Citește Descrierea Oficială

Despre Mizzou

Universitatea din Missouri a fost fondată în 1839 în Columbia ca prima universitate publică vest de râul Mississippi. Astăzi, cu o înscriere de peste 30.000 de studenți, 13.000 de angajați cu normă întreagă și 317.000 absolvenți, Mizzou este o investiție importantă pentru stat și națiune.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

Studenții MU reprezintă fiecare județ din Missouri, toate cele 50 de state și 100 de țări. Pe baza calității predării, a cercetării și a bursei, UM este una dintre cele doar 60 de universități publice și private americane invitate să adere la prestigioasa Asociație a Universităților Americane. Membrii AAU ajută Mizzou să atragă finanțare externă și să recruteze cadre didactice și studenți de top.

Mizzou are mai mult de 300 de programe - inclusiv peste 90 de optiuni on-line - prin intermediul a 19 colegii si scoli si este unul dintre doar sase universitati publice la nivel national care pot pretinde o scoala medicala, un colegiu de medicina veterinara si o școală de drept în același campus.

Facultatea proeminentă la nivel național aduce descoperiri în clasă, publică anual peste 1.600 de cărți și articole științifice și cheltui anual anual 248 milioane de dolari pentru cercetarea științifică; acestea reprezintă aproximativ 70% din fondurile de cercetare care circulă în universitățile publice ale statului.

Studenții Mizzou absolves, în medie, în 4,2 ani. Mai mult de 40 la suta din recordul de 9150 de grade acordate anul trecut au fost in stiinta, tehnologie, inginerie, matematica, si domeniul sanatatii. Dintre universitățile publice din Missouri, UM acordă 27% din diplomele de licență, 23% din diplomele de masterat și 62% din diplomele de doctorat.

Programele postuniversitare, școli profesionale și descoperirea de noi cunoștințe prin cercetare adaugă valoare de neegalat la un grad MU. Elevii beneficiază de învățare hands-on în timp ce contribuie anual peste 250.000 de ore de servicii în folosul comunității, participând la studii de licență și profitând de cel mai mare program de studii din străinătate din Missouri.

Suportatorii din întreaga lume investesc în MU, făcând cadouri private pentru burse, programe academice, facilități și cercetări care schimbă viața. Sute de studenți participă la campania "Mizzou" din cadrul universității în valoare de 1,3 miliarde de dolari: campania noastră de a conduce campanii pentru a oferi resurse pentru viitorul UM, pentru a sprijini centrele de cercetare și institute de cercetare și a combate renașterea campusului.

A fost desemnată o grădină botanică, un campus principal de 1.262 acri al UM, cu mai mult de 42.000 de plante și copaci în numeroase setări de colectare tematice și speciale. Multe clădiri universitare sunt înscrise pe Registrul Național al Locurilor Istorice.

Cetățenii din stat se conectează cu Mizzou prin participarea la programe de extindere în fiecare județ, vizitând specialiștii din domeniul sănătății, care participă la concursuri de stat în cadrul instituțiilor de învățământ și invită turiștii Missouri la evenimente atletice. Un membru al Conferinței de Sud-Est, programul atletic al secțiunii NCAA Mizzou de la Mizzou are 20 de sporturi, multe dintre ele fiind clasate în top 25 la nivel național.

Școala de Afaceri Publice Harry S Truman

"Școala Truman este ca o familie extinsă compusă din indivizi care aduc o mulțime de cunoștințe, aptitudini, experiențe și perspective care vor continua să aibă un impact major asupra comunităților noastre locale și globale. Este o onoare să fiți împărtășit și să învățați de la , cadre didactice / membri ai personalului și studenți în această casă departe de casă. "

-Jamie Crockett, student la MPA în carieră

"Când am început experiența cu Școala Truman, am fost imediat luată cu modul în care clasificarea a amestecat teoretic și practic într-un mod care a avut un sens perfect pentru serviciul public vocațional. În timp ce mă apropii de semestrul final al programului, mă simt bine echipat pentru a traduce abilitățile pe care le-am câștigat prin cursurile și cercetările mele într-un cadru profesional ".

-Sam Bezjak, student în anul II la MPA

"Mă uimește cum școala Truman integrează perfect cursurile, dezvoltarea profesională, crearea de rețele și dezvoltarea carierei, în același timp expunându-ne la un mediu provocator, susținător și foarte divers din punct de vedere cultural".

-Adity Nur, student în primul an de la MPA

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

University of Missouri Truman School of Public Affairs

Doctoranzii colaborează cu facultatea Truman School, reprezentând expertiză vastă, inclusiv guvernare, drept și politică publică; politica copilului; politica educațional ... [+]

Programul de doctorat în afaceri publice

Școala Truman oferă cursuri mici, relații strânse cu mentorii facultăților și oportunități de participare la cercetările în curs. Elevii dobândesc o bogată experiență academică pe calea carierei de succes și de carieră în domeniul afacerilor publice. Până la absolvirea studenților noștri, ei sunt pe deplin angajați experți în subdomeniul lor cu perspective largi.

Școala Truman este profund interdisciplinară. Diversitatea formării academice a facultății noastre oferă studenților posibilitatea de a explora multe perspective teoretice și metodologice și mai multe moduri de a gândi despre cercetarea științei sociale.... [-]

Statele Unite ale Americii Columbia
August 2019
La zi
Part time
5 - 8 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză