Citește Descrierea Oficială

Josef Korbel, Școala de Studii Internaționale este una dintre școlile de conducere din lume pentru studiul relațiilor internaționale. Situat în orașul vibrant Denver, Colorado, programele noastre inovatoare oferi studenților abilitățile, cunoștințele și expertiza necesare pentru a deveni lideri globali în sectoarele public, privat și non-profit.

De la înființarea sa în 1964, Școala Korbel Josef a provocat pe elevi să gândească în mod independent și pentru a crea o schimbare novator. Într-adevăr, absolvenți ai Școlii Josef Korbel modelează lumea și abordarea unora dintre cele mai dificile probleme de astăzi.

Fapte

Josef Korbel, Școala de Studii Internaționale este una dintre școlile de conducere din lume pentru studiul relațiilor internaționale.

 • Un studiu realizat de 2015 Colegiul de William și Institutul Mariei pentru teoria și practica relațiilor internaționale și a publicat în revista Foreign Policy, clasat diplome de master noastre # 11 în lume pentru programe postuniversitare în afacerile internaționale.
 • Korbel, Școala Josef oferă o licență de program de licență în Studii Internaționale; un program dual BA / MA; 7 programe de Master of Arts grad; un Master of Politici Publice; și un program de studii de doctorat în Studii Internaționale.
 • În prezent, Korbel School Josef are aproximativ 400 de specializări universitare de licență, 450 de studenți masteranzi și doctoranzi 32 studenți / candidați.
 • Fiecare toamna, vom aduce într-o clasă de aproximativ 65 de studenți BA, 200 de studenți masteranzi și 4 doctoranzi.
 • Vârsta medie a studenților noștri absolvent este de 25 de ani.
 • Studenții de la Korbel School Josef grindină din peste 30 de țări.
 • Korbel Școala Josef are aproximativ 18: 1 raport de student / facultate.
 • În medie, Josef Korbel, Școala mărime de clasă este de 30 de elevi pe clasă de licență și 22 de elevi pe clasă absolvent.
 • Korbel, Școala Josef găzduiește 13 centre academice și 18 organizații studențești.
 • Alumni Demn de menționat al Korbel Școlii Josef includ:
  • Condoleezza Rice: 66th Statele Unite ale Americii secretar de stat
  • Mohammad Javad Zarif: Ministrul iranian de externe
  • Generalul George W. Casey, Jr., a 36-sef al Statului Major al armatei Statelor Unite
  • Heraldo Muñoz: Ministrul Afacerilor Externe al Chile
  • Cindy Courville: Primul ambasador al SUA la Uniunea Africană (2006-08)
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies

Programul de Josef Korbel, Școala de doctorat combină formarea amplă și riguroasă în domenii convenționale - politica internațională, politică comparată, economia politic ... [+]

Programul de Josef Korbel, Școala de doctorat combină formarea amplă și riguroasă în domenii convenționale - politica internațională, politică comparată, economia politică internațională și / sau a teoriei politice - cu ample oportunități de personalizare, creativitate si explorare. Facultatea de mentorat asigură fiecare elev urmărește o cale productivă de studiu, dacă scopul este de predare colegiu sau o carieră în cercetare, guvern sau sectorul non-profit. În fiecare an, Korbel School Josef primește aproximativ 100 de cereri și acceptă 4 candidați, ceea ce face un program de după și competitiv foarte căutat.

candidații noștri de doctorat să dezvolte relații strânse de lucru cu facultatea într-un mediu deschis, informal, care facilitează interacțiunea și schimbul de idei. Dimensiunea redusă a programului contribuie, de asemenea, la un puternic simț al comunității. Korbel Școala Josef contestă fiecare elev pentru a deveni un savant original și creativ oferind în același timp un mediu propice pentru dezvoltarea personală și profesională.... [-]

Statele Unite ale Americii Denver
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Josef Korbel School of International Studies

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
Address
2201 South Gaylord Street Denver, CO 80208
80208 Denver, Colorado, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 303-871-2324