Citește Descrierea Oficială

Învăța. Descoperi. Colabora. Inovează.

Programul de doctorat în Inginerie Chimică și Biomoleculară (CBE) de la Universitatea Tulane oferă studenților o educație la nivel înalt care este centrată în jurul oportunității de a efectua cercetări diverse, de ultimă oră, interdisciplinare, sub îndrumarea strânsă a membrilor facultății noastre.

Departamentul este alcătuit din 13 membri ai facultății cu traseu unic, cu fonduri unice și interese de cercetare, de la mecanică statistică și termodinamică la simulări moleculare, energie, mediu și inginerie celulară. Studenții noștri absolvenți provin din întreaga lume. Raportul actual al facultății / studenților absolvenți de aproximativ 3 permite o atenție individualizată asupra progresului fiecărui student care duce la o experiență personalizată aici, la Tulane.

Universitatea Tulane și Departamentul CBE oferă studenților absolvenți pachete financiare competitive, inclusiv bursă și asistență de cercetare, burse generoase, taxe de școlarizare și asigurări de sănătate subvenționate.

Dr. Julie Albert vorbește despre dezvoltarea materialelor polimerice nano și micro-structurate

Misiune

Misiunea Departamentului de Inginerie Chimică și Biomoleculară este de a oferi programe de cea mai înaltă calitate pentru educarea studenților la toate nivelurile în principiile și aplicațiile Ingineriei Chimice și Biomoleculare, în mediul Universității Tulane. Ca parte a acestei misiuni, studenții efectuează cercetări inovatoare și de înaltă calitate, care avansează soluții inginerești aplicate sănătății, energiei și mediului.

Cercetare

Zonele noastre de cercetare reprezintă direcții noi și interesante în Ingineria Chimică, centrate pe temele Materiale avansate, Inginerie biomoleculară și Tehnologii de mediu noi. Pentru mai multe informații despre domeniile de cercetare, accesați https://sse.tulane.edu/cbe/research

Școala de Științe și Inginerie generează milioane de dolari de cercetare pentru Universitate, campioni oportunități de cercetare universitară și absolvă anual cel mai mare număr de doctoranzi la Tulane.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

Despre Departamentul de Inginerie Chimică și Biomoleculară

Departamentul este al treilea din Statele Unite și își are rădăcinile în chimia industrială. Astăzi, departamentul continuă o puternică tradiție de învățare riguroasă, împreună cu bucuria descoperirii. Departamentul valorizează bursa și încearcă să ofere studenților săi toate oportunitățile de a-și dezvolta potențialul academic. Dimensiunile clasei sunt mici, iar raportul dintre studenți și facultăți în departament este de obicei mai mic de 10: 1. Facultatea are o politică la ușă deschisă și este accesibilă studenților în orice moment al zilei de lucru. Există oportunități extraordinare pentru studenți de a participa la cercetare, iar facultatea încurajează și promovează implicarea studenților în cercetare. Departamentul are zece membri ai facultății și susține un program intensiv de cercetare absolventă care conduce până la gradul de doctorat.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Doctoratul gradul solicită unui student să ajungă la o înțelegere critică a principiilor științifice și de bază ale ingineriei care stau la baza domeniului lor de interes ... [+]

Despre departament

www.phdstudies.com/universities/USA/Tulane-University-Department-of-Chemical-and-Biomolecular-Engineering/

Doctor în filozofie

Doctoratul gradul solicită unui student să ajungă la o înțelegere critică a principiilor științifice și de bază ale ingineriei care stau la baza domeniului lor de interes. În plus, studentul trebuie să demonstreze capacitatea de a efectua independent un proiect de cercetare intensiv și de a-și documenta rezultatele sub formă de publicații arbitrate, prezentări și o disertație finală de teză.

Cerințe de diplomă

Candidații la doctorat. gradul trebuie:

Completați un minim de 48 de ore de credit de lucru aprobat, inclusiv trei cursuri de bază;Treceți un examen de calificare;Prezentați un prospect de disertație acceptabil unui comitet de disertație;Aduceți o contribuție originală la domeniul ingineriei chimice sub forma unei disertații adecvate publicării; șiApărarea disertației în timpul unei prezentări publice.... [-]
Statele Unite ale Americii New Orleans
August 2020
Engleză
La zi
4 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue
LA 70118-5698 New Orleans, Louisiana, Statele Unite ale Americii