University of Houston

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT PENTRU POWERHOUSE

Înființată în 1927, University of Houston împuternicește studenții în căutarea lor de învățare, descoperire, conducere și angajament. Situat într-o metropolă extinsă, campania noastră premier Tier One oferă studenților programe de ultimă generație, inclusiv studii universitare, postuniversitare, doctorale, de distanță și continuă. Clasat printre cele mai bune colegii din America, UHis acasă la facultate premiat, centre de cercetare inovatoare, are una dintre cele mai diverse populații studențești din națiune, și absolvenții care au devenit lideri internaționali.

La University of Houston , pregătim studenții să-și imagineze viitorul lor, să devină lideri și să lanseze o carieră care transformă lumea.

Despre Houston

Houston, al patrulea oraș ca mărime a națiunii, este plin de cultura și energie și a câștigat recent recunoașterea drept următorul mare oraș al lumii.

Cunoscută ca capitala energetică a lumii, orașul găzduiește 26 de companii Fortune 500, cel de-al doilea cel mai mare din lume, și cel mai mare centru medical din lume - făcând din Houston un teren de oportunități nelimitate pentru studenții UH, fie prin stagii, fie prin experiențe pe teren în lumea reală. Oportunitățile sunt atât de nelimitate, încât 63% dintre absolvenții UH trăiesc și muncesc în oraș. Houston are, de asemenea, cea mai rapidă creștere economică din țară, iar University of Houston joacă un rol vital, generând în fiecare an 3 miliarde de dolari pentru oraș.

Houston a fost clasat pe locul 1 pentru absolvenții de colegiu recent de către msnNOW. Studiul a clasat orașele majore printr-o combinație de creștere a locurilor de muncă, de viață la prețuri accesibile și populații vibrante de 20 de elemente. Calitatea vieții și apropierea orașului Houston de partenerii de cercetare din domeniul afacerilor și al guvernului fac de asemenea orașul o casă atractivă pentru profesorii talentați și pentru familiile lor.

Houston este un loc distractiv și pentru a trăi. Revista Forbes a luat notă de toată cultura pe care orașul o poate oferi, numind recent Houston, "Cel mai tare oraș al Americii", o dovadă a ceea ce au cunoscut Houstonienii de ani de zile. Indiferent dacă doriți să participați la un spectacol în districtul Theatre care se mândrește cu mai mult de 12.000 de locuri, mânca la unul din cele 11.000 de restaurante, bucurați-vă de o echipă sportivă locală sau ceva între ele, Houston oferă ceva pentru toată lumea.

Sistemul UH

University of Houston System este un grup de zece instituții publice de învățământ superior din zona Houston care împărtășesc scopuri comune și sunt guvernate de un Consiliu al Regentilor.

Sistemul UH cuprinde patru universități și șase campusuri regionale multiinstituționale care oferă diplome în parteneriat cu universitățile. University of Houston este cea mai mare și mai cuprinzătoare instituție a sistemului UH.

Relațiile dintre instituțiile UHS sunt colegiale și de colaborare. Creditele se transferă cu ușurință de la o instituție la alta, iar studenții se mută liber de la o bibliotecă a unui campus la altul. Fiecare instituție UHS are o misiune distinctă; împreună, misiunile și programele instituțiilor se completează și se sprijină reciproc.

Declarația noastră de misiune

Misiunea University of Houston este de a oferi oportunități de învățare, descoperire și angajare la nivel național, competitive și recunoscute pe plan internațional, pentru o populație diversă de studenți într-un cadru real. University of Houston oferă o gamă completă de programe de diplomă la nivel de bacalaureat, masterat, doctorat și profesional și urmărește o agendă largă de activități de cercetare și activități creative. Ca resursă de cunoștințe pentru public, universitatea construiește parteneriate cu alte instituții de învățământ, cu organizații comunitare, cu agențiile guvernamentale și cu sectorul privat, pentru a servi regiunea și a influența lumea.

Obiective

  • Competitivitatea națională: UH își va consolida statutul de universitate publică de cercetare la nivel național, măsurată de Fundația Carnegie pentru promovarea învățământului și a universităților de cercetare publice americane (TARU) și va căuta să atingă pragul necesar pentru intrarea sa în Asociația Americană Universități (AAU).
  • Succesul studenților: UH va avea un profil studențesc în concordanță cu o universitate națională de cercetare competitivă la nivel național, creând un mediu în care poate fi asigurat succesul studenților.
  • Progresul comunitar: UH se va angaja să îndeplinească nevoile forței de muncă regionale și de stat, devenind în același timp motorul principal al dezvoltării sociale, economice și intelectuale.
  • Competitivitate sportivă: UH va oferi o experiență educațională cuprinzătoare studenților săi și, în acest context, va încerca să construiască cel mai puternic program atletic posibil.
  • Recunoaștere locală și națională: UH va fi cunoscut pentru realizările sale la nivel local și național.
  • Resurse competitive: UH va construi o bază de resurse care să îi permită să își îndeplinească misiunea și să-și realizeze viziunea.

Valori comune

Ca obiectiv principal, University of Houston este dedicată devenirii unei instituții recunoscute la nivel național în secolul 21. Universitatea va anticipa și va răspunde schimbărilor demografice într-o lume tot mai diversă și mai interdependentă la nivel global. Va folosi resursele pentru a:

  • Faceți cunoștință cu provocările educării unui mix dinamic al studenților netradiționali și tradiționali.
  • Promovarea excelenței în contextul cercetării fundamentale și aplicate și al bursei.
  • Identificați și răspundeți la provocările economice, sociale și culturale care afectează calitatea vieții în orașul Houston, statul Texas și lumea prin educație, cercetare și servicii.

Locații

Houston

University of Houston

Număr de telefon
(713) 743-2255