University of Lynchburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Lynchburg este o universitate privatÄ recunoscutÄ la nivel naÈional, unde studenÈii capÄtÄ o inimÄ mai mare pentru umanitate Èi o gândire a creÈterii individuale. Aici, învÄÈarea care provoacÄ gândirea aprinde schimbarea în fiecare individ Èi în lume.

Ètiri din SUA Scott Webb / Unsplash

Fondator

University of Lynchburg fost fondatÄ ca Virginia Christian College în 1903 de Dr. Josephus Hopwood , un pionier în coeducarea creÈtinÄ Èi este una dintre cele mai vechi instituÈii coeducative din Virginia. O universitate rezidenÈialÄ acreditatÄ, Lynchburg este afiliatÄ Bisericii creÈtine (discipoli ai lui Hristos), o denumire cu o tradiÈie de a întâmpina persoane de toate credinÈele Èi culturile.

LocaÈie

SituatÄ Ã®n Lynchburg, Virginia, la poalele MunÈilor Blue Ridge , University of Lynchburg se aflÄ la aproximativ 180 de mile sud-vest de Washington, DC, Èi 120 km la vest de Richmond, capitolul statului.

Plan strategic

Prin Vision 2020, Planul strategic al Lynchburg, ne exprimÄm în mod clar intenÈia de a îmbunÄtÄÈi semnÄtura experienÈei Lynchburg pe care generaÈiile de studenÈi Èi studenÈi le deÈin. Vom face acest lucru urmÄrind aspiraÈia noastrÄ principalÄ de a fi recunoscut la nivel naÈional ca lider pentru implicarea elevilor în clasÄ, atletism Èi conducere.

Facultate

University of Lynchburg sunt savanÈi de seamÄ care sunt lideri în disciplinele lor. Dintre cei 200 de membri cu normÄ Ã®ntreagÄ a facultÄÈii, 77% sunt titulari sau au o conducere. Raportul student-facultate este 10: 1 , ceea ce permite o atenÈie personalÄ Èi cercetare colaborativÄ studenÈ-facultate.

Corpul Èi profilul studenÈilor

ExistÄ 2.100 de studenÈi Èi 1000 de studenÈi absolvenÈi care reprezintÄ 38 de state Èi 15 ÈÄri strÄine. Dintre cei 2.100 de studenÈi, 39% sunt bÄrbaÈi, 61% sunt femei, 21% sunt multiculturale Èi 74% locuiesc în campus. Naassom Azevedo / Unsplash

Academicienii

Programele de licenÈÄ sunt compuse din 51 de studenÈi majori, 62 de minori Èi 15 programe pre-profesionale.

Studiile universitare includ doctorul în kinetoterapie, doctor în educaÈie în studii de conducere, doctor în ÈtiinÈe medicale, master în arte în muzicÄ, master în administrarea afacerilor (generalist Èi cibersecuritate), master în educaÈie în Èapte concentraÈii, master în justiÈie penalÄ, master de leadership nonprofit, master în medicinÄ PA, master în sÄnÄtate publicÄ Èi master în ÈtiinÈÄ Ã®n formare atleticÄ.

Campus

Situat pe 264 acri, campusul frumos amenajat este un loc de spectacol. FacilitÄÈile includ peste 40 de clÄdiri, multe din arhitectura în stil georgian. ClÄdirea de ÈtiinÈe ale SÄnÄtÄÈii se aflÄ la o scurtÄ plimbare de campusul principal Èi gÄzduieÈte programele de Doctor în Terapie FizicÄ Èi Master în MedicinÄ PA.

Atletism

Programul de atletism intercolegial oferÄ bÄrbaÈilor Èi femeilor oportunitÄÈi de a concura în Divizia III NCAA Èi ConferinÈa AtleticÄ Old Dominion (ODAC) în 21 de sporturi. LC a câÈtigat 177 de titluri ODAC Èi a produs 242 All-American. Ãn 2014, echipa de fotbal feminin a LC a câÈtigat campionatul NCAA Divizia III, primul campionat naÈional al echipei din istoria Colegiului. Elevii LC pot juca, de asemenea, o varietate de sporturi intramurale Èi de club.

Shellenberger Field, numit pentru legendarul antrenor de fotbal din Lynchburg, este de ultimÄ generaÈie, cu gazon artificial, o pistÄ pe opt benzi, iluminat nocturn Èi un stadion de 3.000 de spectatori.

RecunoaÈtere naÈionalÄ

University of Lynchburg a dobândit o reputaÈie naÈionalÄ ca instituÈie care oferÄ oportunitÄÈi educaÈionale de calitate, construind în acelaÈi timp caracterul Èi capacitatea de conducere a studenÈilor sÄi. Phoenix Han / Unsplash

Claytor Nature Center

Claytor Nature Center din judeÈul Bedford este o salÄ de clasÄ Èi un laborator în aer liber, de 470 de acri, dedicatÄ studierii Èi aprecierii mediului nostru natural, inclusiv facilitÄÈii de educaÈie Èi cercetare A. Boyd Claytor III; Observatorul astronomic din Belk; Cloverlea, o fermÄ antebellum cu grÄdini amenajate; numeroase caracteristici naturale; Èi Chandler Eco-Lodge.

Galeria Daura

Galeria Daura gÄzduieÈte colecÈia de artÄ din Lynchburg, inclusiv tablouri, desene, printuri Èi sculpturÄ de Pierre Daura Èi alÈi artiÈti americani Èi europeni. ExpoziÈii Èi evenimente speciale se desfÄÈoarÄ pe tot parcursul anului universitar. Admiterea este gratuitÄ.

Locații

Lynchburg

Address
Lakeside Drive, 1501
VA 24501-3113 Lynchburg, Virginia, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: