University of Lynchburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Lynchburg este o universitate privată recunoscută la nivel național, unde studenții capătă o inimă mai mare pentru umanitate și o gândire a creșterii individuale. Aici, învățarea care provoacă gândirea aprinde schimbarea în fiecare individ și în lume.

Știri din SUA Scott Webb / Unsplash

Fondator

University of Lynchburg fost fondată ca Virginia Christian College în 1903 de Dr. Josephus Hopwood , un pionier în coeducarea creștină și este una dintre cele mai vechi instituții coeducative din Virginia. O universitate rezidențială acreditată, Lynchburg este afiliată Bisericii creștine (discipoli ai lui Hristos), o denumire cu o tradiție de a întâmpina persoane de toate credințele și culturile.

Locație

Situată în Lynchburg, Virginia, la poalele Munților Blue Ridge , University of Lynchburg se află la aproximativ 180 de mile sud-vest de Washington, DC, și 120 km la vest de Richmond, capitolul statului.

Plan strategic

Prin Vision 2020, Planul strategic al Lynchburg, ne exprimăm în mod clar intenția de a îmbunătăți semnătura experienței Lynchburg pe care generațiile de studenți și studenți le dețin. Vom face acest lucru urmărind aspirația noastră principală de a fi recunoscut la nivel național ca lider pentru implicarea elevilor în clasă, atletism și conducere.

Facultate

University of Lynchburg sunt savanți de seamă care sunt lideri în disciplinele lor. Dintre cei 200 de membri cu normă întreagă a facultății, 77% sunt titulari sau au o conducere. Raportul student-facultate este 10: 1 , ceea ce permite o atenție personală și cercetare colaborativă studenț-facultate.

Corpul și profilul studenților

Există 2.100 de studenți și 1000 de studenți absolvenți care reprezintă 38 de state și 15 țări străine. Dintre cei 2.100 de studenți, 39% sunt bărbați, 61% sunt femei, 21% sunt multiculturale și 74% locuiesc în campus. Naassom Azevedo / Unsplash

Academicienii

Programele de licență sunt compuse din 51 de studenți majori, 62 de minori și 15 programe pre-profesionale.

Studiile universitare includ doctorul în kinetoterapie, doctor în educație în studii de conducere, doctor în științe medicale, master în arte în muzică, master în administrarea afacerilor (generalist și cibersecuritate), master în educație în șapte concentrații, master în justiție penală, master de leadership nonprofit, master în medicină PA, master în sănătate publică și master în știință în formare atletică.

Campus

Situat pe 264 acri, campusul frumos amenajat este un loc de spectacol. Facilitățile includ peste 40 de clădiri, multe din arhitectura în stil georgian. Clădirea de Științe ale Sănătății se află la o scurtă plimbare de campusul principal și găzduiește programele de Doctor în Terapie Fizică și Master în Medicină PA.

Atletism

Programul de atletism intercolegial oferă bărbaților și femeilor oportunități de a concura în Divizia III NCAA și Conferința Atletică Old Dominion (ODAC) în 21 de sporturi. LC a câștigat 177 de titluri ODAC și a produs 242 All-American. În 2014, echipa de fotbal feminin a LC a câștigat campionatul NCAA Divizia III, primul campionat național al echipei din istoria Colegiului. Elevii LC pot juca, de asemenea, o varietate de sporturi intramurale și de club.

Shellenberger Field, numit pentru legendarul antrenor de fotbal din Lynchburg, este de ultimă generație, cu gazon artificial, o pistă pe opt benzi, iluminat nocturn și un stadion de 3.000 de spectatori.

Recunoaștere națională

University of Lynchburg a dobândit o reputație națională ca instituție care oferă oportunități educaționale de calitate, construind în același timp caracterul și capacitatea de conducere a studenților săi. Phoenix Han / Unsplash

Claytor Nature Center

Claytor Nature Center din județul Bedford este o sală de clasă și un laborator în aer liber, de 470 de acri, dedicată studierii și aprecierii mediului nostru natural, inclusiv facilității de educație și cercetare A. Boyd Claytor III; Observatorul astronomic din Belk; Cloverlea, o fermă antebellum cu grădini amenajate; numeroase caracteristici naturale; și Chandler Eco-Lodge.

Galeria Daura

Galeria Daura găzduiește colecția de artă din Lynchburg, inclusiv tablouri, desene, printuri și sculptură de Pierre Daura și alți artiști americani și europeni. Expoziții și evenimente speciale se desfășoară pe tot parcursul anului universitar. Admiterea este gratuită.

Locații

Lynchburg

Address
Lakeside Drive, 1501
VA 24501-3113 Lynchburg, Virginia, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: