University of Illinois at Urbana-Champaign

Introducere

Citește Descrierea Oficială


De ce Illinois?

Raportul US News and World Reports evaluează Colegiul de Inginerie de la University of Illinois at Urbana-Champaign ca al șaselea cel mai bun program pentru studii postuniversitare, iar Colegiul de Afaceri este clasat pe locul al treisprezecelea cel mai bun program pentru studii universitare în Statele Unite.

Universitatea din Illinois a fost doar pe primul loc pentru universitățile publice din Midwest pentru cel mai bun ROI

De-a lungul anilor, treisprezece membri ai facultății și unsprezece membri ai absolvenților de la University of Illinois at Urbana-Champaign au primit Premiul Nobel pentru Științe și Economie. Zece dintre câștigătorii premiului Pulitzer provin de la Facultatea și Absolvenții acestei universități. Mai mult de optzeci de membri ai facultății actuale se află la Academia Națională de Științe și aproximativ cincizeci de membri ai Academiei Naționale de Inginerie se află la facultatea de la University of Illinois at Urbana-Champaign .

Biblioteca Universității este una dintre cele mai mari colecții universitare publice din lume, care găzduiește mai mult de 10.500.000 de volume, peste 6.000.000 de manuscrise, periodice și alte materiale care nu sunt tipărite și peste 65.000 de reviste. Pe lângă biblioteca principală, există mai mult de 37 de biblioteci și divizii departamentale din întreaga campus, incluzând cea mai mare bibliotecă de inginerie americană, bibliotecă agricolă de ultimă oră și renumita Bibliotecă Rare de Carte și Manuscrise.

Centrul Krannert pentru artele spectacolului, proiectat de arhitectul Lincoln Center din New York City, absolventul Max Abramovitz, găzduiește peste 350 de spectacole în fiecare an. Universitatea susține, de asemenea, două muzee importante: Muzeul de Artă Krannert și Pavilionul Kinkead, care se situează pe locul al doilea doar la Institutul de Artă din Chicago, printre muzeele de artă publică din Illinois, care dețin peste 9.000 de opere de artă în colecția sa permanentă; și Muzeul Spurlock, un muzeu de istorie și cultură mondială, care deține în colecțiile sale aproximativ 46.000 de artefacte din diverse culturi și perioade istorice variate.

Din partea directorului, Master in Inginerie Financiară [MSFE]

Salutari,

Programul MSFE de la Illinois este unul dintre cele mai bune programe FE din țară. Acesta este pe locul 5 cel mai bun, de TFE Times.

Ceea ce distinge este că este conceput pentru a produce "ingineri financiari pentru lumea reală". Aceasta este o ordine ridicată, pentru că lumea reală a Ingineriei Financiare este asociată cu piețele cele mai dinamice din lume - piețele financiare.

Elevii trebuie să cunoască elementele de bază, desigur, dar trebuie, de asemenea, să aplice acele elemente de bază în contexte pe care le-ar fi putut să le fi întâlnit înainte. La un moment dat, datele Analytics și Învățarea cu mașini revoluționează modul în care vedem piețele financiare și produsele sau serviciile financiare. La celălalt capăt al spectrului, Blockchain poate schimba radical modalitatea de procesare, înregistrare și analiză a tranzacțiilor.

MSFE de la Illinois este conceput pentru a insufla elementele de bază și pentru a îmbrățișa schimbarea.

Elevii trebuie să se angajeze în cel puțin un "Practicum" sponsorizat de corporație, care durează un semestru - să-și îmbunătățească abilitățile de analiză - dar și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și prezentare.

În același timp, aceștia pot selecta un set de cursuri elective pentru a-și urmări propriile interese în mod direct. Aceștia pot obține un MSFE cu o concentrație transcriptabilă în Data Analytics sau pot alege un set de Electives care se concentrează asupra executării Latency Low.

Sper că veți lua în considerare serios aderarea la MSFE la Illinois.

Sunt sigur că veți găsi atât interesant, cât și plin de satisfacții.

Morton N. Lane, Ph.D.
MS Financial Engineering, Director
University of Illinois at Urbana-Champaign

Locații

ținut șes

Address
University of Illinois
ținut șes, Illinois, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: