timpului, crearea unei comunitati ca un obiectiv egal cu acela al învățării în sine. Astfel, învățarea și construirea comunității devin două fețe ale aceleiași monede: învățarea ca comunitate și construirea comunității ca și învățare. Învățare și comunitate devin astfel atât mijloacele și sfârșitul a ceea ce Școlii Înțelepciunea reprezintă în experiența de transformare cu spectru complet.

Înțelepciunea ca mod de viață

În centrul Școlii Înțelepciunii de Studii Absolvent este urmărirea înțelepciunii.

Grecii antici au oferit un al treilea mod de cunoaștere. Socrate onorat revelația divină și cercetarea științifică, dar el a crezut că cel mai mare angajament în jurul căruia a vieții lui este orient explorarea întrebărilor ultime. Pentru căutarea socratic, modul cel mai profund al adevărurilor ultime cerințe este prin adevăr urmărit nu adevăr revelat sau cunoștințe agregate.

Religiile caută răspunsuri și se bazează, astfel, pe credința dogmatica. Știința caută cunoștințe și se bazează, prin urmare, pe fapte certificabile.

Urmărirea înțelepciunii este de a trăi în întrebări și, prin urmare, să fie deschiși la școală transformation.The Înțelepciunea personală se angajează, cu toate aceste modalități de cunoaștere în urmărirea sa de adevăr.

Acest lucru înseamnă că înțelepciunea este mai mult un mod de viață decât o întreprindere intelectuală arid. Urmărirea înțelepciunii conduce la o metamorfoză alchimică tot mai aprofundare a psihicului, inima, minte, trup si suflet. Școala Înțelepciunea este bine înrădăcinată în această tradiție socratice. Noțiunea de adevăr urmărit este piatra de temelie și temelia a tot ceea ce reprezentăm noi, și se află în centrul tuturor programelor noastre, cursuri și evenimente.

"Adevărul treptat orbește, altfel lumea ar fi orb." -Emily Dickinson

Studii phd înțelepciune

Este Înțelepciunea Școala de Studii Absolvent potrivesc potrivit pentru mine?

Școala Înțelepciunea este un absolvent de școală pentru profesioniști maturi care doresc să se plaseze într-un context mai larg de viață și de învățare. Programele noastre ajuta sa treceti dincolo de limitele înțelegerii și a comportamentului convențional și într-o viață mai autentică.

Școala Înțelepciunea oferă o oportunitate unică de a aprofunda creștere spirituală și dezvoltare personală în cadrul grade academice. Unde altundeva poți merge în cazul în care vă puteți angaja în procesul de transformare spirituală și personală profundă și de a obține absolvent de grade, în același timp?

În cazul în care oricare dintre următoarele afirmații sună adevărat pentru tine, Școala Înțelepciunii ar putea fi exact ceea ce cautati:

 • Ați avut o carieră de succes, dar simt că nu este de ajuns pentru o viață plină de sens.
 • Sunteți mature și sunt deja pe o cale spirituală, ci caută o învățare mai riguroasă și în profunzime.
 • Sunteți în căutarea de o abordare integrată academic pentru transformarea personală și profesională.
 • Îți pasă de imaginea de ansamblu și doresc să exploreze posibilitățile de schimbare la un nivel mai profund.
 • Sunteți angajat la învățarea pe tot parcursul vieții în dialogul cu alți solicitanți-un proces, nu un efect.
 • Ai cadouri de a împărtăși că lumea va accepta mai bine dacă sunteți credentialed.
 • Aveți dorința de a integra aspectele interioare și exterioare ale ființei tale.

Școala Înțelepciunea vă oferă posibilitatea de a:

 • Duce o viață mai autentică, semnificativă.
 • Te reinventezi.
 • Dobândi puterea.
 • Poate descoperi dvs. de auto-valoare.
 • Face parte dintr-o hranire, comunitate de susținere.

Cum se școala Înțelepciunea diferă de alte școli absolvent?

Dacă vă gândiți la experiența dumneavoastră anterioară în majoritatea școlilor convenționale, ai fost, probabil, educați să memoreze informații și de a vă exprima în mod analitic teste și lucrări pe termen.

Din punctul nostru de vedere, acest lucru este important, dar nu suficient pentru învățarea adevărată. Accentul convențional și, practic, exclusiv pe rigoare intelectuală este doar un capăt al continuumului care constituie educația reală.

învățare adevărată are nevoie, de asemenea, o dimensiune interioară. Are nevoie la fel de mult accent pe corp, inimă și suflet ca pe mintea. Latin Educare Cuvântul înseamnă "atrageti" și a fost folosit inițial pentru educație pentru un motiv bun. Atrageti ce se află este în centrul învățării adevărate. Este ceea ce caută Școala Înțelepciune pentru a cataliza.

Noi încurajăm studenții noștri să aleagă pentru ei înșiși cursurile care îmbunătățesc cel mai mult dezvoltarea personală, precum și profesional. în mod constant a constatat că cele mai bune lucrari de post-clasă sunt cele care scot în evidență relația dintre ceea ce sunteți de învățare în timpul clasă și modul în care acest lucru afectează creșterea dvs. personale. Numai în cazul în care există o creștere sufletească, numai dacă există la fel de multă rigoare care implică reînnoire personală, deoarece există din jurul intelectului despre exactitatea, este de învățare de transformare.

Acest accent pus pe o relație integrală între învățarea și dezvoltarea personală este ceea ce ne face o școală înțelepciune. Este motivul pentru care urmărim filiație înapoi la școlile înțelepciunea din antichitate, care, la fel ca Școala Înțelepciunii de studii postuniversitare, au fost motivate prin consolidarea călătoriei sufletului spre expresia cea mai deplină a potențialului uman. Platon, a cărui Academia a fost universitatea originală, a spus că toate învățarea adevărată a fost o aducere aminte, un proces care a condus la "lărgirea sufletului." Pentru noi, înțelepciunea este un proces continuu de aventurarea dincolo de limitele gândirii convenționale pentru a îmbrățișa o mai cuprinzătoare conștiința posibilului. Nu este ceva ce poate fi obținută o dată pentru totdeauna. Este o explorare aprofundare a continuu niveluri din ce în ce mai mare de integrare între interior și dimensiunile exterioare ale vieții. În cele din urmă, urmărirea înțelepciunii este întemeiată în dorința de a trăi în întrebările noastre. Este o anchetă perpetuu în misterul care stă toată viața.

Istoria a ajuns la un moment critic atunci când ambele crize și oportunități abundă. Noi toți trebuie să fie implicate în re-imaginarea viața noastră personală, aceea a comunităților noastre, precum și bunăstarea planetei.

Destul de literalmente, viitorul este de până la noi, și doar o nouă cultură înțelepciune, format din oameni extrem de integrate, ne vor vedea prin. Cum te dezvolta personal, ce darurile pe care le aduce în lume, și cât de eficient aduce aceste daruri pentru comunitatea ta, toate sunt critice pentru modul în care viitorul nostru se va desfasura.

Dacă știți că sunteți aici pentru a ajuta la aducerea celei noi, atrași de cultivarea cadouri într-un cadru de învățare comunitate, motivată de o viață întrebare a condus și explorarea de mister, atunci Universitatea Înțelepciunea poate fi doar potrivi dreapta pentru tine.

școală înțelepciune

Caile de învățare

învățarea de transformare cu spectru complet Înțelepciunea Graduate School oferă o varietate de diferite căi prin care vă puteți îmbarcă pe cursul special de studiu sau de cercetare judecătorească. Ele sunt concepute ca cai de participare, inclusiv: materiale de arhivă, clipuri video, experimente în comun de viață, seminarii virtuale, apeluri comunitare, și în centrul nostru seminarii și pelerinaje absolvent școală în persoană. În urma sunt câteva domenii de studiu vă puteți experimenta prin aceste modalități diferite.

 • STUDII iNTELEPCIUNE
 • ÎNȚELEPCIUNE PĂMÂNT ȘI MINTEA PRIMORDIAL
 • CONDUCERE SACRE: Factorul Intelepciune
 • EXPLORAREA EDGE
 • pelerinaje
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor al Ministerului (DMin) în Înțelepciunea Angajată

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Programul DMin include credite de 40 de semestre plus o disertație care trebuie finalizată într-o perioadă de cinci ani de la inițierea studiului. Extensiile pentru o varietate de motive personale, familiale și profesionale sunt permise. Suntem conștienți de faptul că toți studenții noștri sunt profesioniști cu numeroase obligații și responsabilități și suntem pregătiți să colaborăm cu fiecare elev pentru a ne asigura că este suficient timp pentru a finaliza cursul de studiu și disertația. [+]

Cerințele de admitere

Elevii trebuie să aibă o diplomă de master sau echivalența sa. O echivalență constă în formare documentată dincolo de o diplomă de licență care este echivalentă în ore și cerințe pentru un masterat.

O cerere completă a Ubiquity University Admissions trebuie depusă la Oficiul de Admitere.

Elevii sunt încurajați să aparțină unei biblioteci de cercetare academică în zona în care trăiesc.Cerințe de diplomă

Programul DMin include credite de 40 de semestre plus o disertație care trebuie finalizată într-o perioadă de cinci ani de la inițierea studiului. Extensiile pentru o varietate de motive personale, familiale și profesionale sunt permise. Suntem conștienți de faptul că toți studenții noștri sunt profesioniști cu numeroase obligații și responsabilități și suntem pregătiți să colaborăm cu fiecare elev pentru a ne asigura că este suficient timp pentru a finaliza cursul de studiu și disertația. Cererile de continuare trebuie depuse la decanul de studii doctorale atunci când un student necesită un timp suplimentar pe parcursul celor cinci ani.... [-]


Phd în studii înțelepciune

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Ph.D. nostru Gradul este gradul cel mai riguros le oferim, care necesită finalizarea a 48 de credite semestru și o apărare formală a tezei într-un examen oral la încheierea procesului de disertație. [+]

Nostru Ph.D. grad este gradul cel mai riguros le oferim, care necesită finalizarea a 48 de credite semestru și o apărare formală a tezei într-un examen oral la încheierea procesului de disertație.

Ph.D. grad este considerat în general un grad de cercetare, si este de obicei căutat de către cei care aspiră să ajungă la cel mai înalt nivel de cercetare științifică într-un anumit domeniu de interes. Este nevoie de o revizuire extensivă literatura de specialitate și disertație trebuie să fie o contribuție originală la domeniul de anchetă. La Înțelepciunea Școala de Studii Absolvent, Subliniem, de asemenea, nevoia de ambele cap și inimă, în egală măsură, în toate diplomele, inclusiv Ph.D. Acesta este un punct important, deoarece continuul cap-inimă este un aspect central în abordarea noastră față de învățare și este încorporată în toate programele noastre. Toate din intensives noastre, la fel ca toate programele noastre de gradul, provocare student pentru a echilibra cap, inimă, trup și suflet. Ph.D. nu este o excepție de la acest lucru, dar exemplificări șef.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
USA Online, US