University of Minnesota School of Nursing

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de asistență medicală de la Universitatea din Minnesota este prima școală de asistență medicală care oferă o diplomă de doctor în practică medicală în anestezie asistentă, informatică medicală și inovație și leadership în domeniul sănătății. Școala oferă elevilor săi o oportunitate de clasă mondială de a învăța, conduce și descoperi într-un mediu dinamic de învățare și cercetare. Facultatea noastră este renumită la nivel național și internațional pentru leadership, expertiză practică și descoperiri de cercetare. Mulți sunt angajați profesional în practici comunitare care îi bazează pe provocările și perspectivele de îngrijire a sănătății de primă linie din timpul nostru.

Astăzi, școala ocupă locul 12 printre școlile postuniversitare de asistență medicală de către US News și World Report . Ca parte a unei instituții de cercetare de prim rang, facultatea Școlii de Nursing este angajată în descoperiri și inițiative cu partenerii noștri publici, privați și comunitari. Cercetarea și dezvoltarea aplicată sunt îmbunătățite prin colaborarea cu alte profesii, inclusiv Centrul Academic de Sănătate al Universității, inclusiv școlile de medicină, stomatologie, farmacie, medicină veterinară, sănătate publică și asistență medicală. Școala are o relație integrată în mod unic cu cel mai mare partener clinic al său, Universitatea din Minnesota Health. Această colaborare de asistență medicală facilitează cercetarea, educația și practicile bazate pe dovezi în numeroase moduri.

Locații

Minneapolis

Address
Southeast Harvard Street,308
55455 Minneapolis, Minnesota, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: