Citește Descrierea Oficială

112408_rsz_adobestock_80501595.jpg

Cu peste 7.000 de grade, este ușor să înțelegi de ce Manderson contează.

De ce Culverhouse?

Studenții din Colegiul Culverhouse de Afaceri au acces la o varietate neobișnuită de resurse într-o instituție care este renumită pentru facultatea, personalul și curriculum-ul de vârf. Dedicarea lui Culverhouse la creșterea și dezvoltarea studenților și a absolvenților săi depășește învățământul din clasă, pentru a insufla în elevi valorile școlii în sine: exercitarea riguroasă a cunoștințelor, capacitatea de inovare în domeniile cele mai competitive ale afacerilor moderne și capacitatea de a rămâne relevante într-un mediu de afaceri global care redefinește mereu relevanța.

Culverhouse găzduiește cinci departamente academice și Manderson Graduate School of Business.

Povestea noastră

În 1944, Dean Lee Bidgood a recunoscut necesitatea de a extinde ofertele de programe postuniversitare în Culverhouse, școala principală a școlii de afaceri. Evaluând potențialul oferit de Culverhouse, el a profitat de oportunitatea de a înființa un program de MBA care nu mai era la acel moment în sud-est - precum și înaintea timpului său.

Mai târziu, în același an, trei bărbați și o femeie au devenit primii beneficiari de MBA de la Universitatea din Alabama. Școala absolventă de afaceri va continua să ofere master, MBA și doctorat. pânã în 1986, când programul de Executive MBA a fost introdus de Dean HH Mitchell, dr. Lonnie Strickland, și directorul MBA Gina Johnson.

În 1987, noul colegiu Culverhouse de Comerț și-a desemnat divizia de absolvent Manderson Graduate School of Business, ca recunoaștere a exemplului, generozității și previzibilității lui Lewis Manderson, atât ca om de afaceri, cât și ca susținător constant al Universității din Alabama și al școlii de afaceri.

Declarația de misiune

Culverhouse College of Business este o comunitate incluzivă implicată în cercetare, servicii inovatoare și învățare riguroasă - cu o notă personală - care dezvoltă lideri de afaceri foarte respectați care rezolvă provocările societății globale.

Viziune

Culverhouse College of Business va fi recunoscută la nivel internațional ca o școală de afaceri de conducere care modelează viitorul afacerilor pe baza reputației sale de:

  • Programe academice premier
  • Contribuții de cercetare de la academicieni apreciați pe plan internațional
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Culverhouse Celebrates 100 Years of Transforming Business