University of Dayton School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria noastra

Școala de Drept este o parte a Universității din Dayton, care a fost fondată în 1850 și este recunoscută ca o universitate națională de top și una dintre cele 10 cele mai bune universități catolice din țară. Ca instituție catolică, marianistă, Universitatea din Dayton se angajează să producă absolvenți care respectă cele mai înalte standarde profesionale.

121815_IMG_6017yes.JPG

Înființată pentru prima dată ca Universitatea din Dayton College of Law, School of Law s-a deschis în 1922 sub îndrumarea decanului John C. Shea, fostul prim-director director de drept pentru Orașul Dayton. Reflectând tradiția marianistă catolică de incluziune și acceptare, prima clasă a colegiului era formată dintr-un grup divers de studenți, inclusiv două femei și o afro-americană.

De la fondare, Școala de Drept a fost cunoscută pentru concentrarea sa pe predare și excelență academică. Fiecare membru al clasei întâi a trecut examenul de bară la prima încercare, ratele de trecere de bare rămânând extrem de mari pentru următorul deceniu. În ciuda succesului absolvenților săi, tulburarea economică a Marii Depresiuni a determinat școala de drept să își închidă ușile în 1935, cu așteptarea redeschiderii când vremurile se vor îmbunătăți.

Aproape patru decenii mai târziu, în septembrie 1974, această așteptare a devenit realitate, iar școala, redenumită, „ University of Dayton School of Law ” s-a redeschis. Președintele Universității din Dayton, Rev. Raymond A. Roesch, a declarat la acea vreme: "Interesul nostru nu se rezumă doar la furnizarea, sub auspiciile private, de oportunități pentru achiziționarea de expertiză juridică, demnă, deși acest obiectiv poate fi. Mai degrabă vedem aici o oportunitate excepțională să promoveze dreptatea creștină, socială și individuală și, astfel, să ajute la umanizarea societății. "

De la redeschidere, Școala de Drept a devenit cunoscută la nivel național pentru programe inovatoare, cum ar fi programele sale de cercetare legală și scrierea curriculum-ului, Programul de profesie juridică; unul dintre primele programe legale și tehnologice ale națiunii; și un program accelerat de JD care permite studenților să absolve peste doi ani.

Curriculumul Școlii de Drept a câștigat atenția națională ca model pentru educația juridică din secolul XXI. Curriculumul care este axat pe "Aflați. Conduceți. Serviți." a consolidat oportunitățile de învățare experiențială ale elevilor și a aliniat mai strâns școala de drept cu filosofia catolică și marianistă de educare a întregii persoane, precum și a inspirat elevii să învețe, să conducă și să slujească. De exemplu, membrii clasei din 2016 au oferit voluntar mai mult de 4.600 de ore de servicii juridice și comunitare gratuite celor care au nevoie, mai mult de o treime dintre absolvenții obținând angajamentul Pro Bono al școlii pentru premiul comunitar.

University of Dayton School of Law , prin programele, profesorii și facilitățile sale, este dedicată îmbunătățirii tradiției sale de a pregăti profesioniști juridici de înaltă calificare.

121817_G0840816.jpg

Declarația noastră de misiune

Misiunea noastră ca școală de drept reflectă caracterul și scopul nostru, derivă din tradițiile noastre și ne inspiră aspirațiile. Misiunea și viziunea noastră au implicații importante pentru modul în care legea este predată aici și cum vă puteți aștepta să fiți tratat ca student.

Ca parte integrantă a Universității din Dayton, o universitate catolică fondată de membrii Societății Maria în 1850, împărtășim angajamentul Universității de a-i servi pe ceilalți și de a oferi o educație care îmbină teoria și practica. La fel ca Universitatea, apreciem foarte mult rolul facultății ca profesori și mentori, precum și ca savanți.

Centrul curriculumului nostru și învățământul nostru este noțiunea de a dezvolta profesioniști compleți. Abordarea tradițională a educației juridice prevalentă la școlile de drept din țară, centrată pe metoda cazului și raționamentul juridic, este sporită prin dezvoltarea abilităților profesionale pe care studenții noștri se vor baza ca practicanți și o apreciere sporită pentru etică și serviciul comunitar care va distinge-i ca avocați și lideri în anii următori.

În calitate de școală de drept cu o reputație în creștere, ne-am angajat să dezvoltăm și să oferim programe de studiu deosebite. Investim continuu în acele domenii cele mai importante pentru educația studenților noștri, facultatea noastră dedicată, curriculumul nostru inovator și mediul fizic în care are loc educația studenților noștri.

121818_Dayton.png

Declarație de acreditare

Școala de drept a fost înființată pentru prima dată la Universitatea din Dayton în 1922 și a înflorit timp de treisprezece ani. Școala de drept a fost un lider în educarea bărbaților și femeilor din această regiune, mulți dintre ei devenind avocați și juriști proeminenți. Odată cu vremurile tumultuoase asociate Marii Depresiuni, Școala de Drept s-a închis în 1935.

După câțiva ani de planificare și pregătire, Școala de Drept s-a redeschis în 1974. Școala a primit acreditarea provizorie de către American Bar Association în primul an în funcțiune, 1974-75. În 1979, facultatea de avocatură a primit acreditarea completă de la Consiliul Secției de Educație Juridică și Admiterea la Baroul Asociației Barourilor Americane. Școala de drept a primit și membru în Asociația Școlilor de Drept American în 1984.

Universitatea din Dayton este acreditată de Asociația Centrală de Nord a Colegiilor și Școlilor Secundare, iar multe dintre programele sale sunt acreditate de diverse organizații profesionale.

Locații

Dayton

Address
300 College Park
Dayton, Ohio 45469
937-229-1000

Dayton, Ohio, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: