University of Arkansas Little Rock

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Arkansas de la Little Rock este o universitate metropolitană de cercetare care oferă o educație accesibilă și de calitate, prin învățare flexibilă și oportunități de stagiu de neegalat. La UA Little Rock, pregătim cei peste 11.000 de studenți să fie inovatori și lideri responsabili în domeniile lor. Angajat în misiunea universitară de cercetare metropolitană, UA Little Rock este o forță motrice în comunitatea culturală înfloritoare din Little Rock și o componentă majoră a orașului și a statului în creștere ca lider regional în cercetare, transfer de tehnologie, dezvoltare economică și crearea de locuri de muncă.

122927_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Declaratie de viziune

UA Little Rock este dedicată îmbunătățirii vieții studenților și îmbunătățirii comunităților noastre. Vom fi o universitate urbană și metropolitană de lider, care angajează orașul, regiunea și nu numai prin intermediul predării, cercetării și parteneriatelor excelente.

Declarația de misiune

Misiunea Universității din Arkansas de la Little Rock este de a dezvolta intelectul studenților; pentru a descoperi și disemina cunoștințe; să servească și să consolideze societatea, sporind conștientizarea în domeniile științifice, tehnice și culturale; și să promoveze sensibilitățile umane și înțelegerea interdependenței. În această misiune largă sunt responsabilitățile de a folosi instrucțiuni de calitate pentru a insufla elevilor o dorință de a învăța pe tot parcursul vieții; să utilizeze cunoștințele în moduri care vor contribui la societate; și să aplice resursele și abilitățile de cercetare ale comunității universității în slujba orașului, a statului, a națiunii și a lumii în moduri care să beneficieze umanității. (Adoptat de Universitatea din Arkansas la Senatul Facultății din Little Rock, 1988)

Obiectivele planului strategic

Universitatea, prin diferitele sale programe, lucrează la cinci obiective în cadrul planului strategic:

  • Obiectivul 1Succesul studenților: UA Little Rock își va pregăti elevii pentru succes.
  • Obiectivul 2Resurse: UA Little Rock va consolida și va sprijini resursele umane și infrastructura necesare pentru a-și îndeplini misiunea și viziunea.
  • Obiectivul 3Cercetare
  • Obiectivul 4Implicare în comunitate: UA Little Rock va servi ca partener activ în comunitate.
  • Obiectivul 5Diversitate

Academicienii

Studenții UA Little Rock ajung să învețe de la cei mai buni profesori din jur la cursuri la fel de antrenante pe cât de riguroase. Cursurile combină gândirea critică cu experiența din lumea reală, oferind un trambulon pentru stagii și cariere ulterioare în domenii la cerere precum asistență medicală, inginerie, calitatea datelor, justiție penală și educație. Universitatea oferă mai mult de 60 de programe de licență și mai mult de 40 de programe de absolvire.

US News și World Report a recunoscut programul de scriere legală a Școlii de Drept a lui William H. Bowen drept unul dintre Top 10 al națiunilor, Colegiul de Afaceri printre școlile de afaceri de top din țară și Colegiul de Inginerie George W. Donaghey Programul Tehnologiei Informatiei pentru Tehnologia Informatiei este unul dintre cele mai bune din Europa de Sud.

UA Studentii Little Rock care alapteaza au avantajul unui spital de simulare de top, cunoscut sub numele de SimCare. Este un spital de 22 de paturi, de înaltă fidelitate, care pregătește studenții în toate domeniile de îngrijire, deoarece lucrează cu manechine interactive care simulează o varietate de scenarii medicale-chirurgicale.

Applied Design, un program UA Little Rock pentru a studia ambarcațiunile contemporane de studio, cum ar fi ceramica, metalmithing, și bijuterii, precum și proiectarea de mobilier și de prelucrare a lemnului este singurul program grad de acest gen în stat și unul dintre foarte puține programe acreditate în această specialitate.

UA Little Rock Departamentul de Justiție Penală găzduiește cel mai mare program de justiție penală în stat și oferă singurul doctorat. program de justiție penală în Arkansas. Centrul de Justiție senior al departamentului este unul dintre programele de studenți interni din țară care se adresează în mod direct criminalității împotriva persoanelor în vârstă.

Cercetare

Indiferent dacă construiește o tomată mai bună sau caută tratamente pentru cancer, elevii au ocazia de a lucra alături de facultate, punându-și cunoștințele să se folosească în facilitățile de cercetare de ultimă oră din UA Little Rock. În plus, ei se ocupă de date mari pentru companii și de curățare a colecțiilor istorice pentru ca lumea să poată vedea.

UA Little Rock este un lider regional în utilizarea și predarea tehnologiilor avansate în domenii precum nanotehnologia, calitatea informației și analizele emergente.

UA Little Rock este un lider în conservarea și diseminarea istoriei Arkansas prin alinierea Departamentului de Istorie, Master of Arts în programul de istorie publică și Centrul pentru Istoria și Cultura Arkansas. Colecții 88 000 de documente, imagini și cărți de arhivă, inclusiv cele de la cinci guvernatori din Arkansas, oferă o multitudine de oportunități de cercetare.

Campus

Comunitatea UA Little Rock întruchipează spiritul troian, care poate fi văzut în numeroasele acte de dăruire și outreach care au loc în campus și în afara acestuia.

UA Little Rock a atins un punct de reper acum doi ani în timpul primei sale campanii de strângere de fonduri, când un număr copleșitor de întreprinderi și persoane din centrul Arkansas și din alte țări au ridicat peste 100 de milioane de dolari.

UA Little Rock a fost prima universitate din Arkansas recunoscută de Fundația Carnegie pentru promovarea predării pentru clasificarea electivă ca instituție implicată în comunitate.

Locații

Piatră mică

Address
South University Avenue,2801
72204 Piatră mică, Arkansas, Statele Unite ale Americii