University of East-West Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DECLARAȚIEI UNIVERSITATEA

Misiunea de la Universitatea de Medicina Est-Vest este de a pregăti absolvenți calificați de programe de certificat și de gradul în domeniul sănătății complementare și domeniile de medicina de Est, care să permită absolvenților de a avansa cunoștințele și de a intra sau a spori alegerile de carieră în poziții care vor spori sănătate tradițional american servicii de îngrijire prin furnizarea de opțiuni pentru bunăstarea clienților sau a pacienților.

COMPETENȚE DE BAZĂ

Situațiile instituțională Core competență sunt un angajament de a studenților și publicului că facultatea și personalul va lucra cu elevii, astfel încât certificatul sau diploma de la Universitatea din East-West Medicina va reprezenta cunoștințe, aptitudini și atitudini reflectate în competența de bază zone. Competențele de bază sunt rezultate care, atunci când împlinit, va duce la realizarea misiunii instituției.

Demonstra Obiectul Matter expertiză

Elevii vor demonstra dobândirea de cunoștințe și abilități în domeniul ales de studiu, corespunzătoare cu gradul sau certificatul lor, la un nivel care le pregătește pentru a intra ocupării forței de muncă sau îmbunătățește cunoștințele profesionale, aptitudinile, și abilități. Date ocuparea forței de muncă: de măsurare.

Gândi critic

Elevii vor analiza și rezolva problemele, să evalueze idei și metode, estimare si anticipa rezultatele bazate pe principii care stau la baza in raport cu un anumit domeniu de studiu; și la niveluri avansate de studii, elevii vor interpreta studii științifice, verifica rezonabil al concluziilor, explora alternative, recunoaște diferite perspective, și să se adapteze idei și metode noi situații. Măsurarea: Parcurgerea cu succes a cursurilor și / sau clinica cu studii de caz si exercitii de rezolvare a problemelor.

Comunica eficient

Elevii se vor exprima în mod clar și gânditor în discuții cu clienții sau pacienții, colegii, si a cadrelor medicale. Măsurarea: Parcurgerea cu succes a cursuri și clinici.

Învățarea practică Life-Long

Elevii vor demonstra o apreciere pentru învățarea pe tot parcursul vieții, prin identificarea și care recurg la resurse și oportunități pentru ocuparea forței de muncă sau accesoriu profesional. Măsurarea: rapoarte auto din elevi; participarea la evenimente UEWM; continuă să program de DAOM

Express Global Awareness

Elevii vor recunoaște că sunt membri ai unei comunități locale si globale. Ele vor respecta și a se adapta la diversitatea socială, lingvistică, culturală și de colegi, pacienți sau de clienti. Măsurarea: finalizarea cu succes a clinicii și de adaptare la mediul UEWM.

Se comporta responsabil și etic

Elevii vor alege comportamente și să ia decizii într-un mod care să reflecte aprecierea și înțelegerea responsabilităților lor juridice și etice într-un mediu profesional. Măsurarea: finalizarea cu succes a clinicii.

Atuuri universitare

Ne-am angajat să sprijine toți studenții noștri în atingerea obiectivelor lor și realizarea visele lor. Noi înțelegem importanța și valoarea de a menține integritatea la nivel administrativ menținând în același timp un mediu de învățare prietenos și plăcută.

UEWM oferă o educație solidă în TCM, prin selectarea instructori cu mare experienta si cunostinte care sunt dedicate profesiei lor de predare și învățare a elevilor. Universitatea noastră oferă o combinație de curs și stagii clinice pentru ca elevii să stăpânească și să stabilească procesul de învățare. Membrii nostri de facultate sunt selectate pentru educația lor profesională, experiența clinică și de predare, și dăruire pentru educație și dezvoltare a TCM. Cursuri academice în cadrul programului de bază și de formare TCM clinice sunt de obicei predate de practicarea profesioniști, care au o medie de douăzeci de ani de experienta clinica.

Formarea noastră didactică și clinice intensive garantează un nivel ridicat de competență și încredere absolvenții noștri nevoie. UEWM absolvenți obține scoruri mari trecători atât examenul de licențiere din California de stat și examenul naționale de certificare.

UEWM oferă studiu în străinătate program și schimburi activități cu Beijing Universitatea de Medicina din China, Anhui Colegiul de Medicina din China și Hei lung Jiang Universitatea de Medicina din China. Programul nostru de studiu în străinătate, cu aceste universități oferă o oportunitate de a studia cu masterat în inima culturii care a dat naștere acestui medicament. Universitatea este asociat cu Alianța de internationale de sanatate si vindecare pentru promovarea sănătății și de vindecare.

UEWM ofera un program de specialitate certificat în Asia Caroserie Therapist și Cursuri Continua Educatie (CEU), aprobat de Consiliul de acupunctura California. CEU permite absolvenților și practicieni autorizate pentru a ține pasul cu cele mai recente tendințe și de cercetare în curs în domeniu.

De asemenea, oferim plan de plată de școlarizare flexibil, în cazul în care ratele sunt fără dobândă și programul de împrumuturi sunt, de asemenea, disponibile la cerere.

Oferim un program flexibil cu zi, de seară și de week-end clase în limba engleză și chineză, atât pentru fiecare cu normă întreagă sau studenții part-time. Programul Full-time durează aproximativ 3 ani și programul part-time durează aproximativ 8 ani pentru finalizarea. Mulți studenți se pot lua lecții ca un program de non-grade, în cazul în care puteți învăța cunoștințele și competențele pentru a îmbunătăți calitatea de sanatate pentru tine si familia ta. Scoala noastra ofera o politică de admitere la rulare, care începe în lunile ianuarie, mai și septembrie a fiecărui an.

Am rețea cu spitale si centre medicale, cu programe de acupunctura pentru oportunități de angajare pentru absolvenții noștri. Absolvenții noștri să primiți continuu beneficii, cum ar fi tratamente clinice și seminarii Continua Educatie solicitate de Acupunctura Consiliul California pentru practicieni autorizate.

Corpul nostru student este format din studenți de la toate grupele de vârstă și diverse medii culturale și etnice. Corpul nostru de student este format din medici, chiropracticieni, asistente medicale, terapeuti fizice, terapeuti de masaj, ingineri, profesori, artiști, dentare igienisti, avocați, farmaciști, chelneri, precum și persoanele care tocmai a terminat doi ani de colegiu fără nici o pregătire medicală.

Dimensiunea noastra clasa este suficient de mic pentru tine pentru a obține o atenție individualizată, astfel ajutându-vă asimila obiectul, dar suficient de mare pentru a permite stimularea interacțiunilor de grup.

Universitatea este profesional pentru a oferi un mediu de studiu liniștit și concentrat feng shui-proiectat. Universitatea este ușor accesibil de la autostrazi majore, autostrăzi, si transport in comun; Parcare în lotul Universității este gratuit.

Ne sunt situate aproape de centrul orasului Sunnyvale, California, în inima Silicon Valley. Sunnyvale este unul dintre cele mai sigure orașe din SUA, cu soare pe tot parcursul anului și medii de cartier de înaltă calitate. Sunnyvale este aproape de plaje excelente și munții frumoși. Potrivit KTSF / Canal 26 și ziare WorldJournal, Sunnyvale este una dintre primele zece orase din natiunii remarcat pentru împrejurimile sale frumoase.

Locații

Sunnyvale

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, California, Statele Unite ale Americii